YESTERDAY'S OUTFIT

Mekko H&M // Nahkatakki ZARA // Kengät Unisa // Clutch PRADA

Dress from H&M // Leather jacket from ZARA // Shoes from Unisa // Clutch from PRADA

Huh mikä viikko takana! Pahoittelut muutaman päivän kestäneestä tauosta täällä blogin puolella. Siinä missä tämän viikon piti olla rentouttava ja kaikin puolin täydellinen lomaviikko, oli se kaikkea muuta. Olemme olleet tämän viikon Vantaalla vanhempieni luona heidän ollessa Lontoossa lomamatkalla. Ei siinä mitään, täällä Vantaalla on ollut ihana olla, mutta tähän viikkoon on mahtunut vaikka ja mitä. Niin positiivisessa kuin myös hieman negatiivisessakin mielessä. Hmm, mistäköhän oikein aloittaisin? No aloitetaan siitä, että meidän pikkukoiran eläinlääkärikuluihin on mennyt tämän parin viikon aikana lähes 700 euroa. Kyllä, 700 euroa! Näillä rahoilla meidän olisi pitänyt viettää kiva ensimmäinen lomaviikko, mutta ei voi mitään. Nyt kävi näin. Rahan lisäksi emme ole nukkuneet oikein kunnolla, johtuen juuri tämän pikkukoiran kivuista. Siinä missä kunnon yöunet olisivat tulleet tarpeeseen, olen valvonut pojan kanssa häntä rapsutellen ja kipulääkkeitä antaen. Kiitos vielä edellisyön ukkosen, joka piti hereillä koko koiralaumaa. Tästä sirkuksesta olisi enää puuttunut vauva haha.  No toivottavasti seuraava yö menee mukavasti ja hyvin nukkuen kotona. Toivon myös kovasti, että pikkukoiran kivut hellittävät. Toinen ikävä asia liittyi teknikkaan, mutta onneksi tuo asia alkaa olemaan kunnossa.

Onneksi viikkoon on mahtunut myös kaikkea kivaa. Perjantaina olimme ystäviemme Lotan ja Joonaksen kanssa minigolffaamassa Kaivarissa. Minigolfin jälkeen menimme vielä syömään Helsinkiläiseen ravintolaan. Kiitos huippuillasta! ❤ Lauantaina kävimme toisen ystäväporukan kanssa veneilemässä Helsingin rannikolla, samalla vierailen Pihlajasaaressa. Voin kyllä lämmöllä suositella heidän ravintolaansa siellä! Täydellinen kesäpäivän viettoon. Vaikka tämä ensimmäinen lomaviikko hurahti nopeasti ohitse (samoin myös toinen), niin onneksi ensi viikolla tapahtuu jotain jännittävää ja kivaa! Pääsemme pian yhdessä ensimmäistä kertaa reissuun ja tällä kertaa matka ei olekaan mikään ihan tavallinen lomamatka. Lisää tästä yhteisestä "lomamatkasta" pian! Jännittävää!

Mutta asuun. Eilen päälle valikoitui uusi musta H&M mekko ja Zaran nahkatakki. Jaloissa uudet Unisan swarovski kristallein koristellut nahkaiset sandaalit ja huulissa Rimmel Apocalipsin pinkkiä huulipunaa. Vaikka asu onkin hyvin yksinkertainen, toimii musta aina - vai mitä?

Nyt on aika lähteä kotiin. Pakkaamiset ja työt kutsuvat.

Oikein ihanaa tiistaita! ❤

Kommentit (10)

Roosa

Niin yksinkertanen mut silti tosi täydellinen asu!! + oot niin kaunis niinku aina<3

Ikävä kuulla että teidän koiralla on huono olla. Toivottavasti se helpottaa pian :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oi kiitos kovasti Roosa <3 Nyt on onneksi jo parempi! Viime yönä pikkuinen ei onneksi enää ulissut, joten pahimmat kivut ovat onneksi jo ohitse :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Pikkuiselle tehtiin hieman laajempi kastraatio ja sitten poistettiin monta hammasta kirurgisesti.. :/ Suu vähän turvoksissa ja varmasti kipeä :/ Onneksi nyt jo helpottaa :) Meillä ei ole vakuutuksia koirille. Ladylle ei saanutkaan kun se on alunperin Venäjältä ja Jäbä tuli meille vasta 5kk iässä, olisi pitänyt olla nuorempi kun tuli, niin olisi saanut kattavan vakuutuksen :/

Vierailija

Ihana asu! :)<3 harmi, että loma mennyt vähän "pieleen", vaikka oman koiran eteen tekeekin kaikkensa, siksi lainausmerkit pieleen-sanassa. Eikö vakuutus korvaisi jotain?:( toivottavasti kaikki kääntyisi pian paremmin! Nauti lomastasi ja yhteisestä matkastanne! :)
Ps. Oliko vihjaus vauvasta ajankohtainen? ;)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos <3 Näin juuri :( Meillä ei ole vakuutuksia koirille :/ Ladylle ei saanut, kun on tuotu alunperin Venäjältä ja Jäbä oli meille tullessaan jo 5 kk vanha.. Mutta näillä mennään eteenpäin :) X Oi kiitos nautitaan! <3 Haha ei ;) Tai no mistä sitä ikinä tietää, ei haha <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram