KAUNEUSHOITOLA IMPRESSE

Muutama viikko sitten vierailin Töölössä sijaitsevassa Kauneushoitola Impresse:ssa. Osallistuin tilaisuuteen, sillä kutsu oli hyvin mielenkiintoinen. "Avajaisaamun aikana kuulet tarkemmin uudesta *BIODERMOGENESI* -hoidosta. Kyseessä on ensimmäinen todistetusti raskaus- ja muita arpia häivyttävä hoitomuoto, ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia" Kun kuulen sanan raskausarvet, ihokarvat nousevat pystyyn. Myönnän rehellisesti, omistan itsekin myös nuo kauniit raskausarvet vartalossani. Kyseessä on siis venytysjouvat ihossa, joiden syynä ovat ihon verinahan venyminen tai hormonaaliset tekijät. Itselläni nuo venytysjouvat ovat pakaroissa ja rinnoissa. Ne eivät näy punaisina tai kovin isoina, mutta ovat siellä. Omat arpeni ovat osittain seurausta kehon muuttumisesta nuorempana, sekä nopeasta lihomisesta muutamia vuosia sitten. Muiden mielestä raskausarpeni eivät näy, mutta itse tiedän olevan niiden siellä. Ne ovat melko haaleita, mutta häiritsevät itseäni.

Olen todella sujut ja tyytyväinen vartalooni muuten, mutta juuri nuo raskausarvet ovat painaneet mieltäni. Talvisin unohdan ne, mutta kesäisin pukiessani bikineitä päälle näen peilin kautta nuo haaleat raskausarvet pakaroissani. Impressen avajaisissa pääsimme tutustumaan uuteen Biodermogenesi arpi- ja kiinteytyshoitoon, joka lupaa todistetusti poistaa arpia. Merkittäviä muutoksia huomataan yleensä noin kymmenen hoidon kohdalla, mutta oikeasti venymäarpien häipyminen on todellista noin kahdenkymmenen hoidon kohdalla. "Biodermogenesi – laite edistää tehokkaasti kollageenin ja elastiinin uudistumista sekä lisää solujen mitoosia ja näin ollen korjaa arpea astettain. Biodermogenesi-hoito mahdollistaa myös arpien ruskettumisen ja näin ollen häivytys on entistä tehokkaampaa." Hoito perustuu siis todella hyvään laitteeseen ja erilaisiin voiteisiin. Itse pääsin katsomaan läheltä hoitotoimenpidettä ja yllättävää, se ei näyttänyt yhtään epämielyttävältä tai kivuliaalta, päinvastoin. Toimenpide muistutti lähinnä hierontaa asiakkaan maatessa hoitopöydällä. Mielenkiintoni kyllä heräsi biodermognesi -hoitoon, mutta olisiko se kaiken arvoista?

Ennen hoitokertojen varaamista, pyrin hyväksymään vartaloni ja ihoni juuri tälläisenä kuin se on. Mikäli en onnistu tässä, tiedän avun olevan kivenheiton päässä. Ilmaista toki hoito ei ole (noin. 100€/kerta), mutta mitä ei tekisin kauneuden, itsensä tai pelkästään hyvän mielen eteen Tällä hetkellä tatuoinnin poisto vie aikaa ja resursseja, mutta poistokertojen jälkeen katson millä mielellä olen näiden ihanien arpien suhteen. Toisaalta arvet ovat osa minua ja ne muistuttavat nuoruudesta. Katsotaan mihin lopputulokseen päädyn. 

Aurinkoista tiistaita ❤

TATUOINNIN POISTO

TATUOINNIN POISTO LASERILLA - MISSÄ VAIHEESSA MENNÄÄN?

MITÄ TATUOINNILLENI KUULUU? // TATTOO REMOVAL

Kommentit (9)

Vierailija

Jos hoitoa tarvitsee 10 kertaa, en oikein usko sen tehoon... 1000-2000€ epävarmaan hoitoon olisi itselleni ainakin aivan liikaa.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moi! Juttelin hoitajan kanssa ja hän sanoi, että arvet poistuvat lähes 100%. Tietenkin riippuen aivan siitä millaiset nuo arvet ovat yms. Jokaisella asiakkaalle tehdään erikseen oma hoitosuunnitelma ja jos oikein mustan niin luvattiin myös takuu, mikäli arvet eivät poistu? Tämä kannattaa vielä varmistaa :) Hinta on toki suuri, mutta jos sillä saa murheen pois niin se on pieni hinta siitä :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moii! <3 Hei kiva kuulla, tule ihmeessä kertomaan sitten enemmän tuloksista ja hoidosta! Odotan innolla! :) Pinterestiä ei ole, mutta we<3it löytyy :) Ihanaa perjantaina <3

Vierailija

Lueppa tän päivän hesarista kroonista kipua käsittelevä juttu Natalie :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos vinkistä! Hesari on ihan jäänyt lukematta tällä viikolla, mutta kaivan ehdottomasti tuon artikkelin sieltä :) Viikonloppuja <3

hannah

Ei liity postaukseesi, mutta tuli mieleen että voisitko tehdä postauksen mustasukkaisuudesta tai siitä, miten voisi olla suhteessa kokematta mustasukkaisuutta. Useilla miehillä luontaisesti on taipumus katsella muita naisia ja flirttaillakin, miten siihen voisi suhtautua? Esim. jos mies kehuu/kommentoi muiden naisten ulkonäköä tyttöystävälleen.. -miten suhtautua? Kiitos blogista <3 

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Hei kiitti loistavasta postausehdotuksesta!! Alan sitä luonnostelemaan ehdottomasti tässä! :) Tulossa siis ;) <3

Alisa

Oooh! Kuulostaa ihanalta! Itselläkin noi ah niin ihanat raskausarvet löytyvät, onneksi todella haaleina, mutta silti. Tosin itseäni häiritsee enemmän oikean käden ja samoiten oikean säären pahat ja todella tummat arvet, jotka näkyvät todella selkeästi. En tiedä pystyttäisiinkö tuolle käden arvelee mitään tekemään, koska siinä on ihan lihasvaurio. Pitääpä ottaa tuonne yhteyttä ja kysäistä! Tiedätkö onko tätä hoitomuotoa käytössä muualla kuin Helsingissä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram