Tänään olisi vuorossa meikkipostausta ja kilpailua! Allaolevan meikin olen toteuttanut Artistryn omilla meikeillä, loihtien Armi Kuusela-Williamsin meikin. Toivottavasti pidätte videosta ❤

Videon voit katsoa myös täältä! YouTube kanavani pääset tilaamaan tästä! Ps. Muistakaa vaihtaa videon laatu 720p HD.

VIDEOLLA KÄYTETYT TUOTTEET // BEAUTY PRODUCTS THAT I USED

 ARTISTRY Youth Extend Lifting Smoothing Meikkivoide // Foundation

ARTISTRY Exact Fit Puuteri sävyssä Bisque // Powder shade Bisque

ARTISTRY kulmakynä // Eyebrow Pencil shade soft black

ARTISTRY luomiväri sävyssä Silk, Drift ja Divine // Eyesadow

ARTISTRY Signature Volume ripsiväri sävyssä Black // Mascara

ARTISTRY poskipuna sävyssä Rosewood & Sunkissed // Blusher

ARTISTRY Huulipuna sävyssä 16 // Lipstick 

(Meikistä jäi uupumaan rajaukset, jotka olisin toteuttanut Artistryn Signature Eyeliner Brown rajauskynällä)

MEIKKISUDIT // MAKEUP BRUSHES

MAC 190 & 239 & URBAN DECAY NAKED

Itse pidän tästä meikistä kovasti. Yllätyin kuinka kivan lopputuloksen saa aikaan myös ilman aurinkopuuteria. Tämä onkin niitä ensimmäisiä kertoja ikinä, kun käytän poskipunaa! Täytyykin alkaa sutimaan tuota punaista enemmän poskilleni. Harmikseni tästä meikistä jäi uupumaan nuo rajaukset, jotka olivat tämän meikin the juttu. Ehkä olin vain niin tohkeissani tästä "uudesta" objektista, niin sanat ja teot jäivät uupumaan videolta haha. Mutta näillä mennään! Harjoitus tekee mestarin. 

Kuten lupailinkin videolla, nyt olisi vuorossa kilpailua! Arvon kaiken kaikkiaan kolme meikkisettiä (arvo yli 300 euroa), yhden YouTube -kanavallani, toisen Instagramissa ja kolmannen täällä blogissani.

MITÄ SINUN TULEE TEHDÄ?

1. Arvon yhden meikkisetin YouTube -kanavallani. Kommentoi tämän videon YouTube kommenttikenttään toimiva sähköpostiosoite, niin olet arvonnassa mukana.

2. Arvon myös toisen meikkisetin Instagramissa! Mene Instagram tililleni @natalievilen ja etsi minun ottama kuva näistä meikeistä. Ota kuva screenshotilla tuosta kuvasta puhelimella ja jaa sitten tuo kuva omalla Instagram tililläsi. Tagaa kuvaan @natalievilen, sekä tagit #natalievilen #Artistry. Mikäli osallistut Instagramissa kommentoi Instagram kuvaani toimivasähköpostiosoite. Tarkemmat ohjeet löydät kyseisestä Instagram kuvasta.

3. Kolmas tapa osallistua arvontaan on täällä blogissa! Jätä kommenttiboksiin toimiva sähköpostiosoitteesi. Huomaathan, että voit maksimoida voittosi kaikilla numeroilla! Arvonta päättyy viikon päästä 29.1 kello 12!

Yhteistyössä mukana Artistry & Hill+Knowlton Strategies

Ihanaa viikonloppua murut! ❤

                                                                                   

                                      FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

                                                                              With love,
                                                                                Natalie  

Kommentit (187)

Simpu

Miksi noissa kahdessa ensimmäisessä lukee hiussetti? Mutta ihana tutoriaali, osallistun arvontaan!:-)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Huomasin juuri, voi ei! ;D Nyt se on korjattu... Näin välillä tapahtuu, kun kirjoittaa postausta yöllä ;D Kiitos <3 Harmittaa vaan niin paljon, kun ei ole kunnon valoa näihin videoihin. Värit ja sävyt vääristyvät niin paljon :/ Tuossa kuvassa näkyy tämä meikki "oikeanlaisena". Ehkä jonain päivänä saa ostettua ja hommattua kunnon videokaluston :D

jonna

Mukana, sekä täällä et youtuben puolella :) Olisin halunnut jakaa myös instassa tuon kuvan mut en osaa :D pitääkö miun kopioida tuo kuva itelleni ja sit vaan lisätä se? En ainakaan löytänyt mitään jaa kuva painiketta tms. Oon ihan hukassa instan käytössä :D

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oi ihanaa! <3 Onnea arvontaan! :* Instagramissa pystyy jakamaan tuon Instagram kuvan niin, että otat siitä screenshotilla kuvan puhelimellasi ja sitten vaan lisäät sen omalle instagram -tilillesi aivan niin kuin postaisit uuden kuvan! :) Tämän jälkeen kommentoi tuo sähköpostiosoitteeni tuohon kuvaani, niin tiedän ketkä ovat mukana kilpailussa Instagramin puolella! <3 Toivottavasti oli apua! :) <3

Siiri

Moikka! Ootko käynyt tuola forumin vs liikkeessä? Osaatko sanoa onko sielä passinkuoria ja puhelimenkuoria :)
Kiitos jos osaat auttaa :)

Edenbeam

Ihana meikki ja laadukkaat tuotteet, noilla kun pääsisi korvaamaan oman sekalaisen ja osittain vanhentuneenkin meikkivarastoni. Mukana arvonnassa!

OJ

Kaunis meikki, ja näyttävä mutta ei liian, sopii hyvin päiväsaikaankin. om93080(at)student.uta.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram