FIRST OF MAY

Hey sweets! Toivottavasti teidän vappu meni myös kivasti. Tänä vuonna vietimme vappua todella rennoissa tunnelmissa. Lauantaina kävimme syömässä porukalla, mutta muuten vietimme viikonlopun vanhempieni luona Vantaalla. Eilen oli ihana vain olla. Aurinko paistoi taivaalta ja herkulliset vartaat paistuivat grillissä. Lasillinen punaviiniä ja pikkuisten kanssa leikkimistä vihreällä nurmella. Eilen tuntui aivan siltä kuin olisi ollut loma! Saikin käyttää pitkästä aikaa aurinkolaseja ja laittaa aurinkovoidetta kasvoille. Olikin muuten ihana olla vain verkkareissa ilman meikkiä. Viikot ovat yleensä niin hetkisiä, ettei pelkälle olemiselle jää juurikaan aikaa. Tämän takia olikin aivan loistavaa vain olla ja nauttia hetkestä. Mietin muuten eilen, että milloin oikein pitäisin kesälomani. Tänä vuonna aion luultavasti pitää lomani yhteen. Viime vuonna jaoin lomani kahteen osaan, jolloin tuntui aivan siltä kuin lomaa ei olisi ollut ollenkaan... Muistatteko kun kerroin teille tuosta mahdollisesta reilauksesta muutama kuukausi sitten? Voi olla, ettei tänä vuonna näin pitkä matka onnistu sittenkään. Pystymme tehdä vain maksimissaan viikon matkan jonnekin, mutta toisaalta ei se haittaa ollenkaan. Onneksi Suomen kesä on kaunis. 

Tänään on jälleen aika palata normaalin rytmiin. Suihkun kautta töihin ja sitä rataa. Tämä tuleva toukokuu tulee olemaan kyllä todella kiireinen. Lopputentit olisivat toukokuun viimeinen päivä ja töissä olisi vaikka mitä hoidettavaa. Unohtamatta tietenkään muutamia juhlia, jotka tämä toukokuu tuo. Nyt on aivan pakko alkaa valmistautua, myöhästyn muuten. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille, tehdään tästä kuukaudesta paras! ❤

// Hi sweets! Hope you had a great weekend! This year we celebrated May Day in a really relaxed atmosphere. Last Saturday we had a really nice dinner with great company, and the rest of the weekend we spent at my parents house in Vantaa. Yesterday It was wonderful just to be outside in the sunshine. Good food and one glass of good red wine. Love it! I was wonderful to spend a day just relaxing. No make up, no fancy clothes... Just enjoying the moment. Now it's time to focus on this week. Have a lovely Monday!

Kommentit (8)

Aino

Hei! Olisi kiva kuulla enemmän opiskelusta avoimessa yliopistossa, pystyisitkö tehdä siitä jonkinlaisen postauksen tai muuten vain kertoa? :) Ihanalta vaikutti teidän vappu, ei aina tarvitse olla mitään sen suurempia suunnitelmia!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Voisin ottaa tuon aiheen esille, kun opintoni vielä hieman tästä edistyvät ja kokemusta tulee lisää :) Sitä se oli! Rentoa oleilua ja hyvää ruokaa <3 Niin ihana kun aurinko jo lämmittää! <3 Xx

Ani

ihania hyvän mielen kuvia :) muutenkin tosi kivan kuuloinen vappu teillä takana, itsekin pidän rennosta meiningistä hyvän ruoan ja läheisten kera! Pakko sanoo vielä että toi nuttura on hirmu söpö! :D Kivaa alkanutta viikkoa sulle :)

- Ani

www.lily.fi/blogit/naked-truth

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos kovasti kommentistasi <3 Toivottavasti kuvien avulla välittyy sellainen kiva fiilis! :) Hahaha tuo nuttura/sökero XD Se on niin helppo tehdä ja sopii hyvin tällaiseen kotilookkiin ;D kivaa alkanutta viikkoa vielä sinne <3

Vierailija

Minullakin meni vappu suunnilleen samoissa tunnelmissa, mutta miksi vappua nyt pitäisikään aina viettää minkään perinteisen kaavan mukaan baarissa tai juhlissa :D tykkään sun blogista kun se on niin aito ja rehellinen. Harmittavan monen blogi on mennyt liian siloteltuun, tylsään ja epäaitoon suuntaan :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Näin juuri!!! En ole oikein ikinä tajunnut vapun örveltämistä ja baareissa oleilua näihin aikoihin :D Monet kyllä juhlivat vappua, mutta tuntuu ettei osa edes tiedä minkä takia vappua juhlitaan ;D Hei kiitos todella paljon aivan ihanasta kommentista! <3 Aivan ihana kuulla! :) Toivon todella, että blogista välittyy aito ja rehellinen fiilis teille lukijoille! :) Xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram