YESTERDAY'S OUTFIT

Tekonahkatakki H&M // Mekko ZARA // Korkokengät ZARA // Laukku PRADA

 Faux Leather Jacket from H&M // Dress from ZARA // High heels from ZARA // Bag from PRADA

Heippa! Ja oikein ihanaa vappua kaikille! ❤ Tulin nopeasti päivittämään tänne eiliset asukuvat. Eilen ennen töitä kävin Katri Niskasen AW16 malliston esittelyssä Bulevardilla. Ihania vaatteita ja upea tunnelma! Tästä lisää myöhemmin. Töissä päivä menikin sitten nopeasti, kun tiesi viikonloppuvapaan odottavan. Töiden jälkeen suuntasin sitten kotiin siivoamaan ja vahtimaan söpöläisiä. Mikäli haluatte tietää mistä on oikein kysymys, lisätkää minut Snapchatissa nimellä Natalie Vilen. Tulen toki tästä kertomaan myös lisää myöhemmin blogissani, kun on sen aika. Tänään olisikin sitten illallista Helsingissä ja vähän viineilyä. Bankkiin olisi liput, mutta luulen, ettei päästä oikein tänään juhlimaan sen kummemmin. Toisaalta ei se oikein haittaakaan, kesällä sitten ehtii! Minkälaisia vappusuunnitelmia teillä on?

Mutta nyt asuun! Eilen valikoitui päälle ensimmäistä kertaa tuo uusi Zaran musta mekko. Pidän mekosta paljon, sillä se on hyvin erilainen mihin olen yleensä tottunut. Otin myös yhden koon isomman kuin yleensä. Näin mekon muoto korostuu entisestään. A mallisuus tekee asusta itseasiassa hyvin mielenkiintoisen. Mekon kaveriksi yhdistin H&M:n tekonahkatakin ja Zaran mustat nilkkurit. Käteen Pradan  Saffiano Lux Tote ja huuliin kirkkaanpunaista huulipunaa. Ainoa asia mikä näissä kuvissa häiritsee on tuo ihana tyvikasvu! Ei siinä mitään, tykkään todella paljon tuosta omasta väristä, mutta niin... Kärsivällisyyttä tässä tarvitaan. Nimittäin pitkä matka vielä edessä hah! 18.5 suuntaankin sitten kampaajalle, jolloin hiuksiani leikataan ja laitetaan uuteen uskoon. En vielä tasantarkkaan tiedä mitä oikein teemme, mutta pituutta ainakin näistä lähtee. Jännittävää! En kyllä malta muuten odottaa, että tuo oma sävy on kokonaan päässäni. Toivottavasti sävy sopii hyvin, muuten en tiedä mitä teen. Ensi viikolla tuleekin itseasiassa kolme kuukautta täyteen värjäämättömyyshaasteessa. Jes! Onneksi mitä enemmän tuota omaa sävyä tulee esiin, sen helpommaksi tämä haaste käy. 

Nyt oikein ihanaa lauantaita! ❤

Kommentit (8)

J

Oh ihana asu! Tykkään isosti! Sun hiukset rupeavat näyttämään luonnollisen kauniilta :) kerrotko myös täällä mikä kolmesta hiustyylistä voitti? Ja en malta odottaa kuulla siitä, mitä on Snapchatissä jo näkynyt! :) Oikein mukavaa vappua sulle ja nauti vapaasta viikonlopusta! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos ihana! <3 Nämä hiukset tosiaan alkavat näyttämään luonnollisilta! Tykkään kanssa :) En malta odottaa. että nämä hiukset kasvavat tästä :) Sitä samaa sinne ja kiitos kommentistasi <3 Xx

sussu__

Rakastuin sun asuun!! ihan sairaan ihana! Pitäis hankkia itselle kans musta mekko :) Ja sun hiukset on ihanat,, älä yhtään epäile sitä :) 

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kovasti kivasti kommentista <3 Tää musta mekko on kyllä! Sopii oikeestaan minkä kanssa vaan yhteen :) X

Vierailija

Hiukset näyttää oikein hyviltä, mielestäni värjättyä tukkaa tummempi juurikasvu näyttää aina hyvältä, vaaleampi ei niinkään. Värjätyn osan raidoitus tyven värillä voisi auttaa, jos itseäsi häiritsee.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos <3 Hiustilanne on kyllä näin parempi, kuin esim. verrattuna mustaan/vaaleaan tyvikasvuun :) Jännä nähdä mitä tapahtuu tuolloin kampaajalla!

Vierailija

Kerrotko täällä minkä hiustyylin leikkaat eli mikä sai eniten ääniä? :) itse olin katsovinani että 2 sai aika paljon kannatusta!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Aion laskea tänään nuo äänet! Uskon, että polkkis voitti ;) Saa nähdä! ;D Tulen ehdottomasti kertomaan, viimeistään tuona päivänä, kun suuntaan kampaajalle ;) X

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram