Hey sweets ❤ Joku teistä saattaa muistaa tuon viime syksyisen Katy Perry postauksen. Nyt tulisi jatko-osaa tuolle postaukselle. Tällä kertaa tuoksutan tuota kyseistä hajuvettä ensimmäistä kertaa videolla ja katson miltä se tuoksuu. Sain myös järjestää teille kilpailun. Tuo kilpailu löytyy postauksen lopusta. Ps. Kuka muu on hulluna hajuvesiin?!

Voit myös katsoa videon täältä! YouTube kanavani pääset tilaamaan tästä! Ps. Muistakaa vaihtaa videon laatu 1080p HD. 

KILPAILU

Kommentoi millaisista tuoksuista pidät.

Jätä myös toimiva sähköpostiosoite kommenttisi perään, jotta saan mahdollisen voittajan kiinni.

Arvottavana on 5 kappaletta uusia Katy Perryn tuoksusettejä, joiden sisältö on Katy Perry Mad Potion Eau de Parfume 30 ml, Shower Gel 75 ml ja Body Lotion 75 ml (arvo 42 €).

Kilpailu päättyy sunnuntaina 24.4 kello 22.00. Voittajat ilmoitan heti maanantaina! Onnea kilpailuun ❤

Aurinkoista keskiviikko!

MAKEA VANILJA // KATY PERRY'S MAD POTION

Kommentit (93)

Anskub

Talvella pidän mausteisemmista tuoksuista, ja kesällä raikkaista kukkaistuoksuista :)

Vilmada

Itse pidän raikkaista ja kukkaisista tuoksuista. Hajuvesi ei saa olla liian raskas, tai liian makea, vaan sopivan kepeä ja naisellinen. X <3

Ilona

Tykkään eniten raikkaista tuoksuista, mutta kuitenkin niin että tuoksussa on joku kiva säväys :)

Milla

Tykkään vahvoista ja naisellisista kukkaistuoksuista. Rakastan vaniljaa, ruusua ja myskiä! Lempituoksuni on ollut vuodesta toiseen Diorin Poison. Tykkään myös kevyemmistä tuoksuista etenkin kesällä, kunhan tuoksussa on kukkaisvivahteita. Sitrustuoksuista en pidä, enkä myöskään unisex-tuoksuista. :D 

milla-hack@hotmail.com

Nelly

Itse pidän vähän sellaisesta "elegantista" tuoksusta eli jos joku ei asussa esim mätsää ja häiritsee niin ainakin tuoksuu sitten hyvälle! Kesällä on ihana jokin raikas ja ehkä "marjainen" tuoksu!

Vierailija

Yleisesti tykkään naisellisista, juurikin vaniljaisista tuoksuista, mutta kesällä on aina pakko saada jokin ihana kukkaistuoksu! <3

Veerav

Pidän eniten tyttömäisistä ja raikkaista tuoksuista, mutta niissä pitää olla jokin pieni twisti :)

Annami

Itse tykkään raikkaista, kukkaisista ja kevyistä tuoksuista. Ei saa olla riian raskas ja läpitunkeva! :-)

ninna

Vanilja on suosikkini! Raikkaat kevyet ja kukkaiset tuoksut käy myös. Escadalla ja Carolina herreralla ollut hyviä.

Mankka

Talvella voimakkaista tuoksuista ja kesällä raikkaat ja kukkaistuoksut. Miss Dior kyllä käytössä ympäri vuoden.

m

Päivisin pidän yleensä vähän kevyempää tuoksua kun taas iltaisin ulos lähtiessä voi laittaa voimakasta tuoksua :)

Emppyh

Vadelma ja vanilja on lemppari tuoksut ehdottomasti. Kukka/hedelmä tuoksut ovat mieleeni :)

sussu

Raikkaat ja tyttömäiset tuoksut ovat mieluisia.. Joidenkin mielestä jopa ällömakeat :D Ne sopii kesään hyvin. Tuoksut ei kuitenkaan saa olla liian voimakkaita ja yleensä ihmiset laittaa liikaa hajuvettä. Itse suihkautan ilmaan kerran ja kävelen läpi. Niin tulee kevyt hajuveden tuoksu :)

Elsa

Tykkään raikkaista ja kevyistä tuoksuista, vanilja- ja kukkaistuoksut kuuluvat lemppareihin. Vasta viimeaikoina on enemmän tullut innostuttua hajuvesistä ja must have-lista alkaa pidentyä!

Vierailija

Rakastan erityisesti karkkimaisia tuoksuja ja tällä hetkellä ehdoton lempparini on Beyoncen Heat Wild Orchid. Myös vaniljaiset tuoksut kuuluvat hajuvesimakuuni ja siksi tämä Katy Perryn uutuus vaikuttaa kiinnostavalta!

anniinap

Eniten pidän makeista tuoksuista, mutta nykyään olen alkanut tykkäämään myös raikkaista vähän kevyemmistä tuoksuista :)

Vierailija

Pidän erityisesti naisellisista ja vähän sellaisista "erikoisimmista" tuoksuista, ei siis sellaisista joita/joiden tapaisia tulee kovin usein vastaan. En ole mikään nirso hajuvesien suhteen, ja melkein kaikki menee! Harvoin itse kuitenkaan tulee ostettua mitään kukkais- tai hedelmätuoksuja, vaikka niistä pidänkin... Voimakkaat tuoksut yleensä ovat mun mieleeni enemmän kuin hennot.

Kirsikka

Ei ole mitään tiettyä kriteeriä tuoksuissa joista pidän, niissä vaan pitää olla sitä jotain, tuoksua rock'n rollille ja ns minulle :)

Jenni

Tykkään marjaisista ja makeista tuoksuista. Käytän hajuvettä ja vartalosuihketta lähes päivittäin :)

Katariina

Itsellä ei ole mitään lempi tuoksua tykkään aina kokeilla kaikkea uutta :) Makeat ja raikkaat tuoksut ovat tosin hyviä.

Sara

Hmm en osaa sanoa minkälaisista. Haistelen kaupassa aina erilaisia tuoksuja ja se mikä kolahtaa niin kolahtaa :-)

Jm

Mä pidän kesällä enemmän raikkaista tuoksuista esim. Monet dkny:n ja diorin tuoksut on käytössä kesäaikaan. Talvella taas tuoksut saa olla vähän voimakkaampia, kuten dieseliä, versacea tai dioria. Ehkä jos yksi ikisuosikki pitäisi valita, olisi se diorin miss dior :)

Salla

Lähes kaikki hajuveteni ovat makeita, hedelmäisiä ja tyttömäisiä. Nyt iän myötä huomaa että maku alkaa pikku hiljaa muuttua:-) Etsinnässä nyt joku hyvä mausteisempi ja "tummempi" iltatuoksu ja toisaalta myös joku raikkaampi tuoksu päivittäiseen käyttöön.

Vierailija

Rakastan hajuvesiä ja tykkään kokeilla kaikkea uutta! Lemppareita ovat kuitenkin makeat, raikkaat ja kukkaiset tuoksut! 🌸💁🏻

mira

Vähän vaihtelee, en osaa kuvailla millaisista :D mutta esim. Escadan kaikki tuoksut on superihania, Victorias secretiltä suurin osa myös :) 

Bebe

Ah. Tuo tuoksu, niin minua! Kohta on itsellä eka pullo lopussa. Tykkään vaniljaisista ja keveistä kukkaistuoksuista. Suurin osa tuoksuista aiheuttaa itselläni migreenin, mutta vanilja on aina ollut poikkeus ja ehkä juuri siksi pidän siitä vieläkin enemmän. Yritän juuri etsiä ko. tuoksua isommassa pullossa kun 15ml ei riitä mihinkään :D

sirpar

Olen aina rakastanut raikkaita, kukkaisia ja hedelmäisiä tuoksua! Nyt kaipaan kuitenkin vaihtelua enkä tiedä millaisen tuoksun haluaisin hmm..

Amanda

Vaniljainen, kukkainen ja tyttömäinen. Ois ihana löytää joku tuonkaltainen, oma tavaramerkkituoksu.

Noora

Pidän erityisesti makeista ja naisellisista tuoksuista. Esimerkkinä Victor&Rolf flowerbomb on tämänhetkinen ehdoton lemppari.<3 

Janinaaa

Oon ihan super huono kuvailemaan tuoksuja mutta lemppari on versace bright crystal ja muutkin saman tyyliset miellyttää :) ois mahti voittaa niin pääsis kokeilemaan jotain muutakin kun tota yhtä ja samaa aina,, se tulee nimittäin melkein poikkeuksetta aina ostettua :D

Vierailija

Tykkään eniten juurikin tyttömäisistä, keveistä tuoksuista. Makea ja raikas kuvaa ehkä parhaiten :)

Vierailija

Pidän raikkaista persoonallisista tuoksuista, jotka ovat naisellisia! On kiva omistaa erilaisia hajuvesiä, eri tilanteisiin omansa! Persoonallinen pullo hajuvedelle luo myös houkuttelevuutta :)

enni

Mä voisin uida tällähetkellä mun Tommy Hilfigerin peach blossom hajuvedessä tai Lancomen midnight rose hajuvedessä. Molemmat on tosi voimakkaita joten ne ei sovellu ehkä ihan niin päivittäiseen käyttöön joten ois kiva saada tollanen ns "päivä tuoksu" .

ellaa

Itse tykkään käyttää arkena aina jotain raikasta kukkaishajuvettä, sillä töissä tai koulussa en halua tuoksun olevan liian voimakas. Kuitenkin juhliin laitan yleensä voimakkaampia tuoksuja :) minulla onkin erikseen arki ja juhla hajuvedet :D

Heidi

Voimakkaista tuoksuista, riittää kun aamulla laittaa yhden suihkaisun niin tuoksu kestää koko päivän :) D&G:n L'IMPERATRICE tän hetken suosikki!

Vierailija

Talvella tykkään käyttää voimakkaita ja aistillisia tuoksuja niinkuin diorin hypnotic poison on ykso lemppareistani ja vanilja aromiset tuoksut miellittyy myös, kesällä ja miksei talvellakin rakastan käyttää makeita ja raikkaita hajuvesiä, esim escada ja paris hiltonin can can on ykkös hajuveteni ♡ katy perryn uusi hajuvesi on ihana! kävin siitä näytekappaleen hakemassa mutta sekin jo käytetty kun niin hyvän tuoksuinen oli.

Anniina Suvi Kirsikka

Tykkään raikkaista, kevyistä ja makeista tuoksuista. Esim Marc Jacobsin Daisy ja Oh Lola on mulla käytössä :) Tykkään käyttää myös Victoria's Secretin body mistejä, samoin Escadat on kivoja varsinkin kesäisin.

emisi

Päivisin tykkään käyttää kepeämpiä tuoksuja kun taas illanviettoihin valitsen syviä ja intensiivisiä tuoksuja

Vierailija

Tykkään melko vahvoista mutta tyttömäisistä tuoksuista, sekä ns imelistä mutta ei kuitenkaan överi imelistä. :)

olivia b

Pidän raikkaista, mutta makeista tuoksuista kesäisin. Talvisin tykkään hieman synkemmistä. :)

Jenni L

Tykkään makeista sekä "tummista" tuoksuista. Juurikin niin, että makeat ja tyttömäiset tuoksut päivällä ja kesäisin. Tummat ja mausteiset tuoksut illalla ja syksyisin. En tiedä mistä tämä johtuu, mutta aikalailla sään ja vuodenajan mukaan menee mikä tuoksu on milloinkin mieleisin. :)

Pinja

Fiiliksen mukaan vaihdellen, välillä tosi kermaisista ja vaniljaisista, vähän ylimakeistakin. Välillä taas voimakkaista ja vahvantuoksuisista. Kuulostaa tosi kiinnostavalta toi hajuvesi! :)

Elise H.

Ihana arvonta! Pidän yleensä raikkaista ja samalla vähän makeistakin tuoksuista. Tuoksu saa joskus olla voimaskin ja hyvin kestävä, kunhan ei ole pistävä :) Oikeastaan harvoin on osunut kohdalle mitään kovin huonoa tuoksua.

OJ

Olen käyttänyt vuosia samaa Christina Aguileran tuoksua, ehkä olisi aika kokeilla välillä muitakin.  Naiselliset ja kukkaiset tuoksut.

Peppi

Mun tuoksutottumukset menee aika pitkälti vuoden ajan mukaan :) Keväällä ja kesällä tykkään raikkaista ja keväisistä tuoksuista, kun taas syksy ja talvi on ehdottomasti vahvempien tuoksujen aikaa.

Ievuska

Hajuvettä suihkuttaessa itseen, tuoksulle tulee välillä "sokeaksi". Siksi vastaankin, että pidän eniten miehisestä tuoksusta, Hugo Boss - Hugo Boss. Mikä on ihanampaa, kuin hyväntuoksuinen mies, tuoksu, joka viettelee ja vie jalat alta. ;)

Oma suosikkini oli vuosien ajan Tommy Girl. Tuoksu, josta ei tullut migreeniä. Tyttömäinen tuoksu, mutta pidän siitä. Siinä on jotain niin femiinistä.

Hennajenniina

Minä tykkään tuoksuista ja minulla on muutamia hajuvesiä joita käytän eri tilanteissa, on raikkaita ja sitten hieman jymäkämpää mutta joka päivä suihkautan hieman,  töihin en paljoa mutta vapaa-ajalla.

Airiina

Olen jo yli kolmekymppinen mutta tykkään silti hieman lapsellisen makeistakin tuoksuista. Nyt on käytössä Dioria. Ihana arvonta johon haluan osallistua.

Nora

Tykkään todella paljon raikkaista tuoksuista, mutta myös maikeista. Suosikki hajuveteni tällä hetkellä on varmasti Cristina Aquileran By Night :)

Eveliina

Kesäisin tykkään käyttää kepeitä kukkaistuoksuja ja talvisin sitten jotakin voimakkaampaa.

anna s.

Tykkään monenlaisista tuoksuista, ja valitsen tuoksun yleensä vähän fiiliksen mukaan :) Makeat tuoksut ovat mieleeni :)

Vierailija

Pidän raikkaista ja hedelmäisistä/kukkamaisista tuoksuista, jotka eivät ole liian makeita. Ne ovat naisellisia ja saavat olon tuntumaan hehkeältä.

Tuija

Pidän eniten tuoksuista, jotka ovat hedelmäisiä, makeita, vaniljaisia ja kermaisia. Toisaalta myös kukkaiset ja raikkaat tuoksut ovat ihania.

Veeramm

Vähän vaihtelee vuodenajan ja fiiliksen mukaan. Tykkään mausteisemmista tuoksuista sekä kevyemmistä kukkaistuoksuista(:

kdista

Ostin just YSL:n Black Opiumin, uus lemppari! Escadan Magnetismia tullu myös läträttyä vuosia, veikkaan että makeat tuoksut on mieleen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram