Aika jälleen selata puhelimen kuvakansiota ❤

Life through my phone.

1. Viime lauantaina kävimme ensimmäistä kertaa tänä kesänä Linnanmäellä. Ostimme yhdet laiteliput vuoristorataan ja muuten vain nautimme ihmisvilinästä. Meillä oli myös kamera mukana, nuo kuvat tulette näkemään seuraavassa postauksessa. 2. Pikainen selfie ennen töihin lähtöä heh. 3. Olimme syömässä äitienpäivänä perheeni kanssa Töölössä sijaitsevassa ravintolassa nimeltä Trattoria Sogno. Kuvassa näkyvä alkuruoka oli todella hyvää, mutta muut ruuat jäivät vähän tämän ruuan varjoon... Palvelu oli myös hieman hätäistä, saattoi johtua kiireisestä päivästä. Muuten oli onnistunut ja ihana päivä! 4. Vaaleanpunaiset tennarit kaivettu kaapista! Alunperin olin ajatellut myydä nämä, mutta kokeiltuani niitä kerran jalkaan ihastuin niihin. Valkoisen mekon kanssa täydellinen kombo!

1. Last Saturday after my work we went to Linnanmäki, funfair. We had a really good time! We also took some photos. You will see them soon! 2. Sefie before work! 3. Had such a lovely dinner a few days ago at Trattoria Sogno with my family. 4. White dress and pink Converses, perfect match!

5. Oletteko te jo kokeilleet näitä Kardashian Beauty tuotteita?! Oli muuten ensimmäinen kerta, kun kuulin sanan "Dry Conditioner". Kuivahoitoaine? Kuivashampoo on hyvin tuttu, mutta hoitoaine? Innolla lähden testaamaan näitä! 6. En vain kestä näitä kahta! Niin suloisia. Huomaa kuinka kahdella koiralla on täysin eri luonteet. Lady on hyvin tottelevainen ja oppivainen, mutta tämä Jäbä... Ei vieläkään osaa istua käskystä vaikka kuukauden olemme joka päivä harjoitelleet haha. Hyppii vain kuin mikäkin pupu ❤ 7. Katri Niskasen AW16 malliston ensiesittelystä. Vau mitä vaatteita ja mikä suunnittelija! Toivottavasti pääsisin pian kuvaamaan jonkun hänen upean luonnoksensa tänne blogin puolelle. 8. Ruusuja parhaalta. 

5. Have you tried anything from the Kardashian Beauty range? I can't wait to try these! 6. How cute they are?! 7. Katri Niskanen AW16 Press day. Lovely clothes and great atmosphere! 7. Flowers from the best!

9. Autio huvila, jossa olimme viime perjantaina kuvaamassa. Kuva ei anna oikeutta talolle, mutta oli aivan pakko ikuistaa tuo hetki puhelimeen. Suunnittelimme, että menemme vielä tänä kesänä Kruunuvuoren kallioille ihailemaan maisemia. Otamme jotain hyvää ruokaa ja juomaa mukaan ja vain olemme. 10. Tänä kesänä aiomme käydä myös mahdollisimman monessa uudessa ravintolassa. Parasta on maistaa uusia makuja ja jakaa tuo hetki toisen kanssa, saada uusia ruokaelämyksiä. 11. Toukokuun Cosmopolitanista. Oli niin hauska kuvauspäivä! Stailaaja stailasi minulle 70-luvun tyylit, josta sitten kuvaaja otti kuvat toukokuun muotinumeroon. Vaikka 70-luku ei kuvasta omaa tyyliäni ollenkaan, sain tuosta päivästä todella paljon irti ja uutta inspiraatiota pukeutumiseen. Salaa rakastuinkin booheemiin tyyliin. 12. Maailman rakkain pikkumies. 

9. I just love abondoned places! 10. And yes, I love food also! 11. I can tell you, fell in love with 70's style, especially the bohemian style, Thanks for the amazing shots! We had so much fun. These pictures are available on the Cosmopolitan May issue. 12. Just love him!

13. Plastic Surgery Centeristä Helsingistä. Tatuoinnin poistoa, mitäs muutakaan! Nyt onneksi käydään läpi mukavaa vaihetta. Neljän kuukauden päästä vasta seuraava poistoaika. Nyt olisi vain tarkoitus nopeuttaa poistoprosessia Hirudoid Fortella. Tulen kertomaan vielä tästä vaiheesta lisää blogissani. 14. Tyvikasvun piilottamista kuivashampoolla. Paras kikka ikinä! Nyt tosin tyveä on tullut jo sen verran esille, ettei kuivashampoot tyvikasvun piilottamiseen kokonaan auttaisi. 15. Pidennetty viikonloppuloma lähestyy! Vaikka olemme "lomalla" vain muutaman päivän, odotan tuota viikonloppua innolla. Emme tiedä vielä minne suuntaisimme muutamaksi päiväksi, joten ehdotuksia otetaan vastaan! 16. Glitterin aamiaiselta Miltton Showroomilla. Kuinka makea idea on pistää kukka kuohuviinilasiin? Love it!

13. Tattoo removal. 14. Selfiee! Ps. Dry shampoo is your best friend on those unwashed hair days.15. Dreaming of a holiday... 15. Glitter press day. How cute are these flowers?! 

Tälläistä tällä kertaa aurinkoista tiistaita! ❤

Kommentit (18)

J

Mistä nuita Kardashian Beauty hiustuotteita voi ostaa? Meikkejä myy Citymarket mutta hiustuotteita en ole nähnyt siellä. :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Nämä Kardashianit Beauty -hiustuotteet ovat tulleet nyt toukokuussa myyntiin kampaamoihin ja kampaamotuotteita myyviin verkkokauppoihin :) Meikkejä en olekaan testannut! Ovatkohan ne hyviä?! :) Xx

J

Olen testannut ainoastaan huulikiiltoja merkiltä ja ne ovat olleet yllättävän hyviä :)

Vierailija

Mitä kuivashampoota käytit tyvikasvun piilottamiseen? :) toivottavasti ehdit vastata tähän kommenttiin ennen perjantaita, haha :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moii! Käytin Batisten XXL Volume kuivashampoota, muistaa vaan suihkuttaa tarpeeksi kaukaa ja harjata luonnonharjalla tasaiseksi! :) <3 Pullo on sellainen pinkki!

Vierailija

Tuli mieleen tuosta kuivashampoosta, ei varmaan haitallista jos ei kovin usein näin käytä, mutta olen ymmrätänyt, että kuivashampoo voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa hiusten lähtöä kovalla käytöllä :) Toisaalta jos ihan kohtuuden mukaan käyttää, niin tuskin on suurta vaaraa kaljuuntua :D Minun on kuitenkin käytettävä kuivashampoota usein, kun omaan aika lattean ja rasvoittuvan hiuslaadun... :/

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Olen kuullut, että kuivashampoo kuivattaa hiuksia, mutta tuollaisesta en ole kuullut mitään ;0 Toki kaikkea kohtuudella! :) Kuivashampoo on kyllä paras, enkä voisi enää olla ilman sitä <3

Jonnaerika

Heips.
Aivan ohi aiheen, mutta instagramia selaillessa tuli vain mieleen, että oletteko Ellan kanssa vielä ystäviä?

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moi! Joo ollaan! Parhaita sellaisia :) Ollaan joka päivä yhteyksissä puhelimen välityksellä, mutta näin keväällä emme ole nähneet kovin montaa kertaa johtuen kiireestä :( Ella opiskelee Tallinnassa ja itse olen täällä Helsingissä :/ Onneksi nähdään pian! <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Onko? :( Näitä tulee harvakseltaan tänne blogiini, jotkut nimittäin pitävät näistä :) Toivottavasti kumminkin blogini on monipuolinen! :) <3

Nina

Osallistuitko muuten nyt keväällä mihinkään pääsykokeisiin? Vai pyritkö edelleen avoimen väylän kautta sisään?:)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Tällä hetkellä suoritan vain avoimen opintoja :) Varmasti tulen jossain vaiheessa vielä tulevaisuudessa osallistumaan pääsykokeisiin, mutta vielä ei ole niiden aika :) <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram