Selatessani tuossa muutama kuukausi sitten meikkikirjoja sain idean. Mitä jos alkaisin pitämään täällä blogin puolella meikki ja kauneus"koulua". Kirjoittelemaan oppeja ja vinkkejä teille aivan alusta alkaen. Hurahdin tuossa keväällä erilaisiin kauneus ja meikkikirjoihin totaalisesti. Aloin opiskelemaan itsekseni erilaisia kirjoja läpi ja harjoittelemaan erilaisia meikkejä ja tekniikoita. Kuinka tehdä esimerkiksi oikeaoppisesti nestemäiset rajaukset silmiin tai miten luoda illuusio täyteläisemmistä huulista... Lista voisi sen kun jatkua. Meikkipostauksia on kyselty todella paljon, joten päätin ottaa härkää kiinni sarvista. Kaikki tai ei mitään! Tietenkään huippuammattilainen en ole mitä tulee meikkaukseen ja kauneuteen, mutta tietoa ja taitoa on näiden vuosien aikana tarttunut todella paljon mukaan. Ja mikä parasta, oppiminen on ollut hauskaa ja ihanaa! 

Mikäli teille tulee mieleen meikkipostauksia tai videotoiveita mieleen, pistäkää ihmeessä niitä tuohon kommenttiboksiin ylös. Tällä hetkellä käytössä on sellaiset oppikirjat, joista pitäisi löytää vastaus kaikkeen heh. Apunani on myös muutama kosmetologi ja meikkitaiteilija, viimeistään heiltä löytyy vastaukset kiperiin pulmiin. Tietenkin näiden meikki ja kauneuspostauksien lisäksi tulen kirjoittelemaan blogia aivan normaalisti. Kerroinko jo myös muuten, että vanha Canonin kamerani vaihtui upouuteen Canon 6D kameraan! En osaa ihan vielä täydellisesti käyttää tätä, mutta harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa vai mitä!? Videoiden ja kuvien laatu tulee myös parantumaan huomattavasti täällä. Ah olen niin innoissani!

Kävin muuten tänään pitkästä aikaa kynsihuollossa. Tällä kertaa kynnet lakattiin beigen sävyllä ja päälle pistettiin geelilakkaus. Pidän niin tästä sävystä! Ranteessa kultainen Tommy Hilfigerin rannekello. Mitä tykkäätte?!

Nyt loistavaa iltaa kaikille ❤

// A few months ago I got an idea. What if I would start doing beauty and makeup tutorials here on my blog? Write some makeup and beauty tips for you. Last spring I found some interesting makeup and beauty books and started to study them. "How to create a dramatic liner or how to how to make your lips look bigger" Etc. You have been asking me a lot of makeup posts, so there you go! If you have any questions or blog post wishes, please tell me! I hope that you like these beauty and makeup blog posts. So stay tuned!

TÄYDELLISET KULMAKARVAT

Kommentit (6)

Heidi

Minua kiinnostaisi ohje, miten saada kuulas iho luonnostaan herkästä ja helposti punoittavasta ihosta. Vaikea löytää peittävää mutta ei paksua meikkivoidetta. Olisiko sinulla ideaa? :) Myös ns. luonnollisen meikin teko kiinnostaisi. Sinulla on aina niin nätti meikki, mutta luonnollinen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram