PÄIVÄ KOTONA

Pahoittelen muutaman päivän kestänyttä postaustaukoa... Olen ollut uudenvuoden päivästä lähtien todella kipeänä kotona. Lauantaina meno töihin, ei ainakaan edes auttanut tätä parantumista... Flunssaa, kuumetta, kaikki paikat kipeänä... No ainakin näinä päivinä on vain saanut olla ja "rentoutua" kotona. Olenkin katsonut lempielokuvani Vicky Christina Barcelonan jo muutamaan otteeseen, sekä syönyt lempiruokaani kyllästymiseen saakka. Olen myös jatkanut myös projektiani kuvien kanssa täällä kotona. Toivottavasti nämä antibiootit purevat pian ja pääsen jälleen normaaliin postausrytmiin. Postauksia on nimittäin kasottain luonnoksissa! 

Näinä päivinä olen hellinyt ihoani, hiuksiani ja mieltäni. Tehnyt kaikenlaisia hoitoja ja hengaillut kotioloissa vain kylpytakki päällä ilman meikkiä. Vaikka peilistä ei tällä hetkellä katso takaisin mikään kovin hehkeä ihminen, on meikittä oleminen tehnyt hyvää iholleni. Haluatteko kuulla maailman parhaimman neuvon kasvoille? Meikin pesun jälkeen taputelkaa kasvoille Nivean Cream kasvorasvaa. Tämä halpa, mutta tehokas rasva tekee kasvoista hehkuvan pehmeät. Purkki maksaa muistaakseni 2,90 euroa kaupassa. Tätä tiettyä voidetta olen käyttänyt ties kuinka monta vuotta. Peittoaa kalliit voiteet 6-0. Tärkeää on vain, että voidetta taputtelee kasvoille hieman "rasvaamisen" sijasta. Liika rasva ei tee hyvää, eikä ihon venyttäminen joka suuntaan. Hiuksiin olen tehnyt kosteuttavia hiusnaamioita, samalla kun olen istunut suihkulattialla lähes polttavan suihkun alla. Tällä hetkellä kokeilussa on John Friedan kosteuttava ja hoitava tehonaamio. Tämä hoitava hiusnaamio tekee hiuksista pehmeät ja helposti kammattavat. Toivo hyväkuntoisista hiuksista siis vielä elää! Ulkoisien seikkojen lisäksi olen keskittynyt myös hyvään sisäiseen hyvinvointiin. Syönyt paljon hedelmiä, kasviksia, kalaa ja marjoja. Juonut paljon vihreää teetä ja tehnyt hyviä smoothieita tehosekoittimella. 

Miten teillä on mennyt? Miten uusivuosi? :) Täällä uusivuosi meni kivasti! Rentoa meininkiä, kivaa seuraa ja hyvää kuplivaa. Olimme Hotelli Tornin Ateljee baarissa kun vuosi vaihtui. Aika mielettömät näkymät tuolta terassilta! Helsinki näkyy joka suunnasta. Ei voi kuin tykätä! Tähän vielä kun lisää yhden lasin samppanjaa, ei voi olla väärässä. Tornista suuntasimme Apolloon ystäviemme kanssa, jossa ihana Jannica piti meistä hyvää huolta koko illan. Kiitos illan tarjoilusta ja positiivisesta energiasta! :) Valitettavasti kameran muistikortti unohtui kotiin kaiken sen sähellyksen keskellä, joten uudesta vuodesta ei ole yhtään julkaisukelpoista kuvaa tänne blogiin... Harmittaa... Toisaalta oli ihanan vapauttavaa nauttia vain illasta ilman kameraa, ainakin toinen osapuoli piti tästä menettelystä haha!

Ps. Myssyfarmin arvonnasta myssyn voitti jasminella82@gmail.com! Toivottavasti myssy on hyvä teidän vastasyntyneelle! ❤ Otan yhteyttä sinuun pian Xx

Nyt on aika mennä peiton alle ja laittaa leffa pyörimään. Mukavaa viikkoa rakkaat ❤ Toivottavasti huomenna pääsisi jo töihin!

//

I’m sorry for not posting for a few days. I have been sick pretty much since NYE. I had work on Saturday, and that certainly didn’t help the cold that I am currently having. These past days I have been at home, trying to regain some energy and eat well. I watched my favourite movie Vicky Christina Barcelona a few times already, and I have been editing some photos too. I’m hoping for the antibiotics to start kicking in asap so I can go back to work and make new posts with new photos.

Since I have had plenty of time to take care of my body, and myself I have done all sorts or treatments for my face and hair. I love the classic Nivea Cream, it makes your skin feel so soft and pampered and the price is very affordable 2.90€.  I also recommend for you guys to try a hair mask by John Frieda, leaves your hair soft and shiny. In addition to all the creams and treatments I have also been eating well; Fruits, vegetables, fish and berries, drinking green tea as well and making smoothies.

How was your New Year? Did you guys have fun, what did you do? We spent our NYE in a Hotel bar called Hotel Torni Ateljee. The view was super beautiful, you can see the whole city from their rooftop, and the service was amazing too, thank you Jannica for that! I left my camera at home that night, so unfortunately I don’t have any photos to share with you guys. All tough sometimes it’s nice to go out without a camera or always having to blog stuff on Instagram etc and just enjoy the company. My boyfriend definitely prefers the cameraless date nights.

Now it’s time to go to bed and watch a movie. Have a great week! Hopefully I am able to return back to work tomorrow. 

                                       FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                                                    With love,
                                                                                      Natalie  

Kommentit (10)

Heidi

Hassua, ihan samat fiilikset täällä. Oon ollu uuden vuoden päivästä asti tosi kipeä, tietysti juuri lomalla! Ärsyttää ihan hirveästi kun joulusta sain hyvän treeniputken juuri päälle, kävin juoksemassakin ekaa kertaa pariin vuoteen. Ärsyttää myös kun ihmiset laittaa treeni fiiliksistään nettiin, en pääse vaikka haluaisin! Treenaaminen on mulle tosi tärkeää ja tiedän, etten sitä lopeta vaikka viikon jouduinkin pitämään taukoa, mutta lomalla olisi juuri hyvät energiat treenaamiseen.

Mäkin käytän tota Nivea cremea yö voiteena! Löysin purkin kaapista ja mietin et mihin tätä vois käyttää. Musta tuntuu et mun hormooniaknekin on helpottunut sen myötä, tai ainakin se hoitaa ihoa.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Jotenkin aina kipeys iskee tännekin kun olen lomalla tai vietän vapaapäiviä... Inhottavaa... Itsellänikin oli niin hyvä ote urheiluun, mutta tämän sairastumisen ja seläntakia koko urheilua pitää muuttaa... Muutama päivä sitten selässäni löydettiin pahat välilevynpullistumat ja tämän takia en voi esimerkiksi nostella mitään painoja salilla tai mitään muuta painavaa :( Myös tietyt kiertoliikkeet ovat kiellettyjä... Nyt maaliskuussa uusi kontrolliaika, jolloin selvii sitten enemmän... Mutta paljon jaksamisia sinne! <3 Kannattaa ehdottomasti odottaa, että kipeys menee pois ja vasta tämän jälkeen urheilemaan :) Tuo voide on ihan paras!! Hoitaa vaikka mitä! :)

emiliaa

Vinkki! Katso eat pray love, jos et ole vielä katsonut. Luulen, että voisit pitää siitä. Yksi lempielokuviani ja aina kipeänä ollessa tulee katsottua se.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oi kiitos tästä leffavinkistä! <3 Kuullut kyllä tuosta elokuvasta, mutta katsonut sitä en ole vielä! :) X

Linda

Oi ei, parantumisia sinne! Oliko Tornissa ruuhkaa vuoden vaihtuessa, voisi tosiaan olla aika loistava kohde rakettien ihailemiselle ja muutenkin mukavan rauhallinen ja tunnelmallinen paikka :) 

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos <3 Torni oli aivan täynnä! Etenkin kun menimme sinne vasta jälkeen 23... Olimme viimeisiä ihmisiä, jotka mahtuivat kyseiseen paikkaan... Muut jäivät pois tuosta viimeisestä hissistä, joka painettiin ylös :D Suosittelen ehdottomasti tuota paukkaa, mutta kannattaa mennä jo ajoissa sinne! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram