SATURDAY'S OUTFIT - DENIM AND LEATHER

Farkkupaita Only (samantyylinen täällä)

Nahkahame Bik Bok (samantyylinen täällä)

Korkokengät Zara (samantyyliset täällä)

Laukku Chanel

 

Denim shirt from Only (samantyylinen täällä)

Leather skirt from Bik Bok (similar here)

High heels from Zara (similar here)

Bag from Chanel

Tässä tulisi teille lauantai-illan asua ❤ Vietimme tosiaan upean viikonlopun, mutta tuosta viikonlopusta on tulossaan erikseen postausta :) Pelkäsin hieman, että mitä näistä kuvista oikein tulisi... Olimme juuri saaneet takit päällemme ja kävelimme jo kohti hissiä. Meillä oli aikamoinen kiire, sillä pöytävaraus menisi umpeen 15 minuutin päästä. Taksikin odotti jo alhaalla. Sain kumminkin idean, kuten aina haha. Olisiko meillä aikaa edes yksi minuutti? Sain myöntävän vastauksen, olisi nopeiden asukuvien aika. Puolentoista minuutin päästä olimme valmiit. Takit takaisin päälle ja hissillä alas. Jes, yhdet asukuvat tältä viikolta olisi purkissa. 

Lauantaina päälle valikoitui Onlyn vaaleansininen farkkupaita ja Bik Bokin musta tekonahkahame. Nahkahameen alle pistin mustat sukkahousut, sillä ulkona on vielä valitettavasti aika kylmä. Beige laukku olalle ja huuliin nuden väristä huulipunaa. Olenko muuten ikinä kertonut, että rakastan kaikenlaisia farkkupaitoja? Ostin juuri vähän aika sitten Zarasta samantyylisen paidan, mutta vain tummansinisessä värissä. Farkkupaita on niin helppo yhdistää lähes mihin tahansa ja asu toimii aina! Mitä pidätte tästä asukokonaisuudesta? Itse pidän kovasti. Omalla tavallaan rento, mutta kuitenkin sopiva illalliselle. 

Hey sweets! My outfit from last Saturday night wearing Only light blue denim shirt, Bik Bok fake leather skirt, Zara heels and Chanel bag. Have I ever told you how much I love these denim shirts? I just bought one dark blue denim shirt from Zara and I love it! These shirts look very casual, so they are best suited with jeans or almost any kind of skirts. What do you think of my outfit? I like this outfit because it is casual but at the same time chic. 

Hiukset kiharsin pitkästä aikaa. Kihartamiseen käytin uutta Nioxinin 3D Styling Therm Activ Protectoria eli lämpösuojasuihketta. Tuote yllätti positiivisesti. Kiharat pysyivät koko illan, samalla kun tuote suojasi suoristusraudan kuumuudelta. Lopputuloksen viimeistelin Batisten kuivashampoolla ja hiuslakalla. Toimiva paketti kaiken kaikkiaan. Nyt lähden nukkumaan näitä univelkoja pois. Mukavaa sunnuntaita ❤

       

                          FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                             With love,
                                                               Natalie 

Kommentit (11)

Hermana

Yleensä sun asut onnistuu kivasti ja saan niistä itsekin inspiraatiota... mutta nyt täytyy sanoa, että mun mielestä jotenkin toi yhdistelmä ei toimi omaan silmään ollenkaan. Chanelin laukku olisi mielestäni sopinut mustana paljon paremmin. Paita ja hame vaatekappaleina kivoja, mutta mielestäni ei sovi yhteen. Sinä näytät joka tapauksessa oikein kauniilta. Oli päällä mitä tahansa. :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kiitos kommentistasi :) Olin alunperin suunnitellut tämän asun ilman näitä mustia sukkahousuja, mutta minkäs teet kun säät täällä Suomessa on niin ihana ilma vielä näin maaliskuussa :( Kaikkein parhaiten asu olisi sopinut yhteen niin, että paita ja hame säilyisi, tilalle vain sirot mustat remmikorkokengät ilman sukkahousuja :) Asu oli mielestäni todella kiva, sopi hyvin illan ohjelmaan. Luonnossa asu näytti oikein kivalta, näin kuvissa asun oikea luonne ei tule oikein esille :) Ihanaa alkanutta viikkoa <3

Vierailija

Samaa mieltä... Mustat sukkikset ei sovi yhtään, eikä beige Chanel. Musta olisi saattanut toimia asukokonaisuudessa :) Farkkupaidan sävy tuntuu myös liian vaalealta tuon raskaan mustan rinnalla. Hiukset olet kuitenkin laittanut todella kivasti, avonaiset hiukset sopivat sinulle todella hyvin!

Vierailija

Häh mun mielestä vaatteet sopii oikein hyvin yhteen ;0 Miksei muka vaalea farkkupaita ja musta hame sovi yhteen? :D Tyylikäs asu :)

Hermana

Nämä on niin makuasioita. :) Mun mielestä farkkupaita ja nahkahame ovat liian "eri maailmoista". Farkkupaita on niin rento ja söpö babyblue värineen. Nahkahame on sen sijaan yhtä aikaa rock ja asiallinen. Yleensä erilaiset vaatekappaleet luo toki kivaa kontrastia niitä yhdisteltäessä. Nyt kontrasti on omaan silmään aika pistävä/raskas.

Olisin pistänyt farkkupaidan tilalle mielummin esimerkiksi valkoisen kauluspaidan, jolloin sekä yläosa, että alaosa olisivat olleet molemmat tyyliltään asiallisia, mutta alaosa olisi tuonut sitä kaivattua kontrastia rock-henkisyydellä. Sen lisäksi se musta laukku ja vaaleammat sukkikset. Farkkupaidan tilalla olisi toiminut myös se punamustaruudullinen flanellipaita. Oli pakko päästä jakamaan oma mielipide, koska yleensä Natalien asuissa en korjaisi mitään. Eikä tämäkään asu missään nimessä floppi ole. haha ;D

Vierailija

Tykkään. Oli pakko tulla kommentoimaan että kiva kun hiukset ovat kerrankin tuuheammalla ja vapaammalla tavalla kuin sliipatusti päätä myöten, kivaa vaihtelua tämä.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kovasti <3 Joo päätin pitkästä aikaa vähän kihartaa hiuksia! :) Näytti yllättävän kivalta, vaikka en niin itse olekaan kiharoiden ystävä ;D - nyt tällä hetkellä kun hiukseni ovat vielä hiukan lyhyet :)

Terhi

Tää asu ei kyllä nyt toimi... Tosi raskas alaosa. Värittömät sukkikset ois ollu ehkä paremmat tässä. Voi tietty olla, että luonnossa näyttää paremmalta. :) Mut meikki on tosi raikas!

Minna

Tosi kiva asu :) Täähän on vähän samantyylinen kun se sun yksi asu? Silloin sulla oli mustaa hametta ja farkkupaitaa mutta ilman sukkiksia ja mustan laukku?

Mii

Mun mielestä toimii kyllä hyvin nahkahame ja farkkupaita! :) Oisin kuitenkin menny mustalla laukulla ja ilman sukkiksia ja sitten kesempänä tuo laukku ja nudet avokkaat? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram