"A Clean Home is a Clear Mind"

Tänään aion olla koko päivän valkoinen kylpytakki päällä ja siivota. Päätin eilen, että käyn huone huoneelta ja laatikko laatikolta läpi kaikki tavarani. Heitän kaikki vanhat meikkini pois, pienet ja käyttämättömät vaatteet kierrätykseen jne. Haluan päästä kaikesta turhasta tavarasta eroon. Nyt olen tunnin siivonnut makuuhuonettamme ja yksi iso kassi kasassa jo. En tiedä mitä uudistusta käyn nyt läpi, mutta haluan aloittaa puhtaalta pöydältä kaiken suhteen, kuulostaako hassulta? Tänään käyn läpi vielä kaikki kansioni ja ja heitän kaikki turhat paperit paperinkeräykseen. Huomasin muuten kuinka siivotessa mieli puhdistuu. Ilmaista terapiaa haha. Turhasta tavarasta eroon pääseminen on ihanaa! Heti siivottua makuuhuoneen hyökkään vaatekaapin kimppuun. Tällä kertaa kokeilen jokaista vaatetta päälle ja päätän sitten, pääseekö tuo kyseinen vaatekappale jatkoon, kierrätykseen vai roskiin. Tarkoituksena olisi jättää vaatekappiin vain ne vaatteet, joista oikeasti pidän. Kaikki "ehkä" vaatekappaleet päätyy kierrätykseen. Jes! Nyrkkisääntö kuuluu: jos tavarasta ei ole hyötyä, siitä on haittaa.

Kokosin muutamat vinkit teille:

1. Rajaa siivousalue

Kaikkein ensimmäiseksi rajaa siivousalue. Päätä mistä aloitat ja tee tuo urakka loppuu. Päätä myös paljonko haluat käyttää aikaa siivoukseen. Onko käytettävissä koko päivä vai muutama tunti. Näin et tee kerralla liikaa ja väsy, jolloin aloittaminen on seuraavalla kerralla vaikeampaa.

2. Lajittele

Tämä osuus on ehkä vaikein, mutta se kaikkein palkitsevin. Itse lajittelen tavarat kolmeen eri kategoriaan. Säästä, kierrätä tai heitä roskiin. Ota eteesi muovipussi ja iso kassi, johon voit heittää "kierrätä" tai "heitä roskiin" tavarat. Mikäli et tarvitse oikeasti sitä huonoa tehohoitoainetta, heitä roskiin. Pian huomaat kuinka hyvä olo tulee, kun pääset eroon kaikesta turhasta. Pidä itselläsi vain ne tuotteet ja tavarat, joista on sinulle hyötyä tai joilla on sinulle tunnearvoa. 

3. Laita paikalleen ja puhdista

Puhdista tyhjennetty tila ja aseta säilytettävät tavarat takaisin paikoilleen.

4. Vie roina ulos ja myytävät tuotteet pois kodistasi

Vie roskat ja kierrätystavarat pois asunnostasi. Kaikkein parasta on juuri nähdä lopputulos! 

Nyt jatkan siivoamista ja tavaroiden lajittelemista. Ps. Saa ehdottaa missä täällä Helsingissä voisi myydä vanhoja tavaroita ja tuotteita? Haluan todellakin eroo kaikesta tästä TURHASTA ❤ Ihanaa alkanutta viikkoa!

 

                                                                    With love,
                                                                      Natalie 

Kommentit (17)

Vierailija

Helsingin jäähallilla viikonloppuisin, jos paikan päällä itse myyminen kiinnostaa! Jos taas itsepalvelukirppistä tahtoo, niin Vantaalla kauppakeskus Jumbon lähellä on Suomen suurin (kai?) itsepalvelukirppis Lanttila. Hyviä paikkoja molemmat, kunhan jaksaa raahautua paikan päälle :) ois kyllä aivan mahtia, jos järkkäisit blogikirppiksen!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Totta tuo Helsingin kirppis voisi olla hyvä idea! :) Mietin tuota blogikirppistä, ainoa asia on vaan tuo aika iso vaiva ja sitten pakettien lähettäminen :/ Mikäli olisi ylimääräistä aikaa myisin täällä blogissa samantien. Katsotaan jos saisin jotain parempia tänne kuvattua ja myytyä! <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Mietin juuri tuota blogikirppistä tai sitten Instagramissa myymistä! :) On siinä oma työnsä, mutta toivottavasti tuo työ palkitaan ;D Xx

Vierailija

Hei päivitä sun ig kirppikselle niitä!! :) itse ainakin ostaisin jos löytyy jotain kivaa!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tiedätkö olin ihan unohtanut sen olemassaolon :D Piti mennä oikei kaivamaan Instagramista tuo tunnus ;D Nyt löydetty ja ehkä alan sinne päivittämään ;)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moiii! <3 Hei blogikirppis kuulostais hyvältä! Huhtikuu on super kiireinen töiden ja koulujuttujen parissa, mutta tuossa touko-kesäkuussa onnistuisi, mikäli vaan sopisi?! Ollaan yhteydessä <3

Anna Cecilia

Itse aion kanssa tässä pääsiäislomalla siivota vaatekaappia ja vähän karsia meikkeijä :) Olis kiva jos myisit ig:s tai blogissa, niin että olisi ainoastaan nouto vaihtoehto niin et joutuisi postittelemaan, se on turhan hankalaa ja eiköhän ostajia löytyy läheltäkin.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kuulostaa hyvältä! <3 Ajattelin, että myyn joko täällä blogissa, IG:ssa tai sitten järjestämme blogikirppiksen! Tästä lisää myöhemmin! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram