Viime postauksessa kerroinkin, että olen haaveillut lyhyistä hiuksista. Tai no, edelleen haaveilen oikeasti niistä hyväkuntoisista pitkistä hiuksista, mutta tällä hetkellä hiukseni tarvitsevat jotain muuta kuin pelkkää hoitoa. Latvat ovat menneet siihen kuntoon, ettei parhaimmatkaan hoitovoiteet niitä pelasta. Toki hiusöljyt ja voiteet auttavat siloituksessa, mutta "kuollutta" ja huonokuntoista hiusta ne eivät enää tee terveeksi. Huomasin eilen, että hiukseni ovat katkeilleet sieltä sun täältä. Joka puolella on lyhyitä hiuksia, vaikkakin hiukseni ovat melko pitkät. Joku teistä mainitsikin viime postauksessa, kuinka hiukseni näyttävät purkkamaisilta latvoista. Tämä pitää täysin paikkansa. Mikäli en suihkun jälkeen suihkuta näihin hoitavaa hoitoainetta, ovat latvat täysin kuivat. Eli näin rehellisesti sanottuna, huijaan itseäni ja hiuksiani joka kerta, kun pistän niihin hoitavia tuotteita. Ne saattavat olla kauniit sen hetken aikaa, mutta lopulta aina se totuus paljastuu.

Olen pyöritellyt tässä muutamia ideoita mitä tulee hiuksiin. Tavoitteenani on ne pitkät kauniit hiukset, mutta ennen kuin saan nämä tavoitellut hiukset on pakko tehdä joitakin "uhrauksia". Lyhyet hiukset ovat todella kauniit, mutta kuten sanoin tuossa olen pitkään haaveillut niistä pitkistä ja hyväkuntoisista hiuksista. Sellaisista hiuksista, jotka minulla oli noin muutama vuosi sitten. Tosin tällä kertaa haluan ne oman väriset hiukset blondattujen hiuksien sijaan. Kokosin muutamat inspiraatiokuvat tähän alapuolelle. En tiedä vielä tasantarkkaan mitä hiuksilleni teen kampaajalla, mutta jotain tämän tyylistä lähden luultavasti hakemaan. Byee haparot latvat!

LONG BOB 

Monille long bob saattaakin ollakin tuttu hiusilmiö. Tämä huipputrendikäs pitkä polkka onkin ollut pinnalla jo pitkään. Viime vuonna monet julkisuuden henkilöt hurahtivat tähän hiusmalliin, eikä suotta. Malli sopii jokaiselle ja raikastaa kivasti ilmettä. Lisäksi huonokuntoisista latvoista pääsee kerralla eroon ja silti mitta pysyy edelleen pitkän puolella. Long bobissa malli on hyvin yksinkertainen - linja on suora ja korostukset ja kevennykset on minimoitu. Tämä hiusmalli voisikin olla yksi vaihtoehto itselleni. Hiukset olisivat vielä pitkän puoleiset, mutta terveen näköiset.

POLKKA

Yhtenä vaihtoehtona olisi myös polkkahiukset. Tämä hiustyyli sopisi ehkä parhaiten oman värin kasvattamiseen, mutta olisi se kaikkein rohkein veto. Polkkamalli olisi helppo ja tyylikäs, mutta en tiedä olisinko valmis leikkaamaan hiuksiani näin lyhyiksi? Toisaalta kerta se olisi ensimmäinenkin.

CLAVI-CUT

Toinen hiustyyli, johon itse olen aika hurahtanut tällä hetkellä on nimeltään clavi-cut hiusmalli. Clavi on lyhenne englanninkielisestä sanasta clavicle, joka tarkoittaa solisluuta. Tässä mallissa hiukset siis yltävät solisluihin saakka. Selailin eilen kuvia internetistä ja täytyy kyllä sanoa, että rakastuin täysin! Mikäli näistä kahdesta hiusmallista pitäisi päättää, luultavasti kaartuisin tähän hiusmalliin. Uskaltaisinko jo tänään soittaa kampaajalleni?

Nyt tuleeki se jännittävin vaihe. Äänestä näistä kolmesta hiustyylistä! Leikkautan itselleni eniten ääniä saaneet hiukset, kyllä! Mikäli koet, että long bob olisi se parhain vaihtoehto, kirjoita kommenttikenttään numero 1. Jos taas polkka olisi mieleen, kommentoi numero 2. Clavi-cutilla anna numero 3! Äänestysaikaa on vain tämä päivä, joten toimi nopeasti! ;) Näin pääsen varaamaan ajan kampaajalle pian.

Ihanaa alkanutta viikkoa! ❤

Kommentit (80)

Vierailija

2. toisi kasvosi piirteet kauniisti esille, lisäksi pääsisit kerralla eroon huonokuntoisista hiuksista ja pääsisit kasvattamaan omaa väriä. :) myös värjäys tulee halvemmaksi, mikäli päätät värjätä blondatun tukan oman hiuksen värikseksi.

Emilia

Suoraan vaan toi polkka, niin sitä nopeemmin se pitkä kasvaa takasin terveenä :) Ja sopii varmasti sun kasvojen piirteisiin!

Vierailija

2.! Sulla kasvaa hiukset niin nopeasti, tuosta saisit parhaimman startin pitkille ja terveille hiuksillesi ja kasvojesi luusto pääsisi oikeuksiinsa. Seuraavaksi sulla oiskin sit Longbob ja sitten Clavi! Eli saat kokeilla ikään kuin kaikkia :)

RA

Sanoisin että 3! Olen itsekin harkinnut clavi-cut mallia, mutta kerään vielä rohkeutta ja huijaan vielä hetken itseäni huonokuntoisten latvojen kanssa heh.
Rakastuin myös vaihtoehtoon 1, todella kauniit hiukset kuvassa olevilla naisilla... Täälläkin on operaatio omaväri takasin menossa ja sitä miettien polkka ois hyvä ratkaisu, mutta itse en uskalla suoraan pätkästä polkaksi mutta miksi ei jos tekee myöhemmin mieli vielä lyhyempää mallia.

Linda

Kolmonen!!! Aivan ihanat hiukset ja sopii sinulle varmaan loistavasti, pääsee kasvosi paremmin esille :) itsellänikin on kasvatusoperaatio käynnissä, ja viime syksynä leikkautin pitkät kuivat hiukseni pitkäksi bobiksi, ja voin sanoa että kannatti! Nyt tukka on jo kasvanut hieman rintojen alapuolelle, ja mikä ihaninta, terveenä! Tsemppiä kasvatukseen, olet hurjan kaunis nainen Natalie! xx

Vierailija

2 eli polkka!! Sopisi upeasti sun kasvonpiirteille ja luustolle. Plus että leikkaamalla polkan se kyllä kasvaa ja saat myös noi muut vaihtoehdot! Eli polkka ehdottomasti!

paraboloidi

3! Siitä voi sit lyhentää myöhemmin jos siltä tuntuu :) Ootko muuten kokeillu Wellan SP Luxe Oilia? Autto mulla kuiviin latvoihin tosi hyvin! Luottotuote!

S

1 :) Mutta en tiedä tarvitsisiko tuota laittaa joka päivä, kihartaa yms. Mutta luulen että sopisi parhaiten sinulle, eikä sinun varmaan tarvitsisi leikata latvoista kuin 5-10cm että saisit tuon mallin?

Vierailija

2 ehdottomasti, sinulla on niin kauniit kasvonpiirteet, tällaisella leikkauksella niitä saisi korostettua.

Sirunen

2 olisi tosi rohkea veto ja kuten joku aiemmin jo sanoikin niin saisit sitten hiusten kasvaessa kokeilla kaikki nuo mallit halutessasi. Joten ääneni menee kakkoselle :)

Vierailija

Tollanen lähes platinablondi polkkatukka (pitkänä platinablondi näyttää helposti omaan silmään aika pissismäiseltä) näyttää ihan hemmetin hyvälle ja kesällä kun on ruskettunu, niin en tiedä mitään niin kivaa tyyliä! Leikkasin itsekin just polkan ja voi että miten tykkään tästä! En malta odottaa kesää ja kivoja asuja tämän tukan lans :)

Vierailija

Kannattaa varmaan ensin kokeilla 1 tai 3. Toi 2 vois varmaan sopia sulle myös, mutta muutos on sen verran raju, että siihen tottuminen voi viedä aikaa.. Ja jos 1 tai 3 tuntuu "liian pitkältä" ja haluaisit kokeilla vieläkin lyhyempää, niin 2 ei olis pitkä matka! Harkitse tarkkaan, sillä luulen että toi 1 tai 3 olis näistä paras sulle ja eiköhän siinä jo lähde ainakin suurimmakso osaksi ne kuivat pois :) En malta oottaa sun uusia hiuksia, tuut takuulla näyttämään upealta!! xx

Vierailija

2 ehdottomasti!! nimenomaan pääset kokeilemaan kaikkia noita, sinulla on niin upeat kasvojenpiirteet, että pystyt varmasti rokkaamaan tuon polkan! Ja olet vain lähempänä täysin omavärisiä hiuksia!

Vierailija

2 ehdottomasti! Itsekin olen leikannut pitkät hiukseni polkaksi ja voi olla ettei paluuta pitkiin enää ole koska rakastuin tämän mallin helppouteen ja klassisuuteen. Ja uskon että kasvonpiirtelläsi se näyttäisi aivan upealta, joten äänestän numeroa 2.

Vierailija

Sinulle sopisi juuri ja juuri olkapäille ulottuva tukka, jossa latvat kääntyy hieman sisäänpäin!

Vierailija

2 todellakin. Siitä sitten pikkuhiljaa kohti 1:sta ja 3:sta kun hiukset alkavat taas kasvaa. Mieluummin kerralla kunnolla kuin että otetaan 2 senttii pois ja seuraalla kerralla joudutaan ottaa taas 2senttii haperoja latvoja pois.

Vierailija

3! Jos tuntuu että jäi huonokuntoisia hiuksia niin ne voi sitten lyhentää, mutta varmaan tuo pituus riittää siihen että lähtee suurinosa huonoista hiuksista pois.

Roosa

Viimeisen kollaasin viimeinen kuva (alariviltä oikean puoleinen)! Sopis sulle täydellisesti toi pituus. Jokatapauksessa ehdotan latvojen leikkaamista tasaiseksi eli jokapuolelta yhtä paljon. Ihanaa kun leikkaat, on varmasti sen arvoista jos haluat pitkät & terveet hiukset. :) Suosittelen myös syömään msm jauhetta, ja syömään sinkkiä. Itselläni ainakin näiden jäljeen on kasvanut paljon nopeammin ja paksummat hiukset.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram