Tässä tulisi teille toivepostausta! Ihonhoidosta on kyselty useaan otteeseen, joten päätin toteuttaa teille tämän postauksen videon muodossa. Kaikki nämä tuotteet ja ihonhoitovinkit olen itse todennyt hyväksi. Toivottavasti pidätte videosta! Ps. Mikäli haluatte tietää lisää videolla esiintyvistä tuotteista, voin tehdä niistä vielä erikseen postauksen! :)

Voit myös katsoa videon täältä! YouTube kanavani pääset tilaamaan tästä! Ps. Muistakaa vaihtaa videon laatu 1080p HD. 

VINKIT IHONHOITOON

1. JUO PALJON VETTÄ. Ihon kosteutus lähtee sisältäpäin. Olen todennut limeveden todella hyväksi keinoksi juoda paljon vettä päivän aikana! Lisää vain lasiin tai vesipulloon limeviipaleita ja tadaa terveellinen makuvesi on siinä.

2. Käytä kasvovettä ja silmänympärysvoidetta. Kasvoveden käyttäminen päivittäin on todella tärkeää, sillä kasvovesi edistää ihosi hyvinvointia. Kaikki kasvovedet mm.valmistelevat ihoa muille hoitotuotteille ja tasapainottavat ihon pH-arvoa puhdistuksen jälkeen. Tasapainoinen iho suojautuu hyvin ulkoisilta ärsykkeiltä, eikä se kuivu yhtä helposti kuin epätasapainoinen iho. Kasvoveden käyttäminen myös kosteuttaa ihon pintaa ja antaa kosteusvoiteelle hyvät lähtökohdat imeytymiseen. Silmänympäryvoidetta on myös todella tärkeää käyttää. Silmänympärysihomme on ohuempaa kuin muu kasvojen iho ja kaipaa siksi erityishoitoa ja -suojaa.

3. Kosteuta hyvin iho. Käyn aina iltaisin suihkussa, jolloin pesen meikit pois kasvoilta. Meikinpesun jälkeen levitän kosteusvoiteen kasvoille pyörivin liikkein. Aamulla käyn vain vartalosuihkussa, jolloin jätän kasvot kokonaan pesemättä. Liika kasvojenpesu ei tee hyvää kasvojen iholle, etenkään ihon ollessa kuivahko. Näin olen tehnyt monta vuotta ja kasvot kiittävät.

4. Käytä kuorintavoiteita. Kuorintavoide poistaa kuolleen ihon ja muita epäpuhtauksia. Muista aina katsoa pakkauksesta, kuinka monta kertaa voit sitä viikossa käyttää. Useimmillä kuorinta voiteilla suositus on 1-3 kertaa viikossa. Liika kuoriminen poistaa ihon omaa suojaa ja iho alkaa punoittaa ja tulee herkemmäksi. Esimerkiksi tuo ylläoleva Nivean tuote on tähän täydellinen. (Tuotteessa ei ole kumminkaan liikaa kuorintaa, joten se sopii myös päivittäiseen käyttöön.)

5. Suojaudu auringolta! Kesäisin ja ulkomailla käydessä aurinkovoide on ensimmäinen asia, joka pitäisi muistaa! Iho kärsii palamisesta ja pahimmillaan jatkuva ihon palaminen aiheuttaa melanoomaa. Iho ei myöskään kaunistu auringonotosta. Auringonoton jälkeen on suositeltavaa rasvata iho.

6. Syö hyvin, kuntoile säännöllisesti ja vältä stressiä! Tiesittekö, että stressi vaikuttaa paljon myös ihoon? Stressaantuneen ihmisen iho reagoi ulkoisiin rasituksiin normaalia paljon voimakkaamminen. Ihoon tulee epäpuhtauksia, kasvot menettävät kimmoisuutensa, Ikääntymisprosessi nopeutuu ja Iho kuivuu ja haurastuu. Lopeta siis stressaaminen! Muista myös nukkua tarpeeksi ja ulkoilla päivittäin.

Ihanaa keskiviikkoa! ❤

Kommentit (9)

Viivi

Hei oot kehittynyt paljon videoiden tekemisessä! Oot tässä videossa tosi luonnollinen ja selkeä:) jee!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oiii hei ihana kuulla! <3 Kiitos paljon :) Vielä on toki tehtävää näiden kanssa, mutta toivottavasti oikealla tiellä ollaan :) Xx

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos kauniista sanoista :) <3 Eilen ei ollut toki mikään hehkeä olo ;D Laitoin tästä Snapchattiinkin oikein videota haha :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Silloin tällöin huuhtelen kasvot vedellä aamuisin, mutta useimmiten annan vain olla. Liika peseminen ja vedellä läträäminen ei ole hyväksi. Itselleni riittää kerran päivässä kasvojen pesu juuri tuolla Nivean tuotteella :) X

Vierailija

Pesetkö tosiaan päivittäin tuolla Nivealla?? Olen luullut, että se on ainoastaan ihon kuorintaan, mutta olen ilmeisesti väärässä? :) Oliko tuote sinulle alusta alkaen hybä vai aiheuttiko aluksi kireyttä? Kiinnostaisi kokeilla mutta jännittää tuo kuoriva vaikutus päivittäisessä käytössä :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Pesen tuolla ja sitten käytän samaisen sarjan Nivean puhdistusta, jossa ei ole noita rakeita :) Tuossa nivean puhdistuksessa rakeet ovat todella pieniä, joten ne eivät kuori kovin paljoakaan ihoa :) Tuote on ollut alusta asti loistava :) Xx <3

Vierailija

..Niin siirry ihmeessä videoon :) ...sitä viedeotahan siinä juuri katsotaan :) Oot kyllä parantunut viedoiden teossa, vaikka edelleen aika hassun epäaito puhetyyliltä, mutta harjotus tekee mestarin, vai miten se meni...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram