SUNDAY WALK

Toivottavasti teidän viikonloppu meni kivasti ❤ Täällä nämä päivät meni hujauksessa ohi. Lauantaina töiden jälkeen suuntasin ripeästi kotiin vaihtamaan vaatteet. Illalla nimittäin juhlistaisimme ystäväni syntymäpäiviä. Ilta oli todella hauska ja naurua riitti. Scandic Simonkentältä jatkettiin iltaa vielä Teatteriin. Yhden viinilasillisen jälkeen olikin sitten aika lähteä kotiin. Työt nimittäin kutsuivat sunnuntaina. Huh oli kyllä ihana päästä vähän tuulettumaan ulos ja vaihtamaan kuulumisia ystävien kanssa. Ainoa miinus illassa oli ilma... Lauantaina kotona nimittäin huomasin, ettei kaapissani ole ollenkaan ehjiä sukkahousuja ja ulkona oli alle 10 astetta lämmintä. Jes! Paljain säärin sitä sitten lähdettiin ulos. Kuinka moni on kyllästynyt Suomen kevääseen? Rakastan kesää, pidän syksystä ja talvi nyt muuten vain on kiva vuodenaika... Mutta kevät?! Mitä järkeä koko keväässä on? Jonain päivänä on +20 astetta lämmintä, seuraavana päivänä lämpötila voi laskea jopa miinuksen puolelle. Ikinä ei tiedä mitä tuonne ulos oikein pitäisi pukea päälle. Tälläkin hetkellä ulkona sataa vettä ja lämpotila on laskenut alle 10 asteen... Taidan sittenkin kaivaa ne talvikengät kaapista takaisin. 

Tänään aamulla oli myös jotenkin yllättävän vaikea nousta ylös. Koira vaati ennen seitsemän aikaa ulos ja munakas paloi pohjaan vaikka kuinka vahdin sitä vieressä. Aamulla väittelimme myös pitkään asumisjärjestelyistä ja asumisesta ylipäätään. Haluaisimme seuraavaksi asunnon, jossa olisi vain muutaman kuukauden irtisanomisaika ja joka olisi hieman halvempi kuin tämä meidän nykyinen. Tarkoitus olisi säästää mahdollisimman paljon rahaa tulevaisuutta varten. Vuoden sisään saamme nimittäin tietää mitä tulevaisuuden käy. Lähdemmekö mahdollisesti ulkomaille vai emme. Poikaystäväni puhui jo joulukuusta. Tuolloin hän saisi tietää yrityksestään. En tiedä olisinko itse vielä valmis kuuden kuukauden päästä muuttoon, se jää nähtäväksi. Joka tapauksessa aamu ei alkanut niin ihanasti kuin se olisi voinut alkaa. 

Ettei tästä postauksesta tulisi liian negatiivinen odotan innolla tulevaa viikkoa. Huomenna olisi jälleen pitkästä aikaa aamulla tatuoinnin poisto, jee! En malta odottaa sitä päivää, kun tuo sotku on poissa tuosta kyljestäni. Onko teillä jotain mitä haluaisitte vielä tietää tuosta tatuoinnin poistosta tai tatuoinnistani? Ajattelin päivittää kuulumisia siitä vielä postauksen muodossa. Poiston lisäksi viikko on täynnä kivoja tapahtumia ja menoja. Kun vain pääsisi yli tästä maanantaista... Nyt lähden paistamaan uudestaan tuon munakkaan.

Ihanaa alkanutta viikkoa ❤

Kommentit (6)

Vierailija

Uudesta pikkusesta toivoisin kovasti postausta, samoin Ladyn kuulumiset olisi ihanaa kuulla <3

Vierailija

Täytyy sanoa, että tuo juurikasvu ihan oikeasti näyttää hyvältä sinulla! Varmasti vielä upeampi sitten, kun koko pää on omaa väriä. Ota kaikki irti tuosta kasvatusvaiheesta!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos kovasti <3 En malta odottaa kyllä tuota omaa sävyä :) Vaikeaa tämä kasvatus on... Mutta täytyy vaan kestää :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram