BREAKFAST AT KÄMP

Herätyskello ei soittanut aamulla ja vaatteet eivät olleet kuivuneet pyykkinarulla. Aurinkopuuteri tippui kaikessa kiireessä vessanlattialle, eikä toista kenkäparia löytynyt mistään... Tiedättekö ne aamut, kun mikään ei onnistu? Kaikki tavarat ovat kadoksissa ja mikään ei vain luonnistu normaalisti. Jossain vaiheessa kiukku muuttuu huumoriksi, ainoa tapa pelastaa itsensä siitä tilanteesta. Vai mitä muutakaan voit tehdä, kun olet polvillasi vessanlattialla keräämässä viimeisiä murusia puuterista sormillasi. Jalassasi on vain yksi korkokenkä ja päälläsi märät vaatteet. Jep. Vetäessäni ulko-oven kiinni hengitin muutaman kerran sisään ja ulos. Aamu sai alkaa. 

 Huonosti alkavan aamun jälkeen oli aika suunnata Helsingin keskustaan aina yhtä kauniiseen Hotel Kämppii. Kämpin peilisalissa järjestettiin juhlallinen kirjan julkistamistilaisuus Professori Laura Kolben kirjoittamasta KämpHotelli ja sen kaupunki -kirjasta. Istuttuani paikoilleni huokaisin helpotuksesta... Olin selvinnyt sekalaisesta aamusta. Nyt saisin vain nauttia aamusta ja sen tuomasta tunnelmasta toisessa kerroksessa. Juoda lasillisen itsetehtyä mustaherukkamehua ja vain olla. Tunnelma olikin hyvin katossa koko kirjatapahtuman ajan. Näyttelijä Minna Haapkylä luki tilaisuudessa otteita tuoreesta kirjasta. Kuinka mielenkiintoista olikaan kuulla tarinoita loistohotellin seinien sisältä sekä sitä ympäröivästä kaupunkikulttuurista. Kaikki se vanhan ajan hehku ja ylellisyys. Jos vain voisin, matkustaisin ajassa taaksepäin vuosikymmeniä. Jokin vain 1920-1930 luvuissa kiehtoo. 

Olin odottanut kirjatilaisuutta innolla, sillä rakastan käsinkosketeltavia ja todellisia kirjoja. Ja niin, sitä vanhaa aikaa. Mikäli arjessani olisi vähääkään enemmän tunteja, istuisin luultavasti vanhoissa kirjastoissa etsien uutta tietoa hyllyjen väleistä. Tai sitten vain olisin nuuhkimassa sitä tuoksua mikä vanhoista kirjoista lähtee. Odotankin sitä päivää, kun voin viskata puhelimen hetkeksi syrjään ja uppoutua jonkun hyvän kirjan pariin. Kuinka parasta se olisi?!

Netti hetken sijasta taidan sittenkin ottaa tuon pienen hetken itselleni ja avata uuden Kämp -kirjan eteeni. Ehkä laitan jotain klassista musiikkia taustalle ja eläydyn tekstiin ja kuviin. Kohta onkin sitten aika hypätä modernin ajan pariin ja aloittaa työt nykymusiikin saattelemana.

Oikein rentouttavaa viikonloppua ❤

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram