Huomenna olisi matka Ranskaan ❤ Matkustamme perheeni kanssa katsomaan pikkusiskoni taitoluistelukilpailuja French Cuppiin Roueniin. Rouenista otamme junan lauantaina Pariisiin, jossa yövymme kaksi päivää ennen kuin palaamme sunnuntaina takaisin Helsinkiin. Olen matkasta hyvin hyvin innoissani, sillä tämä on ensimmäinen matkani Ranskaan. Olen aina vain haaveillut tuosta maasta ja erityisesti Pariisista. Onko kaupunki sellainen kuin sen kuvittelen? Entä ruoka? Ihmiset? Vaikka kerkeämme olemaan Pariisissa vain muutaman päivän, uskon saavani ehkä jonkunlaisen kosketuksen tuohon kaupunkiin. Kuvia olen ainakin fiilistellyt tänään koko illan.

Matkan varasimme äitini kanssa jo viime vuoden puolella, kun pikkusiskoni kisat varmistuivat Ranskassa. Saimmekin kohtuuhintaiset lennot Finnairilta ja todella halvat junaliput ulkomaalaisen nettisivun kautta. En tiedä todellakaan osaammeko suunnistaa tuolla miljoonakaupungissa äitini kanssa, mutta kokeillaan! Asiaa ei auta ainakaan se, että olemme kummatkin todella huonoja suunnistajia ja kartanlukijoita. No ehkä tuo junapysäkki löytyy puhumattakaan hotelleista.Yritetään haha!

Seuraavat postaukset tulevat ylläri ylläri käsittelemään tätä matkaa, lukuunottamatta yhtä asupostausta, jonka tulen julkaisemaan teille huomenna. Olen niin innoissani, että pääsen kuvailemaan itselleni täysin "tuntemattomaan" kaupunkiin. En malta odottaa kaikkia niitä herkkuleivoksia, ruokia, shoppailumahdollisuuksia, viinejä... Vaikka rahaa ei tällä kertaa ihan hirveästi ole käytettävänä, uskon tekeväni matkallani kumminkin hyviä löytöjä. Ainakin pääsen ikkunashoppailemaan kauniiden liikkeiden eteen, sydänhymiö. Toivotaan, että jossin liikkeissä olisi hyvät alennukset!

Kuvat: We Heart It

Kello on nyt 23.43 ja kello kuusi aamulla olisi herätys... Ah ihanaa! Tällä hetkellä olen vanhempieni luona, sillä isäni heittää meidät huomenna lentokentälle. Tiedän, pitäisi olla jo nukkumassa mutta huh heijaa kuinka olen stressannut tätä pakkaamista. Mistä ihmeestä tiedän minkälainen sää on tällä hetkellä näissä kyseisissä kaupungeissa? Pakkasin yhden talvitakin mukaan jäähallia varten ja yhden mustan villakangastakin kaupunkia varten. Ja ne kengät... On lenkkarit, saappaat, uggit ja korkokengät mukana. Kaksi laukkua... Nyt on kumminkin aika käydä nukkumaan, sillä kello soi melkein jo kohta. Palataan huomenna uuden postauksen kera.

Ps. Artistryn meikkisetit voittivat YouTubesta: vilma_hiltunen@hotmail.com, Instagramin arvonnasta: pimeaonni@hotmail.com ja blogin arvonnasta meikkisetin itsellensä voitti: paula.tynkkynen1@gmail.com Onneksi olkoon, otan teihin yhteyttä pian! Kiitos kaikille hurjan paljon osallistumisesta arvontaan. Kommentteja tuli monta sataa. Ihan parasta järjestää teille arvontoja ja kilpailuja. Näitä arvontoja ja kilpailuja on tulossa jatkossa paljon! Tuon mm. jonkun kivan tuliaisen Pariisista, jonka arvon sitten teidän lukijoiden kesken.

Ihanaa myöhäistä keskiviikkoa, puss ❤

                                             

                                      FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

                                                                              With love,
                                                                                Natalie  

Kommentit (2)

Johanna

Heips!

Pariisissa sateista, mutta lamminta (about 12 astetta paivisin). Alennusmyynnit viela kaynissa eli eikohan jotain kivaa loyda joka budjetille.
T. Johanna (Pariisista)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Täällä on ollut hieman sateista, mutta rankkasateelta onneksi vältytty :) IHANA kaupunki <3 Ja pian juuri näiden alennusmyyntien kimppuun :) Xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram