PICNIC BY THE SEA

Yep, right. Eihän siitä mitään loppupeleissä tullut. Voisin aloittaa tämän blogitekstin huomattavasti kauniimmin: "ah mikä ihana piknik-päivä meren äärellä", mutta tällä kertaa aloitan sen toisella tavalla. Eihän me sitten minnekään ikinä päästy lähtemään. Tällä viikolla olisi pitänyt varata matka, lentää iloisesti toiseen maahan ja ottaa pieni irtiotto kaikesta, mutta niin... Kaikki suunnitelmat menivät pilalle. Kerroin muutama postaus sitten kuinka innoissani olin tulevasta matkastamme. Vapaa viikonloppu pitkästä aikaa edessä... Nyt saisi vain olla ja ladata akkuja.

Viime viikolla kyselin matkastamme ja sain vastaukseksi, että varaamme sen tällä viikolla. Tuli maanantai ja molemmat keskittyivät kouluun. Tuli tiistai ja mitään ei tapahtunut. Keskiviikkona itse aloin hermoilemaan ja kyselemään reissustamme. Mietimme muutamia vaihtoehtoja eilen, mutta mitään järkevää ei tullut eteen. (Viini kyllä lensi kaaressa maahan ja oliivit löysivät uuden paikan merestä heh.) Perjantaina lento Berliiniin olisi lähtenyt jo ennen kuutta. Tämä olisi tarkoittanut kello kolmen aikaa heräämistä aamuyöllä... Ei kiitos, etenkin kun työt tältä illalta venyivät pitkälle. Seuraava lento olisi lähtenyt hiukan myöhemmin, mutta se olisi tarkoittanut myös hintoihin huimaa nousua. Sunnuntaina lento Suomeen olisi lähtenyt jo aikaisin päivällä. Onko siis järkevää maksaa itsensä kipeäksi vain kahden päivän takia? Saada reissusta vain hiukan irti? Nyt on torstai-ilta eikä kummallakaan ole mitään kiinnostusta enää miettiä vaihtoehtoja. Se siitä yhteisestä viikonlopusta.

En haluaisi olla negatiivinen ollenkaan täällä blogissa, mutta nyt on ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa sellainen olo, että kaikki ärsyttää. Ärsytykseen ei auta ainakaan se, että olen nukkunut viimeiset yöt todella huonosti. Vaikka viimeinen tentti oli viime maanantaina, käy keho vieläkin ylikierroksilla. Istun esimerkiksi alas, mutta en voi olla paikoillani pitkään. Yhtäkkiä alan järjestelemään hattuhyllyn mitättömiä laatikoita ja siivoamaan lattialistoja vanhalla hammasharjalla. Näprään puhelinta ja pian huomaankin, että olen muokannut yhtä hiton Instagram kuvaa puolituntia. Mielessäni pyörii tuhat ja sata asiaa ja mieli harhailee siellä sun täällä. Vaikka saan päivän aikana aikaiseksi paljon, tuntuu aivan siltä etten pysty keskittymään mihinkään täysillä. What's wrong with ME?! Haluaisin nyt ottaa vain äkkilähdöt jonnekin kauas ja olla miettimättä mitään. Mutta... Eihän tämä arki nyt niin toimi.

Tällä hetkellä on ehkä parasta, että menen nukkumaan ja nukun yön yli. Huomenna on varmasti parempi päivä. Vaikka huominen vapaapäivä kääntyykin työpäiväksi, yritän ajatella positiivisesti. Ehkä menen muutamaksi päiväksi Vantaalle ja rentoudun siellä. Jotkin kivat juhlat lauantaina voisi myös toimia.

Good night, sleep tight ❤

Kommentit (4)

Vierailija

Voi että :( kurja olo sun puolesta! Mutta vielä ehtii lähteä vaikka Tallinnaan yöksi hotelliin, tai Helsinkiin johonkin kivaan hotlaan runsaan aamiaisen kera :) mitä ikinä teetkin, lepää viikonloppu kunnolla ja ota rennosti <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Vähän joo harmittaa, kun tätä reissua oli niin odotettu... Yhteinen viikonloppu moneen kuukauteen ja ensimmäinen yhteinen matka.. Mutta täytyy kääntää vain tämä voitoksi ja keksiä jotain kivaa tekemistä täällä! :) Mietinme aluksi juuri Viroa, Pärnua, mutta hotellit oltiin tuolta varattu loppuun :0 Täytyy katsoa miten ilmat menee täällä ja mennä sen mukaan :) Kiitos kovasti kommentistasi ja mukavaa viikonloppua myös sinne <3 Xxx

Vierailija

Harmi, että teidäm reissu ei onnistunut! Tykkäsin silti tästä postauksesta, se oli ihanan rehellinen! Mukavaa viikonloppua, toivottavasti saat kunnon unet ja jotain kivaa puuhaa, esim. ne bileet :)

-Laura-

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Vähän harmittaa, mutta onneksi kyseessä on vain "matka" eikä mikään sen vakavampi juttu :) Oikeesti?! Ihan huippua kuulla! <3 Kirjoitin tämän postauksen yöllä vain hetkessä :) Ihanaa viikonloppua sinne <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram