KARL FAZER CAFE 

Eilen illalla kävimme äitini kanssa Karl Fazer Caféssa järjestetyssä tilaisuudessa. Tilaisuudessa lanseerattiin uudet Karl Fazer Travel -suklaalevyt: Kööpenhamina: Raspberry & liquorice. Valkoista suklaata, seassa vadelmaa ja rapeaa lakritsia, Rio de Janeiro: Mint & choco drops. Mintun makuista maitosuklaata ja värikkäitä rakeita. Lontoo: Toffee rocks & salty cookie. Maitosuklaata, rouskuvaa toffeeta ja suolaisenmakeaa keksimurua. New York: Iced coffee & mudcake. Jääkahvinmakuista maitosuklaata ja pehmeitä suklaakakun paloja. NAM.

Fazerin kondiittorimestari Eero Paulamäki oli loihtinut myös aivan mielettömät suurkaupunkien inspiroimat herkut. Kaikkein parhaimmin herkuista jäi mieleen kyllä nuo ensimmäisessä kuvassa näkyvät lakritsi-cocktailpalat sekä nuo pienet vihreät mojitopalat. Myös Fazerin uudet suklaalevyt olivat kyllä kokemisen arvoiset. Kielen vei mennessään Rio De Janeiron Mint & choco drops suklaa ❤ Illan aikana arvottiin myös lentoliput kööpenhaminaan, mutta tällä kertaa arpaonni ei suosinut meitä. Se ei kumminkaan haitannut, sillä oli ihanaa viettää aikaa äidin kanssa. Vaihtaa kuulumiset oikein kunnolla ja vain nauttia kiireettömästä illasta. Haimme myös hieman inspiraatiota pikkusiskoni tuleviin rippijuhliin kaikista näistä herkuista. Saa nähdä tilaammeko juhliin herkut Fazerilta, vai kokeilemmeko pikkuisten cocktailpalojen askartelemista itse... Luultavasti päädymme ensimmäiseen vaihtoehtoon haha. 

Kotiin tullessani oli aika vaihtaa mukavemmat vaatteet päälle ja rojahtaa sohvalle. Ihan parasta. Tänään olisikin vuorossa töitä ja yksi mielenkiintoinen tapaaminen. Illalla sitten pitäisikin siivota tätä asuntoa... Tällä hetkellä kotimme näyttää aivan siltä, kuin siellä olisi räjähtänyt pommi. Kiitos ihanan kiireinen viikko. Huomenna lauantaina töiden jälkeen juttelimme hieman, että menisimme leffaan pitkästä aikaan. En tiedä ollenkaan mitä siellä menee, mutta jos teillä on hyviä suosituksia leffoista, niin kertokaa. Nyt on aika valmistautua päivään. Ihanaa viikonloppua, puss  ❤

LAATUAIKAA // WITH MOM

BLACK & WHITE PARTY

                                      FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

                                                                              With love,
                                                                                Natalie  

Kommentit (5)

Amppu

Oi että kun on hyvännäkösiä herkkuja :P Tänään muuten tulee ensi-iltaan The Revenant, mikä on saanut kaikkialta ihan huiput arvostelut ja pääosassa Leonardo DiCaprio joten ei voi mitenkään olla huono! Itsekkin menossa viikonloppuna sitä katsomaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram