SUMMER DAY

Huomenta ja mukavaa sunnuntaita ❤ Nyt se olisi sitten loma! Vaikka ulkona ukkostaa ja sataa vettä kaatamalla, fiilis on todella loistava. Kokonainen kuukausi edessä lomaa! Ensimmäinen lomapäivä alkoikin ihanasti. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja ilma oli mitä ihanin. Heräsinkin jo ennen kahdeksaa ja suuntasin keskustaan päin. Tällä kertaa juoksutrikoot vaihtuivat valkoiseen mekkoon ja lenkkarit vaaleisiin ballerinoihin. Yleensä kiiruhdan aina lauantaiaamuisin töihin, mutta tänään ei ollut kiire minnekään. Sai vain kävellä Helsingin kaduilla rauhassa ja nauttia kauniista säästä. Iso Chai latte Robert's Coffeesta ja aurinkolasit kasvoille. Kävin noutamassa myös kirjastosta kesälukemista. Tällä kertaa mukaan tarttui neljän naisen kirjoittama How to be Parisian wherever you are kirja. Olen pitkään halunnut lukea tämän kirjan ja vihdoin ja viimein sain napattua sen krjastosta. 

Iltapäivällä suuntasimme puistoon pienelle piknikille. Piknikin jälkeen lähdimme vielä keskustaan, sillä tottakai yhdet drinkit olisi saatava näin kesäloman kunniaksi! Lopulta paikaksi valikoitui ravintola Loiste. Mikäli etsitte Helsingin keskustasta jotain kivaa drinkkipaikkaa, suosittelen lämpimästi tuota ravintola Loisteen ulkoterassia. Mikä onkaan sen ihanempaa kuin nauttia kauniista säästä Helsingin kattojen yllä. Toki juomat olivat melko kalliita, mutta kyllä tuosta näköalasta ihan mielellään maksaakin. Illan suussa lähdimme kotia kohti. Huolsin vielä pikkusiskolleni ja hänen ystävälleen ripsienpidennykset. Kokonaisuudessaan täydellinen lomapäivä! Onneksi näitä kesäpäiviä on vielä luvassa.

Nyt on aika valmistautua, pikkusiskollani on nimittäin tänään rippijuhlat. Ihanaa sunnuntaita kaikille, huomenna luvassa videota täällä blogin puolella ❤

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram