Tässä tulee toivepostaus! :) Ps. Ihanaa kun toinen tulee kotiin kesken videon, niin sanat menevät aivan sekaisin... Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa ❤

Voit myös katsoa videon täältä! YouTube kanavani pääset tilaamaan tästä! Ps. Muistakaa vaihtaa videon laatu 720p tai 1080p HD. Toivottavasti pidätte videosta! ❤

Tekokarvakaulus ZARA // Villapaita ZARA // Hiuspanta Forever 21

Thanks for watching! In this video, I show you my bag collection. Unfortunately this video is in finnish due to the majority of my readers being from Finland. However, in the future there will be videos in English aswell. Have a great week!

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! ❤

PETTYMYS PRADAAN // PRADA DISAPPOINTMENT

MITÄ PRADALLENI KUULUU? // PRADA DISAPPOINTMENT

LAUKKUKOKOELMANI // ALL MY BAGS

 

 

                    FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                             With love,
                                                               Natalie 

 

Kommentit (13)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! En syö punaista lihaa, enkä käytä turkisvaatteita. Kyllä käytän nahkakenkiä, sekä nahkalaukkua, mutta uskon todella monen käyttävän nahkaisia tuotteita ihan niiden kestävyyden takia. Nämä laukut kestävät läpi elämäni, eikä tarvitse ostaa joka kuukausi uutta muovilaukkua. Näen tämän myös järkevänä ympäristön kannalta, sillä laukkuni ovat sellaisia, joita käytän läpi elämäni :) Kannattaa ottaa asioista selvää, ennen kuin alkaa huutelemaan siellä. Mukavaa kevättä! <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos <3 Tuo laukku onkin unelmalaukkuni, sillä niin kauan halusin sitä ja toivon ja lopulta sain siihen säästettyä :) <3 Pienellä Googlettelulla "Chanel Classig Bag prices" löytyy nuo maailmanlaajuiset hinnat :) Eri maissa on mm. huomattavat hintaerot.

Iina

Aaaa noi Chanelit <3 haluanhaluanhaluan! Pitää kyllä hetki vielä säästää kun just joulukuussa ostin Neverfullin :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Ah voisin vaikka joka ilta nukkuu niiden vieressä XD pikkuhiljaa kun laittaa rahaa sivuun, niin voi jonain päivänä ostaa unelmiensa laukun <3

Vierailija

Tosiaan nahkatuotteet on aivan samalla lailla voitu hankkia eläintä kiduttamalla, aivan kuten turkiksetkin. Mutta monet jotka näitä kommentteja laittaa eivät tule ajatelleeksi että yhtälailla kanaa, maitotuotteita tai lihaa syövät ihmiset tukevat näitä eläinten huonoja oloja koska valitettavasti nämä teuraseläimetkään eivät hyvissä oloissa ole. Jos näitä eläin asioita täydellisesti tukisi niin tulisi jättää kaikki eläinkunnan tuotteet ruokia, asusteita, kosmetiikkoja jne. Myöten.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Näin juuri. Niin kuin alemmassa kommentissa sanottiin, että mielummin tukee eläimiä parhaimmassa mukaan, kun ei ollenkaan :) <3 Itse tuen jättämällä punaisen lihan kokonaan :)

Vierailija

Vitsi miten ihanan intohimoisesti puhut laukuista!! Tuli niin hyvä fiilis ja Välittyy hyvin sun rakkaus muotiin, oispa kaikilla joku juttu josta olisi yhtä innostunut:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram