Kun kuulen sanan hiustenhoito, silmäni kirkastuvat ja mieleni virkistyy. Aivan sama missä tuota hoitoa on tarjolla tai millä hinnalla, tuohon "hoitotuoliin" on aivan pakko päästä istumaan. Muutama viikko sitten pääsin testaamaan uutta Kevin Murphy Treat Me hiustenhoitoa Kampaamo Pesulassa. Vielä tuolloin en tiennyt mistä hoidosta olisi kysymys. Tiesin vain, että hiuksiani tultaisiin siinä jotenkin käsittelemään. Olin myös lukenut etukäteen, ettei Kevin Murphy tuotteita testata eläimillä ollenkaan. Tykkään!

Saavuttuani Kampaamoon sain käteeni todella herkullisen smoothien. Tuossa juomassa oli kai omenaa, jotain sitrusta ja vihreää. Juotuani smoothien kampaajani istutti minut tuoliin ja alkoi tutkimaan hiuksiani. Ne olivat yllättävän hyvässä kunnossa siihen nähden kuinka olin käsitellyt niitä vuoden sisään. Ainoa huomautettava asia oli latvat, ne olivat todella kuivat. Hetken siinä juteltuamme kampaajani alkoi sekoittelemaan hoitoampuleita. Tällä kertaa hiuksiini tehtäisiin hoito, joka tekisi hiuksistani eloisat, pehmeät ja hyvinvoivat. Treat Me tehohoidossa on kysymys siitä, että kampaajalla tuo kyseinen hoito räätälöidään asiakkaan hiusten kunnon mukaan. Tuossa hoidossa käytetään erilaisia kasviuutteita ja aminohappoja. Hoidon jälkeen hiuksista pitäisi tulla pehmeät, joustavat ja vahvat. Kuulostaa hyvältä, vai mitä?

Couple of weeks ago I was lucky enough to be invited to Kampaamo Pesula salon to try one of Kevin Murphy’s new TREAT.ME treatment. The TREAT.ME range of products are designed for an in salon experience and were designed to be totally customised for each and every client, so you might get a different cocktail of goodies every time you have one depending on your hair’s needs at the time. TREAT.ME can be tailored to suit each of your client’s individual needs and will make the surface of your hair more supple, elastic and smoother. I've never used this Kevin Murphy treatment before so I was excited to get to try this one for the first time. Especially because my ends needed a little bit moisture.

Hoidon loputtua hiukseni föönättiin ja harjattiin auki. Tässä vaiheessa yleensä sanon kampaajalle, etten tarvitse föönausta. Yleensä haluan myös itse harjata hiukseni auki. On siinä monet kampaajat ihmetelleet suu auki, kun kaivan laukustani oman afroharjan. Tämä onkin ainoa harja, jolla suostun harjaamaan hiuksiani, etenkin märkiä sellaisia. 15-vuotiaasta saakka, on minulla nimittäin ollut käytössä tuo sama muovinen punainen kampa. Kuinka riippuvainen voi siis vain olla yhdestä kammasta haha? Vihdoin kun hiukseni saatiin selvitettyä ja kuivattua, oli vastassa hyvin pehmeät hiukset. Melkein pystyin tuntemaan sen kuinka hyvin kuivat latvani imivät kaiken tuon tehon pesupaikalla. Koko päivän hiukseni tuntuivat hyvin pehmeiltä ja silkkisiltä, olin tyytyväinen. Seuraavan pesun yhteydessä tuo "pehmeys" lähti latvoista. En tiedä olisiko hiukseni tarvinneet tuplatehot tai usemman tehohoidon, sillä ensimmäinen kerta pesun jälkeen ei tehnyt enää niin ihmeitä hiuksilleni. Uskon kumminkin Treat Me -hoidosta olleen apua hiuksilleni. Ainakaan mitää huonoa se ei tehnyt!

​After treatment my hair felt soft and more manageable but after the first hair wash the The softness was gone out completely. I do not know is it because my hair or what. Perhaps another treatment would have been a good thing? However, I still think that the hair treatment was a a good idea because my hair was so dry. Thank you Kampaamo Pesula ❤ 

Kuten tiedätte itselläni on tällä hetkellä meneillään ankara hiustenkasvatus. Pyrin siihen, että ensi jouluna hiukseni saavuttaisivat sen täydellisen pituuden. Silloin olisin onnellinen - mitä tulee hiuksiin. Nyt vain ahkeraa hoitoa, terveellistä ruokavaliota, kolmen kuukauden välein latvojen tasoittamista, paljon biotiinia ja sinkkiä.

Ihanaa lauantaita ❤ 

 

                               FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                                   With love,
                                                                    Natalie 

 

Kommentit (7)

Vierailija

Kannattaa kokeilla sellaista kuin Ladyvita beautya! suosittelen erittäin lämpimästi hiusten kasvattajille! Samoin myös system 4 (sim) biobotanical sarjan shampoo, hoitoaine ja seerumi edesauttavat hiusten kasvua huimasti! System 4 saa esimerkiksi apteekeista ja se on suomalainen sarja ja kehotan kokeilemaan kuukauden ajan niin voin taata, että olet blogissa kertomassa tuotteista ja niiden uskomattomasta hyödystä :)

Vierailija

Latvojen leikkaus säännöllisesti onkin tosi tärkeää vaikka kasvattaisikin hiuksia. Et kerran tai kaksi vuodessa ei riitä, muuten hiukset näyttää usein hapsottavilta eikä ne edes kasva kunnolla jos on kaksihaaraisia. Onnea kasvatukseen :)

Linnea

En jostain syystä pystynyt kommentoimaan tuohon sun tatuointipostaukseen (olen siis se joka poistanut tatuointinsa R20 menetelmällä). Tatuointini oli hieman pienempi tosin kuin sun mutta teksti myös. Mm. Minttu Virtanen poistaa tatuointiaan tällä hetkellä kesähäitääb varten R20 menetelmällä. Täss vielä linkki mintun postaukseen aiheesta niin saat lisätietoa tosta menetelmästä :) http://blogit.kauneusjaterveys.fi/minttuvirtanen/tatuoinnin-poisto/

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi ei! :( Minkäköhän takia kommentointi ei onnistunut tuohon postaukseen? Osaisitko kertoa, niin voisin välittää tuon kommentin meille teknikolle, jotta voitaisiin selvittää tuo vika pikemmiten! :)<3 Kiitos, että laitoit kommentin kumminkin tähän! :) Olin kuullut tuosta menetelmästä, jossa tatuointi poistetaan kerrallaan usemman kerran, olin kuullut tuosta menetelmästä niin hyvää kuin huonoakin. Hyvää se, että tatuointi poistuu nopeammin (mikäli hoito onnistuu) mutta huonoa sen, että kun ihoa käsitellään niin rankasti yhdellä kertaa saattaa aripikudosta syntyä paljon herkemmin. Eritisesti kun tatuointini on suhteessa melko iso. Tämän takia valitsin tämän hitaamman ja ns. turvallisemman vaihtoehdon tatuoinnin poistoon. En nimittäin halua ottaa sitä riskiä, että tatuoinnin poistosta jäisi jokin jälki tai arpikudosta syntyisi. Kuulisin kyllä mielenkiinnolla kuinka sinun tatuoinnin poisto onnistui?! :) <3

Iina

Tuota noin... MITÄÄN Euroopan Unionissa myytäviä kosmetiikkatuotteita ei saa enää testata eläimillä, sen sanelee lainsäädäntö ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram