Ei ole suinkaan laukku, vaan jotain ihan muuta. Olen pitkään pohtinut tässä uuden kameran hankkimista. Tähän asti olen joten kuten pärjännyt Canonin EOS 650D rungolla ja Canon EFS 55-250mm f/4-5.6 IS ja EF 50mm f/1.8 II objektiiveilla. Nyt haluaisin tai itseasiassa tarvitsisin paljon paremman kameran ja uuden objektiivin. Tällä hetkellä kuvaaminen on joka päiväistä ja etenkään täällä Suomessa, ei tämä nykyinen kamera riitä esim. hämärässä kuvaamiseen, puhumattakaan muista ominaisuuksista. Canonin 650D kamera on palvellut tähän mennessä ihan hyvin tai se on toiminut hyvänä perus kamerana, mutta täysikokoinen kenno ja muut hyvän kameran ominaisuudet ovat alkaneet himoittamaan enemmän. Työssäni kamera on koko ajan läsnä, joten miksi en panostaisi hyvään runkoon ja objekteihin? Videot parantuisivat myös laadultaan. Kerran se vain kirpaisisi... Nimittäin hinta.

Koska kaikki maksaa tässä maailmassa, eikä mikään tule ilmaiseksi, olen miettinyt mustan Pradan laukun myyntiä. Uuden kameran ostaminen tulee kalliiksi ja niin... Uhrauksia on tehtävä. Pohdin pitkään laukkujani, niiden myymistä ja tärkeyttä. Chaneleihini en halua koskea, joten ainoa vaihtoehto myymiseen oli Prada. Uusi kamera meni itseasiassa kaikkien laukkujen edelle, joten siinä mielessä valinta oli helppo. Uskon vahvasti siihen, että tämä uusi parempi kamera antaa teille lukijoille paljon enemmän kuin asukuvissa vilahteleva laukku heh. Ajattelin tänään mennä töiden jälkeen kauppaan ja hieman vertailla hintoja ja malleja. Sen tiedän, että Canoniin tulen päätymään. Mihin mallliin, en tiedä vielä. Mielessäni on pyörinyt Canon EOS 6D ja Canon EOS 5D Mark III -järjestelmäkamerat. Objektiiveina taasen 50mm f/1,4 ja 85mm/ f1.4 objektiivit kiinnostaisivat. Saa nähdä mitä kaupassa tänään tapahtuu!

Olisi kiva kuulla näin myös teidän kokemuksia kameroista! Millä te kuvaatte ja oletteko olleet tyytyväisiä kameroihinne? Päätinkin sen, että kameran hankittuani suuntaakin sitten valokuvauskurssille, jotta saisin uudesta kamerastani kaikki irti. Mikäli teillä on mielessä jokin valokuvauskurssi tai vielä parempi henkilö, niin ehdotuksia otetaan vastaan! Nyt lähdenkin sitten pohtimaan tavaroideni myymistä. Tarkoituksena olisi saada kamerarahat mahdollisimman pian kasaan, jotta saisin ostettua tuon uuden kameran.

Ps. Hei miltä kuulostaisi sellainen, jos tekisin vaatepaketteja vaatteistani ja laittaisin nuo paketit myyntiin kirppishinnoin? Yhdessä paketissa voisi olla vaikka 10 vaatetta? Yksittäisten vaatteiden myyminen on nimittäin aika raskasta, puhumattakaan postituksista... Kävin eilen postissa ja neljän paketin lähettäminen maksoi yhteensä yli 32 euroa! Vaikka paketit painoivat vain noin 400 grammaa per paketti... Hullua. 

 THE NEXT BIG INVESTMENT

// My next big “investment” will not be a bag, but a new camera. I have been thinking of getting a new camera for a while now. My current one is Canon EOS 650D with Canon EFS 55-250mm f/4-5.6 IS and EF 50mm f/1.8 II objectives. I really need a new camera or at least a new objective. Currently I am taking pictures every single day, and my camera is not powerful enough to take pictures in a dimmed light or anything like that. My Canon 650D has been a good camera so far, but I need more from a camera these days than I did before. The only thing is the price.

Nothing comes for free, and therefore I will probably have to sell my Prada bag, in order to get a new camera. After all, this is my job, and I am sure that the better quality of pictures and videos brings my readers more happiness than a new designer bag. Today I’m going to go and check out some different cameras. I already know that I won’t change from Canon. I have been thinking of Canon EOS 6D and Canon EOS 5D Mark III. As it comes to the objectives, I have thought of 50 mm f/1,4 and 85 mm/  f1.4.  We’ll see what happens!

I would like to hear your opinions on different cameras, and if you guys have any of these cameras that I’m considering on buying, maybe share your thoughts on them. I decided that as soon as I am getting the new camera, I will attend a photography course, or I want to hire a professional photographer to help me understand all the functions of the new camera so I can present the best possible kinds of pictures on my blog.

Ihanaa viikonloppua ❤

Kommentit (20)

KatjaEkaterina
Liittynyt24.11.2015

moi :) mä kuvaan viimeisellä iphonella ja kuvat on erinomaisia... parempia kuin jos ottaisin kameralla.. en tiiä mikä juttu siinä on (ehkä valokuvaaja on vain niin lahjakas :D).. suosittelen katsoa videoita youtubessa kuinka tehdä videoita/muokata kuvia.. sieltä löysin paljon kivoja juttuja :) p.s. opiskeletko sä yliopistossa? siellä ainaki on aina vällillä valokuvauskursseja.. :) itseki oisin halunnu mennä, mut aikaa ei riittäny :( ens vuonna sitten! :)

Taina

Kaikella rakkaudella <3. Jos sä et oikeasti ymmärrä kunnon järkkärin ja iphonen kameran mahdollisuuksien eroja, ni suosittelen, että menet sinne valokuvauskurssille :)! ps. Ne , jotka EIVÄT osaa käyttää järkkäriä, saavat toki parempia kuvia iphonen kameralla. Tietysti hyvä kuvaaja osaa ottaa hyviä kuvia kalustolla kuin kalustolla.

KatjaEkaterina
Liittynyt24.11.2015

Hassua kun jaksoit käyttää sun elämää siihen, että vastaat kommenttiin, joka ei koskenu sua :) Hän kysyi mitä kameraa lukijat käyttää, ja mä vastasin, että mä käytän iphonea, koska se on ihan sika hyvä :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Mitä täällä tapahtuu! :D Katja, iPhone on todella hyvä myös kuvien ottamiseen! Esim. itsekin käytän aina välillä puhelinta kuvien ottamiseen, esim juuri kollaasien tekoon! Instagramiin puhelin on täydellinen <3 Kiitos kun jaoit kommenttisi! Xx Tällä hetkellä en opiskele suoranaisesti sisällä, mutta käyn omien aikataulujen puitteissa kursseja avoimen puolella :) Tämä sopii täydellisesti omiin aikatauluihin ja töihin :) Näin pystyn opiskella, että samaan aikaan tekemään kahta kokopäiväistä työtä :) Hei ihanaa viikonloppua sinne! :) Ja Ps. Itse ainakin koen juuri valokuvauskurssin todella hyvänä vaihtoehtona, sillä nykyään kameroissa on niiin paljon erilaisia toimintoja ja käytäntöjä :)

Vierailija

Hassua, että ei siihen kommentin kirjoittamiseen kauaa mene elämästä aikaa. :D Vaikka kommenttisi ei minuakaan koske, saan siihen kuitenkin oman mielipiteeni sanoa?
Olen samaa mieltä kuin Taina, jos kehtaa väittää että puhelimen kamera vastaisi järkkäriä, ei tosiaankaan osaa kuvata tai tiedä mitään kameroiden käytöstä. Nykyajan puhelimet ovat kehittyneempiä, kuin vaikka 10 v sitten, mutta samaa tahtia ne kameratkin on kehittyneet - kännykkäkamera ei ikinä ole laadukkaan järkkärin tasoa. Jos ei sitä järkkäriä osaa käyttää, voi saada kännykällä parempia kuvia ;) kukin tasonsa mukaan.

x

Ei mene kauan aikaa elämästä kommenttien kirjoitteluun, mutta olisko kannattanu ehkä jättää oma mielipide sanomatta, jos et voi sun pointtia asiallisesti ilmaista vai tuliko nyt hyvä mieli :)

Liisa N

Moikka! Jos päätät luopua tuosta Pradan laukustasi, niin täällä olisi yksi todella kiinnostunut ostamaan sen! Joten jos päätät myydä, ja et ole laittamassa sitä mihinkään blogikirppikselle yms, niin laitatko vaikka meiliä tulemaan:)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kiitos kommentista! :) Jos päätän luopua siitä, voin pistää sinulle viestiä :) Myynti, ei ole vielä 100% varmaa, käyn vielä tällä viikolla tutkailemassa kameroiden hintoja ja vähän vertailemassa :) X

Vierailija

Hei! Millon leikkaat polkkatukan? :) en melkein malta odottaa, se sopii sulle varmaan superhyvin :)

Vierailija

En usko että leikkaa polkkatukkaa :) tottakai lukijat äänestivät lyhyen mallin puolesta, natalie on varmaan aina erottunut joukosta kauniiden pitkien hiusten takia. Naiset ovat aina kateellisia toisilleen ja kannustavat leikkaamaan lyhyet hiukset. Totuus on kuitenkin että monelle sopivat pitkät hiukset paremmin.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kyllä tulen leikkaamaan tätä tukkaa :) Latvat ovat niin järkyttävässä kunnossa, ettei voi muuta sanoa... Onneksi hiukseni kasvavat melko nopeasti ja loppupeleissä ne ovat vaan hiukset :) Ainakin sitten kerran elämässä kokeiltu vähän lyhyemmät hiukset ;) Ensi kesänä ne ovatkin sitten jo tämän pituiset, mitkä hiukset nyt minulla ovat :) Xx

Vierailija

No ei Natalie mielestäni hiusten takia ole erottunut edukseen.. Muut asiat kyllä sen tekee. Hänelle varmasti sopisi lyhyemmät, hyväkuntoiset hiukset. Taidat itse olla kateellinen, kun hän näyttäisikin polkalla paremmalta? ;)

Emppy

Heippa, tuosta postituksesta. Pakko sanoa, että kannattaa tutkia tarkkaan paketointi ohjeet postin sivuilta. Paidat, hameet, jotkin mekot ja jopa farkut menevät max. 4,40€ kirjeenä kun pakkaat ne oikein. Hyvä sääntö on se että mahtuu postiluukusta. Paksuus maximissaan 3cm ja muuten 25cmx35cm. Pienemmät topit ja muut menee 1,10€ tai 2,20€ posteilla. Sit isommat kannattaa laittaa miniärräpakettina (5,50€) tai smartposti (7,10€). Jos noita paketteja teet nii kiva:) kannattaa laittaa sit tolla smartpostilla tulemaan. Tosi helppo ja sillee edullinen ja sinne mahtuu paljon ( siinäkin tietyt mitat) toivottavasti tästä oli jtn apua sulle tulevaisuudessa!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Hei kiitos kovasti viestistäsi! Siis jäin ihmettelemään kovin, kuinka nuo paketit voivat olla samanhintaisia :0 Meni vähän maku tässä postituksessa, sillä postit tosin maksoivat sen 35€, lähestulkoon saman verran mitä tuotteet :D varmaan jopa enemmänkin... Alan kokoamaan näitä vaatepaketteja! :) Kiitti vielä! <3

Hanne

Hei Natalie! Onko sinulla vielä se h&m vaaleanpunainen takki jossa on pienet puhvihihat ja kultainen vetoketju? Haluaisitko myydä sen minulle? 😊

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moiii! Pidän vielä tuon takin itselläni, mutta jos päätän luopua siitä, laitan sinulle viestiä! :* <3

mark ii entinen omistaja

Sonyltä löytyy suhteellisen edulliseen hintaan täyden kennon peilittömiä kameroita, joita kannattaa ehdottomasti edes kokeilla ! Toki siirtyminen eri merkkiin voi olla pieni projekti itsessään, kun pitää opetella käyttö uudestaan (tai mistä napista löytyy mikäkin), mutta nykyään on ihan järjetöntä maksaa suoraa canonin ryöstöhintoja, kun muilta merkeiltä löytyy paljon teknisesti edistyksellisempiä kameroita. Myös Nikonin D600/610 on hyvä (halvempi) vaihtoehto canonin mark3lle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram