Vihdoin ja viimein pääsen postaamaan teille! Joku teistä saattoikin jo arvata, että mistä tämä postaus tulee oikein kertomaan. Tosiaan ensi viikon keskiviikkona 16.12 Samppanjatalo Moët & Chandon kutsuu kaikki teidät lukijat ostoksille kello 18.30-20.30 Möet & Chandon Vintage shop shoppailuiltaan! Mistä oikein on kysymys? Miltton Showroom järjestää huippukivan tapahtuman heidän toimistollaan ensi viikon keskiviikkona. Paikan päällä on useampi bloggari myymässä vanhoja vaatteitaan ja tavaroitaan. Itse olen myös myymässä tavaroitani hyvään hintaan! Tule siis tekemään löytöjä 16.12 Uudenmaankatu 4-6 osoitteeseen kello 18.30-20.30. Olisi niin huippua nähdä teitä! Voin kertoa, että vaatekaappini tyhjeni lähes puolella! ;) Myynnissä on niin korkokenkiä, mekkoja, takkeja, koruja, uutta kosmetiikkaa... Kaikkea maan ja taivaan väliltä! Hinnat ovat myös ystävälliset, sillä haluan päästä eroon kaikesta tarpeettomasta. Jokaiseen tuotteeseen on merkitty hinta jo etukäteen, joten sinun täytyy vain napata tuote ja maksaa se kassalla. Helppoa kuin mikä! 

Ps. Hinnat alkaen 2€!

Osan saaduista tuotoista lahjoitan itse näin joulun alla hyväntekeväisyyteen, joten tehdään yhdessä hyvää! :) Mikäli sinulla on jokin hyväntekeväisyyskohde mielessä, saa ehdottomasti ehdottaa! Myyntipäivän jälkeen teen päätöksen, mihin kohteeseen X summa päätyy! ❤ Tapahtuman Facebook sivuille pääset TÄSTÄ

Toivottavasti nähdään keskiviikkona! ❤

                                   

                                                      FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                                                           With love,
                                                                                             Natalie  

Kommentit (7)

Vilma Hiltunen

Minusta olisi hienoa jos lahjoittaisit summan kodittomille eläimille tai WWFlle :) eläimet eivät osaa puhua eivätkä näin pysty ajamaan omia etujaan, siksi juuri meitä ihmisiä tarvitaankin! Hyvää joulua Natalie <3 :)

Vierailija

Olen myös sitä mieltä, että lahjoita ihmeessä rahat eläimille! On paljon eläimiä, jotka ovat erittäin uhanalaisia, ja tarvitsisivat apua. Rauhallista joulua sulle :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram