MIDSUMMER

Pahoittelut muutaman päivän kestäneestä postaus tauosta. Tämä muutaman päivän kestänyt tauko johtui aivan teknisistä syistä. Kamera ei suostunut yhteistyöhön koneeni kanssa ja sitä rataa. Nyt onneksi jälleen tekniikka toimii ja bloggailu saa jatkua normaalisti. Mutta hei mitä teille kuuluu? ❤ Täällä juhannus vietettiin mökillä rennoissa tunnelmissa perheen kesken. Vaikka säät eivät olleet mitkään parhaimmat, oli ihana viettää laatuaikaa perheen kesken akkuja ladaten. Hyvää grilliruokaa, tuoreita marjoja, saunomista, uimista, hiukan viiniä, laiturilla nukkumista ja vain olemista. Suljin myös puhelimeni yhdeksi päiväksi kokonaan. Yleensä roikun päivät pitkät puhelimessani kiinni, mutta perjantaina päätin jättää tuon koukuttavan laitteen kokonaan huomioimatta ja keskittyä vain hetkeen. Suosittelen testaamaan! Nyt vielä viikko töitä ja sitten jään kuukauden kestävälle lomalle! Odotan kyllä tuota lomaa niin paljon! Vihdoin jää kunnolla aikaa ystäville ja bloggailulle. Odotan myös innolla videoiden tekemistä. Niin paljon kaikkea kivaa tiedossa teille täällä blogin puolella!

Tällä viikolla olisi tiedossa töitä ja paljon urheilua. Sain muuten todella kivoja kommetteja muutaman päivän takaiseen liikuntapostaukseen. Näistä kommenteista inspiroituneena aloitan nyt uuden urheilulajin syksyllä. Kesän ajan nostatan vielä kuntoani ja tarkkailen hieman kehoani. Onko vanhat urheiluvammat jo takanapäin ja miltä hikiliikunta tuntuu. Tänään olisikin vuorossa ensimmäinen ohjattu Barre -tunti salin puolella. Can't wait!

Ps. En tiedä oletteko jo huomanneet, mutta Instagramini käyttäjätunnus on vaihtunut. Entinen @natalievilen käyttäjänimi hakkeroitiin kokonaan, joten  käyttäjätunnukseni vaihtunut Instagramissani. Nykyinen tunnukseni on siellä @nataliemaaritvilen. Teille kaikille muistutukseksi, että vaihtakaa salasanojanne mahdollisimman usein ja käyttäkää eri salasanoja eri sosiaalisen median palveluissa. 

Nyt ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ❤

TAVOITTEELLISTA TREENIÄ JA KILPAURHEILUA

Kommentit (14)

Vierailija

Hei! Aivan ihana tuo musta pitsipaita (vai mekko?). Mistä olet mahtanut hankkia? Rentouttavaa lomaa sinulle, olet sen varmasti ansainnut! <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tuolle vanhalle käyttäjätunnukselle natalievilen on aktivoitu jonkunlainen "spämmi" palvelu. Eli heti kun vaihdoin päiväksi takaisin tuon nimen, niin sama touhu jatkui. Eli seuraa muita käyttäjätunnuksia miten sattuu, lisää seuraajia, kommentoi toisten kuviin kaikkea outoa ja estää ihmisiä. Olen ollut yhteydessä Instagramiin, mutta ei tuota ongelmaa ole saatu selvitettyä.. :/

Vierailija

Kannattaa tehdä kokonaan uus tunnus.. Ärsyttävää tollanen :/

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Niin on :/ Mietin tuotakin, mutta siten harmittaisi kaikkien kuvien katoaminen ja kaikki pitäisi aloittaa alusta :( Mikäli tämä tunnuksen vaihtaminen ei onnistu, niin sitten ainoa keino on juuri tuo uuden tunnuksen tekeminen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram