Moni teistä on kysellyt kuinka projektini etenee painon suhteen. Kerroin teille tuossa jokunen aika sitten, että tavoitteeni on nostaa painoa kymmenellä kilolla. Sain tuolloin paljon positiivista palautetta, joten nyt päätin tulla kertomaan teille hieman tästä projektin etenemisestä.

Aloittaessani tämän haasteen, painoin 54,3 kiloa (välillä paino putosi myös alle 54 kilon). Kuukauden aikana painoni nousikin sitten kivasti yli kaksi kiloa. Tämä oli sitä kaikkein kivointa aikaa. Sai syödä hyvin ja melko vapaasti. Oikeastaan kaikkea mitä mieleni teki. Yksi asia kumminkin vaivasi mieltäni. Vatsa ja iho-oireet sen kuin pahenivat. Viime syksyllä kerroin teille elämäntapamuutoksestani. Siitä kuinka olin jättänyt punaisen lihan ja gluteiinin pois ruokavaliostani. Tuolloin luulin tehneeni oikein, mutta vähitellen kokonaisvaltaiset oireeni pahenivat. Aluksi ajattelin sen johtuvan yhdestä palasta leipää keskellä viikkoa, mutta ei... Loppujen lopuksi en löytänyt mitään syytä kivuilleni, vaikka olin jättänyt kaikki viljat pois ruokavaliosta. Viljoista, erityisesti gluteiinistahan sen piti johtua? Lomamatkalla Ranskassa ollessani kivut hellittivät. Tämä tuntui hassulta, sillä söin lähestulkoon pelkästään pastaa ja leipää. Tuolloin aloin epäilemään gluteiinia kivun aiheuttajana. Saavuttuamme Pariisista kotiin aloin surffailemaan netissä etsien tietoa oireistani. Hetken kuluttua törmäsin niinkin yksinkertaiseen asiaan kuin laktoosiin. Pikkuhiljaa aloin siirtymään laktoosittomaan ruokavalioon ja tadaa iho-oireet, vatsakivut ja muut oireet katosivat. Ei enää vuoristorataa kipujen ja iho-oireiden parissa. Voisiko kaikki nämä oireet johtua vain laktoosista? Kyllä näköjään. 

Nyt olenkin sitten siirtynyt takaisin täysviljoihin ja jättänyt maitotuotteet kokonaan pois - tai lähestulkoon kokonaan pois ruokavaliostani. Tämä on helpottanut huomattavasti oloani ja tehnyt tästä "paino projektista" myös helpomman. Mitä tulee painooni, saavutin tuossa kolmisen viikkoa sitten 60 kilon rajan. Muutos vartalossani oli huomattava, vaikka itse näin sanonkin. Muotoja oli tullut paljon enemmän puhumattakaan "pehmeydestä" vartalossani. Kuusi kiloa, on se melko paljon. Ennen olisin tuijottanut peiliä suu auki ja peloissani, mutta tällä kertaa hymyilin ja sanoin itselleni vau. Viime viikolla paino oli tippunut 58,7 kiloon. Tiedän tuon painon tippumisen johtuvan kiireestä ja stressistä kylläkin. Onko täällä muita, joiden paino reagoi aina stressiin ja kiireeseen? Vaikka pyrin syömään samalla tavoin kuin normaalistikin, jostain kumman syystä paino lähtee aina putoamaan paineiden ja stressin keskellä. Tuon viime punnituksen jälkeen en ole käynyt vaa'alla, mutta uskoisin painoni lähtevän jälleen hieman nousuun. Ainakin peilistä katsoo onnellinen ihminen.

Ylläoleva kuva on otettu niihin aikoihin, kun päätin ottaa tämän haasteen vastaan. Olisikohan tuolloin ollut lokakuu? Joka tapuksessa, ulkonäköni tulee muuttumaan tässä vuoden, kahden vuoden sisään melko paljon. Kahden vuoden päästä toivottavasti hiuksissani on kokonaan oma väri ja paino löytänyt oman paikkansa. Toisaalta olen iloinen ja onnellinen tästä kaikesta, mutta samaan aikaan aika jännittynyt. Viime vuosien sisään oma identiteetti tai tarkemmin sanottuna oma minäkuva on rakentunut tiettyjen asioiden ympärille niin ulkonäöllisesti kuin myös sisäisestikin. Pitkät vaaleat hiukset, ruskettunut iho, hoikka ulkomuoto... Listaa voisi sen vain kun jatkaa. Olen innoissani ottamassa vastaan tätä uutta ulkomuotoa ja sen ympärille rakentuvaa identiteettiä, mutta valehtelisin jos väittäisin, ettei muutos pelottaisi ollenkaan. En tiedä saatteko ajatuksistani kiinni, mutta tällä hetkellä muutos tuntuu melko isolta omasta mielestäni. Muutos ei nimittäin rajoitu pelkästään ulkokuoreen vaan se on paljon, paljon enemmän. Ajattelin tästä toisesta asiasta kirjoittaa aivan erikseen, sillä ajatuksia tähän asiaan on paljon.

Ajattelin tulla jakamaan tänne ajatuksiani tämän hetkisestä fiiliksestä. Fiilis on kaiken kaikkiaan hyvä ja olokin on onnellinen. Täytyy muuten kertoa, että totun päivä päivältä yhä enemmän tähän tyvikasvuun, joka puskee tuolta tyvestä. Eilen leikittelin ajatuksella lyhyistä hiuksista. Blondatut latvani ovat tällä hetkellä aivan järkyttävässä kunnossa... Ja niin, vihaan huonokuntoisia hiuksia. Tyvestä puskee ulos todella tervettä, sileää ja paksua hiusta. Nyt mietinkin, uskaltaisinko leikata polkan tai uudestaan "long bobin"? Kuinka vapauttavaa olisi päästä eroon näistä katkenneista ja huonokuntoisista hiuksista! Katsotaan uskaltaisinko sen tehdä. Ainakin oman värin kasvattaminen olisi näin helpompaa ja kivuttomampaa?

Nyt on aivan pakko mennä töihin, oikein ihanaa viikonloppua kaikille! ❤

PAINOA LISÄÄ YLI 10 KILOA!

ELÄMÄNTAPAMUUTOSTA JA YÖPYMISTÄ HOTELLISSA // OUTFIT

Kommentit (41)

Vierailija

Yes to long bob! <3 Itsekin kävin leikkaamassa 10-15cm hiuksista pois niin kuin teen aina kun kesää kohti mennään :-) On aina jotenkin niin ihanaa kesällä olla hyväkuntoisella ja freesillä tukalla!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Ah olisi niin ihana päästä eroon näistä huonokuntoisista hiuksista! Pitäiskö varata kampaajalta aikaa!!?! ;D <3

Vierailija

Leikkauta ihmeessä! Itse juuri viime kampaajkäynnillä leikkautin yli 10cm pois vaalennetuista latvoistani ja raidoitin omaa tummanvaaleaa tyveä. Todella virkistävä muutos, hiukset kuitenkin kasvaa takaisin ja ihanaa päästä eroon huonokuntoisista latvoista. Just do it! ;) 

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Vitsi uskaltaiskohan sitä! Olen aina rakastanut pitkiä hiuksia, mutta tässä tilanteessa latvoja ei voi enää pelastaa millään, joten tässä tilanteessa ei muu luultavasti auta :/ Toisaalta polkka olisi kerran elämässä kiva kokea ja miksi ei nyt kun hiukset leikkausta tarvitsisi ;) Xx

Vierailija

Anna mennä! Näyttäisit varmasti upealta long bobissa ja saisit vedettyä sen yli viivan sun bucket listissä!! ;) xx

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Aaah se on kyllä ihana tunne, kun saa jonkun tekemättömän asian tehdyksi!! <3 Luulen, että käyn leikkauttamassa hiukset! ;)

Vierailija

Kiitos kun kirjoitit aiheesta! Oli mielenkiintoista lukea, miten sun projekti etenee :)
Ja pakko kommentoida tohon hiusasiaan, että long bob näyttäisi sulla varmasti erittäin hyvältä! Toi hiusprojekti varmaan takaa sen, että jos alkaisit kaivata pitkiä hiuksia, niin eiköhän ne nopeasti takaisin kasva kun oot lopettanu blondaamisen! :) Sulla on kyllä kivoja projektejä meneillään. Päivittelethän jatkossakin näitäkin kuulumisia?! :*

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei huippua kuulla, että tykkäätte! :) <3 Välillä on kyllä kiva kirjoittaa vähän tälläisiä ajatustekstejä tänne blogiin :) Saa omillekin ajatuksille vähän tilaa :) Uskon, että käyn leikkauttamassa hiukseni sillein yhden kerran kunnolla ja sitten alan kasvattamaan niitä kunnolla! :) Ehdottomasti päivittelen! xx

Vierailija

Leikkaa ihmeessä polkka se sopisi sulle hyvin! Ja kyllähän se tukka kasvaa nopeeta takas :)!

Sara

Tämä oli taas yksi niitä postauksia, miksi rakastan sun blogia. Oot aito, rehellinen ja TERVEEN AJATUSMAAILMAN OMAAVA NAINEN!

+6kg ei kyllä näy sussa missään.. keep on going ja saavutat upeat kurvit vielä. Myös tuo luonnollinen ajattelu hiuksista jne on todella ihanaa <3

Tosin onhan hieman pinnallista ajattella että pitä nostaa painoa näyttääkseen paremmalta,  mutta mielestäni terveempää kuin hullut dieetit tai ylenpalttinen (nyt niin hottia oleva ) pepun treenaus....Sulle 65kg on varmaan ihanteellinen paino. Itse saanut nyt plus 3kg ja oon tyytyväinen. Haluan vielä saada muutaman kilon, jotta muodot ovat kohdillaan =)

Ja mitä long bobiin tulee. Elät vain kerran. KOKEILE!  aivan varmasti sopii! oot huippu fashion vaikka kaljuna :D mutta älä kaljua vedä.. :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oii kiitos aivan mielettömästä kommentista ja kauniista sanoista <3 Tosi kiva kuulla, että olet saanut sielä myös muutaman kilon lisää ja pidät siitä :) Näitä ihmisiä lisää! Leikkasin tuossa vuosi sitten hiuksista 20 cm pois. Nopeasti ne ovat tuosta kasvaneet, nyt haluaisin leikata uudestaan, mutta kaikki huonot pois! En tiedä paljon hiuksista oikein lähtisi, mutta siinä olisi sitten hyvä kasvattaa pitkät hiukset takaisin :) Kaljua en luultavasti leikkaa hahaha! xx

J

Ihanaa että, trendit on menossa luonnollisempaan suuntaan. Itse en ole värjännyt hiuksiani koskaan. Omistan sellaiset hiukset, jotka kaikki juuri nyt haluavat. Leikkautin myös 15cm pois ja ai että tuntuu hyvältä! Hiukset kasvavat takasin, joten uskalla leikata! :)

Vierailija

Minäkin leikkasin polkkatukan oman värin kasvatusvaiheessa! Tuli ihanan freesi,ja aiempi väri lähti aikalailla pois, kun olin jo aiemmin kasvatellut ja raidoittanut. Hipelöin latvoja varmaan koko ajan, kun ne tuntuivat niin paksuilta :D

Lukija

Älä leikkaa. Kadut sitä. Hoida latvoja , sinulla on niin hyvät hoitoaineet, käytä niitä

Miuski

Moi! Oon seurannut sun blogia satunnaisesti, ja nyt hieman pidemmän tauon jälkeen päädyin kurkkaamaan taas tänne. Minusta on aivan huikeaa, että olet ottanut projektiksi painon nostamisen, ja mielestäni sinusta huokuu nyt häikäisevän ulkoisen kauneutesi lisäksi myös ihana, valoisa, sisäinen kauneus. Toivon todella paljon tsemppiä projektiisi, susta tulee varmasti entistä upeampi, kun saat toteutettua nuo asiat mistä puhuit.

Ja mitä hiuksiin tulee - pätkäisin itse vuosi sitten alaselkään asti ylettyneet blondatut hiukseni ensin puolipitkiksi, ja sitten  vielä hieman lyhyemmäksi long bobiksi, ja voi että, se kannatti! Noilla kasvoilla sulle käy mikä hiustyyli tahansa, ja vaihtelu virkistää. Suosittelen siis ehdottomasti! Mielestäni on myös hienoa, että olet päättänyt kasvattaa omaa hiusväriäsi takaisin - tekeehän se hyvää hiusten kunnolle, kuten myös tuo leikkaus. Ja sitten hiukset kasvavat takaisin vahvempina ja terveempinä!

Olet upea! Tsemppiä ja lämpimiä ajatuksia! Jään seuraamaan blogiasi nyt tiheämpään tahtiin :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Ensinnäkin, kiitos oikein kovasti ihanasta kommentistasi! <3 Voin kuvitella minkälainen fiilis siitä tulee, kun saa pätkäistyä kaikki huonot hiukset ja latvat pois! Itse en millään jaksa näitä huonokuntoisia hiuksia, jotka koko ajan menevät takkuun :( Tämä on ehkä niitä elämän parhaimpia päätöksiä, kun lopettaa tämän kemikaaleilla läträämisen.. Voin vaan kuvitella mitä tämä vaalea vaalennusaine on oikein tehnyt.. Hei kiitos vielä kovasti kauniista sanoista ja tervetuloa seuraamaan blogiani <3 Mukavaa alkanutta viikkoa! :*

Vierailija

Mun mielestä sun latvat näyttää jotenki "purkkamaisilta", en tiedä hämääkö kuvat vaan. Sun kasvon luusto näyttäis ihan älyttömän hyvältä long bobissa ja samalla saisit kunnolla huonot latvat pois :) kannatan ehdottomasti leikkuuta. Kesällä on kivaa kun vähän lyhempi ja sitä kautta ilmavampi tukka.

Kiinnostunut

Harvoin kommentoin mihinkään mutta tää sun projekti on sellanen mikä kiinnostaa myös itseäni. Olen aina ollut tosi laiha enkä millään liho vaikka kuinka söisin. Vuosi sitten painoin 65 kg eikä luut näkyny ja näytin hyvälle, viimevuoden lopussa lähti stressin ja muun takia 10kg ja nyt painan 55 kg vähän saanut takaisin kauheella mässäämisellä mutta ei yksinkertaisesti paino nouse.
Mitä sun ruokavalioon kuuluu, syötkö säännöllisesti?

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Teen tästä erikseen postauksen, sillä sitä on kysytty niin moneen otteeseen! :) Eli tätä postausta tulossa pian! <3

Jassu

Hyvä teksti. Olen itsekkin yrittänyt vuoden verran nostaa painoa mutta tuloksetta. Olisko sulla kertoa hyviä vinkkejä? Syöminenhän on se juttu, mutta olisi kiva kuulla miten olet onnistunut projektissasi :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Voisin tehdä tästä ihan erillisen postauksen, sillä tätä samaa kysymystä on esitetty useaan otteeseen! :) <3 X

Anna

Leikkaa ihmeessä! Mä leikkasin 20cm pois ja ensin tuntu vähän oudolta mut nyt kyl oon tyytyväinen et tein sen. Latvat oli aivan järkyt. Millaset nyt voi olla monen vuoden blondauksen jälkeen. :( Nyt kans kasvattelen omaa väriä ja välil ollaan vähän raidotettu tyveä...

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Täällä kanssa latvat ihan järkyttävässä kunnossa, en tykkää yhtään :| Ajattelin kyllä leikkauttaa ;) Xx

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kannattaa lukea tuo ensimmäinen painoa lisää 10 kiloa teksti. Siellä on enemmän informaatiota tästä asiasta :) X

Vierailija

Olen lukenut sen, ja sekin herättää kauhistusta. 10 kiloa rasvaa normaalipainoiselle lisää ei ole terveellisä jos haluaa monta kiloa lihasta lisää, se vaatii usean vuoden kovan salitreenin.

Sirunen

Tätä väliaikapäivitystä olenkkn odottanut, kiva kuulla että oot saanut painoa nousemaan! Itselläni on sama projekti käynnissä, nyt on viimeinen vuosi ollut erittäinn stressaavaa ja olenkin sen vuoksi laihtunut reippaasti (menettänyt muotoja) ja ruokahalu on kuihtunut vaikka yritän syödä aina kun on nälkä. Tiedän että pitäisi ensin saada elämänrytmi tasaisemmaksi ja olo paremmaksi niin varmasti ruokahalukin alkaisi palata. Tsemppiä projektiin ja pidä meitä ajantasalla! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! En ole :) Käyttämällä oikeita hashtageja, tykkäämällä ja kommentoimalla muiden kuvia olen saanut kivasti uusia seuraajia. Lisäämällä myös uusia kuvia tiuhaan tahtiin Instagramiin on auttanut aktiivisuutta siellä. Seuraavan myös todella paljon ulkomaisia muotibloggaajia ja vaihtanut heidän kanssaan kommentit ja tykkäykset X Mukavaa loppuiltaa X

EvaDo

Ah mäkin oon nostamassa painoani. Itse lihan lisäksi haen proteiinia yms kivoja kuituja papupastasta! Se myös toimii itselläni salin jälkeen palautusruokana. Vähän öljyy (avokado, kookos, pähkinä) päälle ja nassuun niin katoaa pahin nälkä. Painoin 2015 marraskuussa 46kg(pieni joulustressi hehheh), nyt painan jo 51kg, vielä 5-7kg tähän lisää niin olen tyytyväinen. Pitäis mennä kehon koostumus mittaukseen jotta selviäisi mikä on rasvaprosenttini ja paljonkohan sitä mahtaa olla sisäelinten ympärillä. Ootko itse ajatellut?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram