SUMMER EVENING IN HELSINKI

Eilen treffasimme hyvän ystäväni Melindan kanssa. Sovimme tapaamisen Helsingin keskustaan, josta suuntasimme Hernesaarenrantaan. Tarkoituksena oli käydä katsomassa paljon puhuttu ja kohuttu Löyly. Paikan päälle saavuttuamme suuntasimme tiskille, josta tilasimme meille lasilliset, 8,50€ 16cl. Hmm, ei nyt mikään älytön summa lasillisesta. Napattuamme juomat etsimme meille istumapaikat. Tällä kertaa mukavat auringonottopaikat vaihtuivat puisiin rappusiin. Tässä olisi hyvä istua ja vaihtaa kuulumiset. Viltti vain ylle ja katse kohti merelle.

Ah olipa ihana nähdä pitkästä aikaa! Olemme siinä mielessä samassa elämäntilanteessa, että tavoittelemme samaa unelmaa. Mikä onkaan sen parempaa kuin vaihtaa fiiliksiä ja kokemuksia samaisesta aiheesta. Tsempata ja tukea vaikeinakin aikoina. Tietää, että toinen kuuntelee ja kannustaa. Ilmaiset terapiahetket hyvän ystävän kanssa, parasta! Hetken istuttuamme ja vaihdettuamme kuulumiset oli aika suunnata kotiin. Kiitos seurasta ❤ Mitä Löylyyn tulee, on tuo paikka näkemisen arvoinen. Loistava sijainti ja upeat maisemat merelle. Ruuat näyttivät myös hyviltä. Täytyykin ensi kerralla tilata jokin hyvä ruoka-annos ja nauttia se terassilla.

Tänään olisi vuorossa työntekoa ja videon kuvaamista yhden ystäväni kanssa. Tulette näkemään pian tuon videon täällä blogin puolella! Saa nähdä mitä siitä tulee, hih! Yritän saada mahdollisimman paljon teille aikaiseksi näin kahden päivän aikana, sillä sunnuntaina lento kohti X paikkaa. Laitoinkin Instagramiini @nataliemaaritvilen inspiraatiokuvan tuosta kohteesta. Paikka on melko arvattavissa, mutta mitä paikan päällä oikein tapahtuu on vielä arvoitus ;) Nyt on aika laittaa tavarat kasaan ja lähteä ulos. 

Bonne journée! ❤

Kommentit (2)

Vierailija

Voisitko tehdä tosta meikistä tutorialia mikä näissä kuvissa? 😍 ihanan fresh, ja kuitenkin melko juhlava!

Vierailija

Löyly on ihana paikka, mutta ruoka valitettavasti melko keskinkertaista. Terassilla syöminen on myös melko hurjaa touhua lokeista johtuen! Parhaimmillaan paikka on juurikin istuskeluun esimerkiksi lasillisen merkeissä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram