YESTERDAY'S OUTFIT

Mekko Gina Tricot // Korkokengät ZARA // Laukku Chanel

Dress from Gina Tricot // High heels from ZARA // Bag from Chanel

Tässä tulisi teille viikonlopun asua ❤ Lauantaina töiden jälkeen juoksin muutamat kaupat kiireisesti läpi. Olin suunnitellut lauantain asun mielessäni, mutta se tärkein puuttui kokonaan. Vaikka omistan sata plus tuhat mustaa mekkoa, kaapistani ei löydy ainuttakaan rennomman puoleista mekkoa. Sellaista minkä voisi vetää huolettomasti ylle. Kierrettyäni muutamat kaupat läpi, löysin lopulta Ginasta sellaisen. Hintakaan ei ollut ollenkaan paha. Mekko nimittäin kustansi vain 14,95 euroa. Loppujen lopuksi asusta tuli juuri sellainen kuin halusin. Täysin musta, tyttömäinen ja hyvin yksinkertainen. Mitä te pidätte asusta tai näistä uusista mustista kynsistä?! Itse rakastan näitä kynsiä yli kaiken! 

Mutta mitä teille kuuluu? Tänne kuuluu ihan hyvää. Olen luonnostellut teille muuten näiden päivien aikana blogipostausta. Tuosta postauksesta tulee ehkä blogihistoriani vaikein teksti... En tiedä olenko valmis sitä julkaisemaan, mutta yritän parhaani. Joka kerta kun avaan tuon tekstin, kädet alkavat hikoilemaan ja sydän lyömään hulluun tahtiin. Täytyy kerätä vain jostain rohkeutta tuon tekstin julkaisemiseen. Haluan nimittäin teidän tietävän missä oikein mennään ja mistä johtuu hiljaisuus täällä blogin puolella. Onneksi palaset alkavat pikkuhiljaa loksahtelemaan paikoilleen. Olisi teille niin paljon postattavaa ja kerrottavaa. Haluaisin olla teille nimittäin täysin avoin ja rehellinen kaikesta. Katsotaan jos saan jonkin kuoren vedettyä yltä pois.

Olen miettinyt pitkään blogiani ja sen tulevaisuutta. Asettanut itselleni kysymyksiä ja odottanut niihen selkeitä vastauksia. Olen punninnut mielessäni eri vaihtoehtoja ja toiveita. Nyt vihdoin olen saanut mielenrauhan itselleni. Tällä kertaa kuuntelin vain itseäni. Mitä oikeasti haluan ja mitä blogiltani itse odotan. Minkälainen ihminen haluan tosissani olla tämän ruudun takana. 

1.9 otan ison askeleen blogini kanssa. Ei, en tule muuttamaan mihinkään blogini kanssa tai vaihtamaan blogini osoitetta. En. Täällä on hyvä olla. Jotain muuta tulee kumminkin tapahtumaan. Vaikka odotan tuota päivää innolla, valehtelisin jos väittäisin etten pelkäisi ollenkaan. Toivottavasti pysytte matkassa mukana ❤

Nyt ihanaa tiistaita! ❤

Facebook Natalie Vilen // Instagram @nataliemaaritvilen // Snapchat natalievilen // Bloglovin Natalie Vilen // YouTube Natalie Vilen

Kommentit (17)

Sss

Apua nyt alkoi itteäkin jännittää :) oot rohkea kun uskallat paljastaa itsestäsi niin paljon ja olet rehellinen blogissasi, siksi tykkään niin paljon seurata tätä. Itse ainakin pysyn matkassa mukana tuli mitä tuli!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oi kiitos ihanasta kommentista <3 Yritän aina olla mahdollisimman rehellinen täällä ja antaa itsestäni enemmän joka kerta :) Ihana kuulla! X

Jonnaerika

Pysyn matkassa mukana! :)

Milloin aiot julkaista postauksen? Pakko todeta, että en tiedä mitään inhottavampaa, kuin vihjailu jolloin ei kuitenkaan kerro mistä on kyse. :D Pätee nyt siis yleisesti, ei vain sinun kohdallasi.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Mahtavaa! <3 Julkaisen sen ensi kuun alussa :) Oi tiedän mitä niin tarkoitat :D Nyt oli vain aivan pakko sanoa tuo, kun on tullut kyselyitä blogini tilasta ja tulevaisuudesta :)

lukijasi!

Hei! En ole koskaan aiemmin kommentoinut blogiisi vaikka sitä olenkin monta vuotta jo lukenut...Yksi lemppari blogeistani :) Mukana pysytään! <3

Vierailija

Näytät kauniilta kun olet saanut pyöreyttä kroppaan ja kasvoihin <3 upea neito

Vierailija

No saitteko sen juorublogin kirjoittajan haastettuu oikeuteen? Se joku gossip finland?

Vierailija

Hei pakko kysyä, millaiset rintsikat sulla on tossa mekon alla? :) Näyttää hyvältä, kun ei tule mitään rajoja esiin kankaan alta!

Itselläni on pieni ongelma nykyisten olkaimettomien kanssa, kun jotenkin ne kuppien reunat/rajat painautuu ikävästi mekkoon eikä lopputulos ole kovin imarteleva.. :D

Vierailija

Mukana pysytään! Rakastan blogissasi juuri sitä että puhut asioista ja kirjoitat avoimia sekä rehellisiä tekstejä. :)

Ninna

Tuntuupas utelulta, mutta koska olet puhunut painon nostatus-asiasta blogissasi niin rohkenen kysyä :) olen suunnilleen pituisesi ja pohdin paljon painat tällä hetkellä sillä näytät törkeen hyvältä; naiselliselta ja kurvikkaalta. Vaikkei sama paino näytä toisella samalta, antaisi tieto suuntaa omalle laihdutus-operaatiolle :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Voi kiitos kovasti kommentistasi <3 ja pahoitellut, että vastaamisessa on hieman kestänyt :) Paino vaihtelee aikalailla, välillä se on 58, välillä hieman alle ja välillä taasen yli tuon. Sanoisinko, että tuo 57-58-59 vastaa aikalailla sitä :) X

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram