Tänään heräsin onnellisena. Vaikka aamulla väsytti aivan älyttömästi ja edessä olisi pitkä työpäivä, tiesin päivästä tulevan hyvä. Keitin aamulla kofeiinitonta "kahvia" ja paistoin itselleni kolme kananmunaa paistinpannulla. Puin päälle ja lähdin viemää koiraamme ulos. Vielä olisi aikaa noin kaksi tuntia ennen kuin pitäisi lähteä töitä kohti. Ihan luksusta. Olen huomannut, että unella ja nukkumisella on todella suuri vaikutus onnellisuuteen. Olemme tehneet kotona nyt muutaman viikon ajan niin, että menemme nukkumaan jo kymmenen aikaa illalla. Ennen nukkumaanmeno venyi yli puoleenyöhön ja väsymys aamulla oli ihan järkyttävää... Nyt heräämmekin sitten lähes tulkoon joka aamu ennen seitsemää. Voin kertoa, että aikaisin herääminen on kyllä ihan parasta! Kerkeää tehdä vaikka ja mitä. Etenkin kahden työn yhteensovittaminen luonnistuu parhaiten näin. Ennen töihin lähtöä, kerkeän postaamaan teille. Se tekee minut onnelliseksi. Toivottavasti tämä onnellisuus näkyy myös näissä postauksissa.

Onnellisuutta on monenlaista. Vastan näiden kahden vuoden aikana olen löytänyt sen oikean onnen. Luulin ennen, että onnelisuutta voi mitata rahassa tai siinä mitä sinulla on. Toki edelleenkin rakastan kaikkea kaunista, mutta se on vain kiva lisä elämässä. Materialismia, jota on kiva tavoitella kovalla työllä. Palkita itsensä palkkapäivänä. Kukapa ei nyt pitäisi kauniista mekosta tai kauniista esineistä? Huomasin vuosi sitten, että ostelin vain ostamisen ilosta. Paikkasin sitä jotain mitä minulla ei ollut. Ostin melkein joka päivä jonkun uuden jutun itselleni. En puhu nyt kalliista asioista, vaan ihan muutaman kympin tavaroista. Kotona aloin avaamaan muovipusseja ja mietin vain itsekseni, että mitä ihmettä? Mitä muka teen kolmella samanlaisella paidalla tai kahdilla samanlaisilla korkokengillä. Palkka tuli ja meni. Mitään ei jäänyt käteeen. Tuolla ostamisella paikkasin sitä pahaa oloa, jota olin kokenut muutaman vuoden ajan. Vasta käännettyäni uuden sivun elämässäni aloin voimaan hyvin. Silloin tapasin myös poikaystäväni, joka muutti lopulta ihan kaiken. Tuona päivänä kun tapasin hänet, elämäni heitti täysin uuden kierroksen. Aloin tietämään ja tuntemaan mitä on oikeasti olla onnellinen. Nykypäivänä osaan hallita rahankäyttöä paljon paremmin ja hallitummin. En ostele läheskään joka päivä, en edes viikottain. Mikäli tähtäimessäni on jokin hieman kalliimpi asia, säästän siihen. Useimmiten noin puoli vuotta. Myyn myös vanhoja tavaroitani uusien tavaroiden tieltä. Unohtamatta tietenkään kovaa työntekoa, joka mahdollistaa juuri nämä tavoitellut unelmat.

Onnellisuutta on myös rakastava perhe ja läheiset ihmiset ympärillä. En tiedä mitä tekisin, ellei heitä olisi elämässäni. Olemme hyvin läheisiä pikkusiskoni kanssa, vaikka ikäeroa meillä on seitsemän vuotta. Jo pelkästä katseesta tiedämme mitä toinen tarkoittaa. Olen myös onnellinen ystävistäni. Vanhemmalla iällä on huomannut sen asian, että laatu korvaa määrän. Olen myös onnellinen kahdesta unelmatyöstäni, joita vain havittelin muutama vuosi sitten. Mutta kuten olen ennenkin sanonut, töitä on tehtävä unelmiensa eteen. Mitään ei saa ilmaiseksi, sama koskee juuri näitä kahta asiaa. Onnellisuutta on myös arki ja sen tuomat haasteet. Vaikka välillä arki toistaa samaa kaavaa ja saattaa tuntua tylsältä, ei se sitä loppupeleissä ole. Vaikeina tai tylsinä aikoina täytyy vain muistaa ja kiittää siitä, että on terve. Olen hyvin onnellinen tällä hetkellä, että elän ilman kipuja. Toki selkäni ja jalkani välillä oireilevat, mutta jokapäiväistä tuo kipu ei enää ole. Ennen nuo kivut rajoittivat elämääni päivittäin, mutta nyt saatan kävellä viikkoja ilman mitään pahoja tuntemuksia kehossani. Ihan mahtavaa!

Mitä muuta onnellisuus on? Se on naurua, iloa ja toisen kanssa jaettuja hetkiä. Onnistumista, elämistä ja vain nauttimista. Välillä täytyisi muistaa, että onnellisuus on täysin itsestään kiinni, asenteesta. Tottakai välillä on aina huonoja päiviä, se täytyy hyväksyä. Onneksi huonojen päivien jälkeen koittaa aina ylämäki. 

"Happiness cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed. Happiness is the spiritual experience of living every minute with love, grace, and gratitude"

Iloista tiistaita ❤                                                       

                                                                              With love,
                                                                                Natalie  

Kommentit (6)

Vierailija

Uteliaisuudesta kysyn, miksi kofeiinitonta kahvia? Ihana kuulla, että voit hyvin.:)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Yritän luopua kokonaan kofeiinistä. Olen huomannut, että ainakin itselläni unenlaatu on parantunut huomattavasti kun en ole käyttänyt kofeiinia :) Kiitos kommentista <3

Vilma

Moikka Natalie, haluaisin vielä tätä kautta varmistaa tulihan s-posti vastaukseni perille koskien meikkisetin voittoarvontaa? Et vastannut ja en ole varma saitko viestini :) kiitos jo etukäteen!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Viesti tuli perille, kiitos viestistä se oli todella ihana <3 Nämä kaksi päivää ovat olleet vain todella kiireiset, niin en ole vielä kerennyt vastaamaan kaikkiin :) Tietosi on välitetty kilpailun järjestäjälle jo eilen! :) Xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram