Huutokauppaan Mulberry Jacquard Logo Scarfin. Olen itse saanut huivin muutama vuosi sitten lahjaksi ja käyttänyt sitä satunnaisesti. Huivi on hyvässä kunnossa, pientä nukkaa löytyy vain pinnasta. 90% Merino ja 10% Cashmere.

Huivin mukana ei tule kuittia. Annan kumminkin huiville aitoustakuun. Luovutan ostajalle huivin valkoiseen silkkipaperiin käärittynä ja pakkaan sen ruskeaan Louis Vuitton paperikassiin. Lähtöhinta huiville 60€. Huivin voi noutaa Helsingistä tai postitan huivin 5€ postimaksuja vastaan. Huutokauppaan huivia Facebookin Design Corner ryhmässä. Huivin löydät  Huuto sulkeutuu torstaina 21.4 kello 22.00. OVH. tälle huiville on yli 250€. Mikä

Huivi on aivan ihana, mutta jäänyt minulta lähes käyttämättä. Toivottavasti tämä ihana Mulberryn huivi löytää uuden omistajan. Lisäkuvia huivista löydät asupostausten yhteydessä TÄÄLTÄ! ja TÄÄLTÄ!

Ps. Tarkkailethan Instagram tunnustani SecondHandByNatalie. Myytäviä uusia tuotteita tulossa lähes päivittäin!

Aurinkoista tiistaita ❤

Kommentit (4)

Vierailija

Nukan saa pois kun höylää sheiverillä varovasti pintaa ! :D tuli vaan mieleen.

Vierailija

Milloin julkaiset vanhemmat kommentit aiempiin postauksiin? On jo tullut monta uutta postausta

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Pahoittelut, kommentit ovat nyt muutaman päivän laahanneet jäljessä, sillä en ole päässyt kunnolla koneen ääreen.. Nyt vastailen <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram