PÄIVÄN ASU                     

                                                                           OUTFIT OF THE DAY

Takki ZARA (UUSI!) // Farkut H&M // Kengät UGG (UUDET!) // Laukku Chanel // Pipo Stockmann // Nahkahanskat Stockmann

Jacket from Zara (NEW!) // Jeans from H&M // Shoes from UGG (NEW!) // Bag from Chanel // Hat & Gloves from Stockmann

Tällä hetkellä kirjoitan tätä postausta työpaikkani pukuhuoneessa. Muutama minuutti ennen kuin työaikani alkaa. Päätin tulla kumminkin nopeasti päivittämään teille tämän päiväisen asun. Otimme kuvat aamulla kahdessa minuutissa ennen kuin toinen lähti toimistolle. Pikakuvat, mutta mielestäni onnistuneet sellaiset. Kiitos kuvaajalle nopeasta suorituksesta hah! 

Tänään päälle valikoitui uusi musta Zaran takki. Tuon takin ostin viikko sitten Helsingin Zaran liikkeestä. Hintaa sillä oli muistaakseni hieman alle 100 euroa, ellen väärin muista? Olin pitkään etsinyt hyvin istuvaa klassista toppatakkia. Alunperin olin ajatellut ostaa Canada Goosen, mutta kovan hinnan takia tuo takki jäi kauppaan. Päädyin sitten tähän halvempaan versioon ja hyvä, että niin tein. Pidän nimittäin takista kovasti. Takaalta löytyy vielä kiristysnauha, mikäli haluaa takista vielä istuvamman. Takin kaveriksi pistin jalkaan uudet mustat UGG kengät, jotka sain syntymäpäivälahjaksi vanhemmiltani. Rakastan näitä kenkiä! Sopii yllättävän hyvin asuun kuin asuun. Ja niin... Nämä ovat ihan mielettömät jalassa! Mustien farkkujen sijasta päädyin vaaleisiin farkkuihin. Olen pitänyt viimeksi vaaleita farkkuja kesällä?! Jotenkin olen mieltänyt vaaleat farkut vain kesäfarkuiksi, mutta olin väärässä. Ainakin mustan toppatakin kanssa nuo vaaleat farkut sopivat yhteen? Asusteiksi valitsin mitä muutakaan kuin mustaa, mustaa ja vielä kerran mustaa ❤

Olen muuten pitkään pohtinut tässä nyt uuden kameran ja objektin ostoa. Haluaisin ostaa jonkun super kameran ja objektin, jolla saisi otettua todella hyvänlaatuisia kuvia. Puhuimmekin kotona, että kävisimme yhdessä jonkunlaisen valokuvauskurssin. Kurssin, jolla opeteltaisiin oikein kunnolla valokuvaamista ja kameran käyttöä. Tällä hetkellä olen kuvannut vain Canon EOS 655D kameralla ja Canon EFS 55-250mm f/4-5.6 IS objektiivilla. Kysyisinkin teiltä, että olisiko teillä antaa jotain vinkkejä joko hyvään kameraan tai objektiin? Olen hiukan katsellut näitä ammattilaisille tarkoitettuja kameroita, mutta olisi kiva kuulla joltain käytännön vinkkejä. Mielellään pysyisin Canon merkissä. Olisi kiva kuulla myös mikäli olette käyneet jonkun valokuvauskurssin tai kurssin, jolla opetellaan kunnolla kameran käyttöä? 

Nyt on aika mennä, ihanaa torstaita ❤

                                     FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

                                                                              With love,
                                                                                Natalie  

Kommentit (8)

Iina

Mä en kans oikeen osaa käyttää vaaleita farkkuja talvella mut ei tää asu ainakaan pahalta näytä! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos <3 Yllättävän ok:lta näyttää! :) Nämä onkin ainoat farkut, jotka ovat "ehjät" :D Kaikki muut vaaleat ovatkin sitten rikottu polvista... Niitä en viitsinyt laittaa tonne pakkaseen :D

Viv

Heippa!

Kihlattuni on ammatiltaan valokuvaaja ja häneltä kysyin suosituksia. Hän sanoi, että 50mm objekti on hinta-laatusuhteeltaan todella loistava. 😊

Mari H

Mitä kaikkee sää haluaisit oppia? :) Osaatko kuitenkin kuvata ihan manuaalilla? Teknisten asioiden jälkeen jäljelle jää oman silmän käyttö, mikä taas vaatii mielettömästi toistoja, kuten minkä vain asian opettelu. Kuvaamaan oppii parhaiten kuvaamalla ja tuntemalla oma kalusto. Kolmas vaikuttava asia on kuvankäsittelyn osaaminen. Sitä itsekään en osaa kuin pro, mutta yritän aina silti saada laatua ulos Lightroomista.

Mun runko on 70D ja oon tykänny siitä ihan sikana. Kuvaan sillä ihan urheiluakin, joten se tosiaan on laadukas. Täyskennosista en osaa sanoa mitään. Objektiivit taas on ihan makuasia. Mä oon vuosia käyttänyt 50 mm/1.4, kun se oli joskus muotia blogeissa, mutta nykyäänhän ehkä enemmän joku 85-millinen on ollut suosiossa? Ostin kesällä 24 mm/2.8 ja se on aika hyvä sellaiseen yleiskuvaamiseen. Suosittelen siis ehdottomasti hankkimaan jonkun kiinteän linssin :)

Mari / http://marihblog.com

Vierailija

Suosittelen eka kurssin käymistä ja sitten vasta kameran ostamista :) Kyllä "huonommillakin" kameroilla saa ihan hyviä kuvia kun jaksaa perehtyä kameran käyttämiseen. Jos esimerkiksi aina kuvaa automaatilla, on sitten ihan sama omistaisiko vaan normaalin digipokkarin... Ja kurssilla saattaisit kans saada vinkkiä siitä että mikä kamera ja objektiivi ois just sun käyttötarkotuksiin hyvät :) 

Emilia / Lehtiä mäessä

Itse kuvasin monta vuotta kameralla Canon EOS 600D sekä samaisella objektiivilla. Tuo objektiivi piirtää oikeasti aika huonosti (varsinkin kun uusin kaluston ihan hiljattain niin huomasin asian), eli ensimmäisenä kannattaa varmaan hankkia kunnon objektiivi ennen rungon vaihtamista - ja jos Canonissa aiot pysyä, kannattaa sijoittaa EF-objektiiviin (sopii myös täysikennoisiin ajatellen mahdollista rungon päivittämistä) ja jos rahat riittää niin L-sarja on aina aika varma valinta. 50mm tai 85mm on henkilö- ja asukuvaukseen ilmeisesti aika ideaali, sillä se ei vääristä kasvonpiirteitä niin pahasti kuin joku laajakulmainen objektiivi (esim nenä ei näytä niin jäätävän isolta :b). Niistä milleistä löytyy myös valovoimallisia vaihtoehtoja mukavasti. Toki sitten on myös Sigman ja Tamronin yms objektiiveja jotka Canoniinkin käyvät, mutta kuulemani mukaan Canon käy Canonissa parhaiten mm. tarkennuksen osalta. c: Toivottavasti saat tästä jotakin irti, koska kamerajutut on aina aika tähtitiedettä kun niitä lähtee miettimään! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram