Tässä tulisi hieman myytäviä tuotteita. Hinnat määritelty, SAA myös tarjota! Nouto Helsingistä, osan tuotteista voin myös postittaa. Kaikki kysymykset tänne kommenttiboksiin, ostot natalie.vilen@gmail.com. Osa tuotteista on myynnissä myös muualla!

CHANEL

MYYTY!

 Myydään tarjousten perusteella Vintage Chanel medium single flap bag, Lambskin. Laukku on 80-luvulta. Olen ostanut sen ranskalaisettarelta muutama vuosi sitten. Laukku on tyydyttävässä kunnossa, sitä on käytetty paljon, mutta näen monia vuosia vielä edessä. En osaa sanoa minkä arvoinen laukku on, mutta tunnearvoa sillä ainakin on! Ensimmäinen Chanelini 😘 Tosiaan laukulla EI OLE minkäänlaista lähtöhintaa! 😌 Tarjouksia voi laittaa tuohon alle tai sitten sähköpostiin. Mahdolliset kysymykset mieluiten tähän viestikenttään. Kauppaan kuuluu pelkkä laukku. (Ps. En ole yrittänyt puhdistaa tätä vanhusta millään tavalla) Kuvat hieman vääristävät, ei ole aivan noin valkoinen. Kiinnostuneille voin laittaa parempia kuvia. Myös vaihtoja muihin tuotteisiin voi ehdottaa.

HUGO BOSS ORANGE

MYYTY!

Myyn muutaman kerran käytetyt Hugo Boss Orange aurinkolasit. Saatu lahjaksi muutama vuosi sitten työskennellessäni Hugo Boss liikkeessä. Ei naarmuja, kolhuja yms. 100% UV suoja. Erinomaisessa kunnossa! Hintapyyntö 100€, saa myös tarjota! Nouto Helsingistä, tai postitus 8.5€ 😊💕 Myynnissä myös muualla.

Valkoinen MANGON mekko

Kerran käytetty. 15€ Nouto tai postikulut 8,5€

CHI CHI LONDON

MYYTY!

Musta / beige Chi Chi Londonin mekko. Käyttämätön! Hintapyyntö 35€ Nouto tai postikulut 8,5€

NEW YORK

Kerran käytetty. Kunto erinomainen, koko 8. New Yorkista ostetut.

PRADA

Olen ajatellut luopuvani ihanasta klassikolaukusta, Pradan Saffiano Lux Totesta. Koko L ja musta väri. Laukku on mielestäni erinomaisessa kunnossa. Se on vaihdettu lokakuussa Tukholman liikkeessä vanhaan Pradaan ja sen jälkeen olen pitänyt tätä uutta kuin kukkaa kämmenellä max. muutaman kerran kuukaudessa. Kauppaan kuuluu musta Pradan laatikko, dustbag, aitouskortti, kuitti, hoito-ohjeet, laukun pehmusteet / suojat, silkkipaperit, sekä itse laukku. Ainoa huomautettava asiat on pienet kulumat kultaisissa pohjaniiteissä, nämä tosin tulevat jo muutamassa käytössä. Myyn laukun toisen ihanuuden tieltä. Laukku ei ole pakkomyynnissä, mutta oikean hinnan osuessa kohdalle, saa laukku uuden kodin. Tarjoukset alkaen 1100€ yksityisviestillä 💗 Näiden hinnat nousevat koko ajan 😌

 

Kommentit (2)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Ah niinpä tietysti! Kaksi on M (pinkki ja punainen) hyvin pientä M kylläkin. Leopardi S :) H&M pieni 38 ja toinen S. Tuo Italiasta ostettu on S.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram