LÄHTÖTILANNE

No niin tässä tulisi tätä lupaamaani hiuspostausta uusista hiuksistani. Jokunen viikko sitten tein pienen kyselyn täällä blogissani koskien hiuksiani. Tuossa postauksessa kysyin teiltä lukijoilta, että kuinka lyhyeksi leikkautan hiukseni? Innoissani odotin kommentteja ja lopulta niitä tulikin todella kivasti! Äänet laskettuani katsoin suoraan peiliin ja hymyilin. Eniten ääniä sai polkkatukka ja toiseksi sijoittui clavi-cut hiusmalli. Uskaltaisinko leikata näin lyhet hiukset? Miten värin kanssa? Saisinko sidottua hiukset kiinni urheillessa, entä kaikki käytännön jutut? Apua, nyt ne hiukset tulisivat lyhentymään paljon!

Seuraavana päivänä laitoin kampaajalleni viestiä ja kysyin aikaa. Samalla kerroin toiveistani ja muutamista ehdoistani. Omaan väriin ei saisi missään nimessä koskea, eikä hiuksiani saisi leikata kerroksittain. Toiveissani olisi mahdollisimman lyhyt, terve ja oman värinen tukka. Luonnollinen sellainen. Kampaajani ymmärsi heti mitä hain takaa ja odotus sai alkaa! Nyt se olisi menoa sitten. 

Finally, here comes THE hair post. I asked you guys a few weeks ago, what kind of haircut should I get? The most popular cut was definitely short hair, not long-bob, but simply a bob. The second most popular one was clavi-cut. I was wondering to myself, whether I would have the guts to cut it so short, but apparently I did.  

The next day I sent a message to my hairdresser asking for an appointment time. I told her what I had in mind, bearing that we would not dye my hair. I just wanted healthy looking hair with a haircolour as close to my own colour as possible. My hairdresser Katja, immediately understood what I had in mind and then I just had to wait until the day of the appointment.

Villapaita ZARA // Toppi ZARA // Farkut Dr. Denim // Korkokengät Mango // Laukku Chanel

Knit from ZARA // Top from ZARA // Jeans from Dr. Denim // High heels from Mango // Bag from Chanel

Ja tadaa! Tälläiset niistä tuli ❤ Juuri sellaiset kuin halusin. Lyhyet, luonnolliset ja täydellisen sävyiset terveet hiukset. Tosiaan omaan tyveen ei koskettu laisinkaan, voitteko kuvitella sitä!? Tuota omaa sävyä oli kerennyt jo kasvamaan sellaiset kivat viisi senttiä. Tämän viiden sentin avulla valitsimmekin kampaajani kanssa hyvän kevytvärin Kevin Murphylta. Tuolla cruelty free värillä lähdimmekin tasoittamaan tuota kulahtanutta platinanvaaleaa sävyä. Voin kertoa, että pesun jälkeen hymyilin! Väri oli juuri sellainen mistä haaveilin. En luullut koskaan sanovani tätä, mutta vitsi rakastan paljon tätä omaa väriä hiuksissani! Näiden viiden sentin perusteella väri on yllättävän lähellä ruskeaa. Tai tarkemmin sanottuna vaaleanruskean sävyä. En malta odottaa, että minkälaiset nämä hiukseni ovat vuoden kuluttua, kun ne ovat päässeet kasvamaan sen viisitoista senttiä ja oma sävy korostuu hiuksissani vielä enemmän.

Tällä hetkellä olen todella tyytyväinen päätökseeni kasvattaa luonnollisen väriset ja terveet hiukset. Nyt kun katsoo tuota lähtotilannetta niin voi luoja! Kuinka olen kehdannut kävellä kadulla tuollaisten hiusten kanssa?! Latvat sojottavat sinne sun ja hiuksista oikein huokuu niiden kuivuus ja huonokuntoisuus... No enää ei tarvitse stressata ainaisen värjäämisen kanssa ja hiukset kiittävät! Nyt varmasti onnistun viimeinkin tässä hiusten kasvatusprojektissani. Tietenkin kasvatus tulee viemään aikaa, mutta se ei ollenkaan haittaa! Lopussa kiitos seisoo. 

Mitä te pidätte näistä uusista hiuksistani? Muutos on aika radikaali verrattuna entisiin pitkiin vaaleisiin hiuksiin, mutta ainakin omasta mielestä tämä väri sopii todella hyvin. Se on luonnollinen ja sopii täydellisesti esimerkiksi kulmakarvoihini. Nyt ne vihdoin omat saman väriset haha. Leikkaus on kanssa juuri sellainen kuin pyysin. Tasainen ja edestä hiukan pidempi. 

Täytyy vielä erikseen mainita kuinka taitava ja hyvä, ystäväni Katja on hiusten suhteen. Hänen luonaan olenkin käynyt nyt viimeisen vuoden aikana. Mikäli etsitte taitavaa kampaajaa Helsingistä, voin lämpimästi suositella häntä! Parturi Kampaamo The Loungen nettisivuilta löytyvät hänen yhteystietonsa.

And here is the result! Exactly what I wanted; short, natural and healthy looking hair. Can you believe that we did not even touch my roots (my own colour that I had been growing out for the past months). We used a light dye from Kevin Murphy called cruelty free. With this dye, we managed to fade away the horrendous platinum shade in my hair. To be honest, I really like my own colour, there is more less 5 cm of it right now, and I can’t wait for my hair to grow out more, so that it’s going to look even more natural.

I am so happy with my decision. Honestly, I cannot believe how I have been able to walk around in my previous hair. The ends are horrible, it looked dry and just dull. Well, those days are over. Now my hair looks silky and smooth. Of course the process of growing it will take some time, but I don’t mind it at all. At least I have good-looking hair now.

How do you like my new look? The change is quite drastic, but in my opinion, I really like it. I think the colour is perfect as well as the cut.

I must mention that my friend Katja, is behind this magic. She has been doing my hair for the past year. If you are looking for a good hairdresser in Helsinki, contact Katja. She works at Kampaamo The Loungen and you can find her contact info on their website.

Nyt lähden pakkaamaan, sillä huomenna on lähtö Ruotsiin. Edessä on neljän päivän kestävä työmatka toisen työn puolesta. Tulen siis päivittämään kuulumisia Ruotsista seuraavan kerran. Lifestyle aiheista postausta siis tiedossa täällä blogin puolella. Ihanaa viikonloppua kaikille ❤ 

I am off now because I need to pack,  tomorrow I’m going to Sweden for work. Have a great weekend everyone!

 

Kommentit (47)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oi kiitos <3 Väri on juuri sellainen kuin halusin :) Luonnollinen ja mahdollisimman lähellä omaa sävyä :)

Vierailija

*Miljoona sydänsilmäejomia* apua miten ihanat <3 Näytät niiin paljon hyvällä tavalla vanhemmalta, kunnon aikuiselta classyltä naiselta! ;-D <3 Sopii sulle niin hyvin!!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oii kiitos kovasti <3 Uskon, että tämä oma väri sopii kaikista parhaiten :) Ainakin todella itsevarma olo tässä värissä :) Odotan niin paljon vielä, että nämä kasvavat <3

Sirunen

Oi vihdoinkin lopputulosta! Tosi kivat hiukset tuli ja olet kyllä hurjan rohkea kun uskalsit lyhennyttää tukkaasi noin paljon. Sen kyllä tuntee kun leikkaa kuolleet latvat pois miten ihanalta hiukset sen jälkeen tuntuu :) ja hienoa että olet nyt lähempänä omaa sävyäsi ja varmasti kasvattaminen helpottuu nyt kun sävyero ei ole niin suuri. Itselläni on tällähetkellä omaa väriä näkyvissä sellaiset lähes 15cm ja vaikka välillä tämä kasvatusprojekti on ottanut päähän niin oon todella tyytyväinen että oon pystynyt olla koskematta väreihin (ei oo koskaan aiemmin onnistunut, mutta kolmas kerta toden sanoo;) ja siistiä huomata miltä se oma väri oikeasti näyttää.

Tsempit oman värin kasvatukseen, oot jo hyvässä matkassa:)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kyllä! ;) Huh pelotti niin paljon kun kampaaja kaivoi sakset eteen, mutta päätin kerralla nyt tämän leikkauksen tehdä ;D Oi kiitos <3 Itsekin olen muutaman kerran epäonnistunut oman värin kasvatuksessa, mutta nyt päätin onnistua tässä projektissa vihdoin ja viimein! :) Hurjat tsempit myös sinne <3

Roosa

WOW! Uskomaton muutos ja vielä miljoona kertaa hienompi lopputulos kun osasin arvata. Näytätpä jotenkin tyylikkäältä.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos Roosa <3 Toivottavasti pääsen laittamaan pian vielä parempia kuvia tänne näistä hiuksista :)

Mariak

APUA, kuinka magee tukka! oot kyllä niin rohkea kun uskalsit leikata noin paljon. Kuvista ei niin paljon hahmota, mutta uskon että sun kasvonpiirteet ja kauneus tulee paljon paremmin nyt esille kuin pitkässä ja vaaleassa tukassa

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos kauniista sanoista <3 Pyrin laittamaan piakoin lisää kuvia näistä hiuksista tänne blogin puolelle! :) X

Vierailija

Wau! Upea, rohkea ja huomattava muutos! Olen positiivisesti yllättynyt, monet kertovat "suuresta hiusten muutoksesta" kun tarkoittavat muutaman sentin latvojen lyhennystä ja paria raitaa, jolloin eroa entiseen tuskin huomaa. Tämä uusi malli saa sinut näyttämään aikuismaisemmalta ja on jotenkin ihanan klassinen. Huonojen latvojen leikkauksen jälkeen hiukset näyttävät ja myös tuntuvat ihanan hyvökuntoisilta, ja latvoja tahtoisi vain hipelöidä koko ajan. :) Minullakin on joskus toiveena saada oma vaaleanruskea väri takaisin, mutta vielä en ole raskinut vaalentaa hiusten kunnon puolesta peläten! Saa nyt nähdä.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oi kiitos kovasti <3 Juuri näin!! Hiukset tuntuvat niin pehmeiltä ja ihanilta... Suosittelen, että kasvattaa omaa tyveä ainakin sen neljä viisi senttiä ja tämän jälkeen suuntaa kampaajalle, joka tietää mitä tehdä :) Aluksi itseänikin pelotti leikata yli 15 senttiä hiuksista pois, mutta kuinka ihana nyt onkaan vain sitten kasvattaa pitkät hiukset kun hiusten lähtötilanne on mikä parhain :) Tsemppiä sinne <3

Vierailija

En tiedä miten päädyin tälle blogille mutta siis todella hyvän laatuisia kuvia sinulla. Millainen kamera sinulla on käytössä?

Tukasta sen verran kun kysytään. ihan kiva tukka mutta ei sen kummempi. ehkä kuitenkin vanha tukka oli tyyliisi sopiva enemmän.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

No mutta hei, tervetuloa tänne! <3 Tällä hetkellä olen luvannut ihan Canonin 650D kameralla ja siihen on ollut Canon EFS 55-250mm f/4-5.6 objekti. Seuraava iso ostos onkin uusi kamera mahdollisesti 6D ja siihen objekti, jolla saa vielä parempia kuvia :) Kiitos <3 X

Vierailija

Itsekin olen omaa väriä kasvattamassa takaisin. Arviolta 15 cm jo kasvanut. Useat kerrat uhkasin että nyt loppuu värjäys kun kemikaalien imeytyminen pelotti. Aina vaan värjäsin uudelleen. Lopullinen onnistuminen tapahtui kun alettiin raskautta suunnitella ja sävykin oli värjätyssä osuudessa niin lähellä omaani. En voisi raskaana ollessani värjätä hiuksiani. Hiukset ovat kasvaneet pisimmiksi sitten kuudennen luokan. Oma värini on ihana samaan aikaan kullan ja hopean vivahteinen vaaleanruskea. En voisi olla tyytyväisempi päätökseeni. Parasta on vielä se, että hiuksia ei tarvitse hoitaa kalliilla tuotteilla kun ne eivät erityisemmin vaurioidukaan. Latvat olen saanut kuntoon Macadamia healing oil treatment -tuotteella. Aivan loistava tuote! :)

-M-

Todella tyylikäs ja freesi! Leikkauslinja tuo kauniisti kasvonpiirteesi esiin. Aivan älyttömän hyvä lopputulos, skarpimpi ja seksikkäämpi. Olet tyrmäävän kaunis! 

Hiukset on uusiutuva luonnonvara! Itse vaalensin (onneksi kampaajalla!) hiukseni mustasta hopean harmaiksi, myöhemmin halusin siihen hopeaan taittavan pastellililan Elumen värillä. Onneksi on Olaplex, mutta jos ei käytä kotihoitotuotteita säännöllisesti niin kyllä ne hiukset vaan katkeaa. Voi vaan arvata, mitä sellainen vaalennusrumba tekee hiuksille! Pitkät hiukset oli pakko leikata vähitellen ja tulos on tällä hetkellä long bob. Tykkään tosi paljon, tekee freesin vaikutelman...vaikka olisi välillä vähän väsähtänyt muuten! :D 

Antoisaa työmatkaa ja kiitos tästä blogista, jota on aina ilo lukea!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kovasti kommentistasi ja sanoistasi <3 Hiukset kun ovat uusiutuva luonnonvara, uskalsin nämä leikata ;) Ihanaa kiitos, huippua kuulla <3 Xx

Jonnaerika

Wau mikä nainen!
Hiukset ovat täydelliset ja tuovat sun upeat kasvonpiirteet paremmin esille. Sekä leikkaus että väri, täydelliset. :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kuvista ei ehkä tule parhaiten näkyviin hiusten kunto, mutta huono se oli :( Meni ihan koko ajan takkuun ja kaksihaaraisia oli joka puolella :( Kiitos kommentistasi <3

Linnea

Onpa upeet hiukset, oot tosi rohkea kun uskalsit leikata!! Tuli vaan mieleeni että mitä mieltä sun poikaystävä oli tästä hiustyylistä? Itse kun kysellyt miesten mielipidettä polkkatukkaan niin aina kuullut vaan näitä kommenteja että "ei naisellinen, lesbohiukset, rumat, mielummin pitkät hiukset" .. Huoh :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos <3 Poikaystävä tykkää todella paljon! Kehuu koko ajan :* Hänen mielestään nämä luonnollisen väriset hiukset ovat parhaimmat! :) Tämä onkin ilo kuulla, sillä tämä väri jää päähän ;D Tämä polkka onkin tällä hetkellä vain välivaihe ennen pitkiä hiuksia, mutta pidän tästä välivaiheesta myös paljon, samoiten hän :) X

Vierailija

tää sopii sun tyyyliin paremmin kuin ne pitkät blondit, jotenkin lisää vaan sellasta klassista lookkia! nyt kun sulla on nää lyhyet niin sun on PAKKO tehä vanhan ajan pinnikiharat marilyn tyyliin. 

ps. positiivisesti yllättynyt ettei "radikaali" ollutkaan vaan klikkiotsikko :P

J

Näin ekan kerran uuet hiukset sinun my storyssa. Sillon olin jo et waau! Ja oon edelleen! Näyttää nii kauniin luonnollisilta :) mahtavaa että uskalsit! Nyt vaan tsemppiä kasvatukseen. Kyllä sä onnistut siinä :)

Vierailija

Pakko kyllä sanoa että näyttävämmän näköinen nainen olit blondina, mutta kaunis toki tuolla uudellakin tukalla. Ja varmasti parempi hiuksillekin noin.

H

Huhhuh miten upea!! Näytät todella tyylikkäältä ja aikuismaiselta! En malta odottaa mitä asukokonaisuuksia keksit näiden hiusten kanssa, sopii kasvoihisi paljon paremmin kuin pitkä ja vaalea!<3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram