YESTERDAY'S OUTFIT 

                           Takki J. Lindeberg // Saappaat Billi Bi // Laukku Chanel // Pipo Myssyfarmi

               Jacket from J. Lindeberg // Boots from Billi Bi // Bag from Chanel // Hat from Myssyfarmi

Huh miten haastavaa tämä aika vuodesta on bloggaamiselle! Aamulla on pimeää ja töistä tullessa on todella pimeää. Tähän päälle vielä sade... Ainoa ajankohta kuvaamiselle olisi aamupäivä / päivä noin kahden aikaa, mutta niin... Olen silloin aina töissä. Olisi vaikka mitä asuja teille näytettävänä, mutta milloin nämä kuvaan tai missä?! Todella rasittavaa. Tietenkin on olemassa kaikki studiot ja huippuvalokuvaajat, joilla on tähän säähän sopivat laitteistot, mutta mistäs nyt sellaiset repäisen haha! Eli näillä mennään! Toivotaan ainakin, että tämä ikuinen sade loppuu ja tilalle tulisi edes hetkellinen aurinko. Helpottaisi bloggaamista älyttömästi! Muuten kaikki sujuu todella hyvin, ellei nyt kiirettä lasketa mukaan. Viikonloppuna olisi syntymäpäivä ja sitten ah ihanaa joulu! Me menemme viettämään joulua isovanhemmilleni perheeni ja poikaystäväni kanssa. Tämä joulu vietetään uudella mökillämme Itä-Suomessa. En malta odottaa, että saa vain olla. Tämä muutaman päivän joululoma tulee niin tarpeeseen. Mutta eiliseen asuun!

Eilen päälle valikoitui jotain todella rentoa. J. Lindebergin vihreä toppatakki ja Billi Bin mustat nahkasaappaat. Tämä yhdistelmä ei ikinä petä! Sain myös muutama päivä sitten postissa todella hellyyttävän lahjan suomalaiselta Myssyfarmi yritykseltä. He lähettivät minulle heidän käsintehdyn desing-myssyn näin joulun alla joululahjaksi. Koska pidän heidän konseptistaan paljon, päätin kuvata tämän myssyn asukuvien kanssa. Kyseessä on täysin suomalainen tuote, joka tulee Vistolan kylän luomufarmilta. Myssyt kudotaan 100% suomenlampaan luomuvillasta ja mikä parasta myssyt kudotaan ompeluseuroissa. Kutojat ja jopa lampaat ovat nimettävissä! On todella hienoa päästä mukaan tukemaan suomalaista yrittämistä! :)

ARVONTA

Nyt saankin arpoa teidän lukijoiden kesken yhden tuotteen! Voittaja saa valita yhden vapaavalintaisen myssyn heidän verkkokaupastaan. Sinun tulee lähettää vain kommenttikenttää toimiva sähköpostiosoitteesi ja tuote, jonka haluat voittaa! Tuotteisiin pääset TÄSTÄ! Itselläni on Ensilumi myssy. Arvonta pääättyy 24.12 kello 12! Voittajan ilmoitan samalla viikolla! Ps. NATALIEVILEN koodi oikeuttaa -20% alennukseen heidän verkkokaupastaan. Koodi on voimassa 1.3.2016 saakka. Kannattaa ihmeessä tutustua heidän sivustoihin ja tukea suomalaista yrittämistä ❤

Ihanaa viikonloppua! Seuraavaksi olisikin tulossa syntymäpäivä postausta! 

* Myssy saatu lahjaksi

 

                                                     FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                                                          With love,
                                                                                            Natalie  

Kommentit (72)

s

Mä haluaisin ehdottomasti kivi- kaulurin! Sen sisään voisi piiloutua kylmältä viimalta ja olisi varmasti lämmin!

Vierailija

Onpa tosi kiva ja erilainen yhteistyö! Nykyään järestään ärsyttää blogien mainokset ja tuote-esittelyt, mutta tää myssy-tempaus on oikeasti hauska. Hyvä Natalie! Osallistuisin arvontaan muuten, mutta täällä nykyisessä kotimaassani ei myssylle oikein ole tarvetta.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Hei mahtava kuulla! <3 Oli ihan huippua päästä tekemään tämä yhteistyö ja tukemaan suomalaista yrittämistä :) Ihanaa joulua ja kiitos vielä kauniista sanoistasi Xx

viiviKKK

Kyllä se olisi tuo ensilumi myssy jonka itsekkin valitsisin toki myös kuura oli ihan kiva

Heidi

Aivan ihania myssyjä! Ensilumi miellytti silmääni eniten, ja se tulisi myös erittäin tarpeeseen :-) Mahtavaa kun teit yhteistyötä täysin kotimaisen yrityksen kanssa, itse kannatan myös aina kotimaista jos vain mahdollista.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Mielestäni oli todella hienoa tehdä tälläinen pienimuotoinen yhteistyö täysin kotimaisen yrityksen kanssa! :) Näitä ehdottomasti lisää! <3 Kiva kun postauksesta tykättiin! :)

Outi

Onni-kauluri tuolta myssykauluri-osastolta olisi tosi kiva, mutta ilmeisesti nyt ollaan arpomassa juuri myssyä ja se olisi sitten tuo Ensilumi :)

Minoa

Hämy pipo olisi ihana, olisi kiva todeta pitääkö todella myssyfarmin lupaukset paikkansa, myssyt eivät hiosta, sähköistä tai latista. Yleensä aina hikipäässä on ollut kun on ollut villamyssy (pienenä) päässä :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Ainakin tähän asti pipo on palvellut hyvin! Ei hiosta tai kutita :) Jouluja sinne ja kiitos osallistumisestasi! <3

Olivia

Piltti- pipo on mun lemppari! Oon muutenkin vasta tänä talvena rakastunut pipoihin, ja nyt käytänkin päivittäin :)

Toukotakku
Liittynyt7.12.2015

Mukavaa sunnuntaita ja kiitos kaikille osapuolille tästä ajankohtaisesta arvonnasta!

Mikäli onni suosii, olisi mun ykkösvalintani tuo hurjan ihana Kivi-myssykauluri! :)

Ja mikäli tässä arvonnassa oli kyse vain myssytuotteista, eli noista ns. perusmallisista pipoista, olisi Myssy Originals -sarjan myssy nimeltään/sävyltään Hiili ehdottomasti mun juttuni! :)

simpu

Voi ihania myssyjä! Untola niminen myssy olisi mieleeni, ja ehkä voisin sen antaa myös isälleni ja piristää häntä! :-)

Aurora

Itsekin valitsisin ensilumi myssyn! Kaunis vaalea ja sopii just täydellisesti blondeihin hiuksiin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram