Avatessani tänään Facebookin, törmäsin Louis Vuitton Forum Finlandilla hauskaan Aprillipäiväpilaan. Siinä nainen oli laittanut "myyntiinsä" kaikki Louis Vuitton tuotteensa aivan huiveja myöten. Ihmettelin hetken myynti-ilmoitusta ja suoraan sanottuna menin halpaan. Myöhemmin hokasin mistä päivästä on oikein kysymys! 1.4 aprillipäivä... Tietenkin! Mielestäni juksaus oli hauska ja tästä saikin sitten idean tämän vuotiseen aprillipäiväpilaan.

Tosiaan kyseessä oli pieni jäynä. En ole myymässä laukkujani. Yhden laukun myyntiä tosin vielä mietin, mutta tällä hetkellä pidän sen itselläni. Pistän toki tänne myynti-ilmoituksen siitä, mikäli sen myyn. Haluan nyt alkuun pahoitella, mikäli pahoitin jonkun mielen tuolla pienimuotoisella pilalla. Omasta mielestäni postaus oli hauska, yhtä hauska kun tuo yhden naisen "myynti-ilmoitus" tuolla Louis Vuitton Forum yhteisössä, mutta jotkut eivät sitä niin ottaneet. Tarkoitus ei ollut todellakaan pahoittaa kenenkään mieltä tai aiheuttaa mielipahaa! :) 

Kyseessä oli VAIN laukut. Viisi pientä harmitonta laukkua, jotka ovat vain materiaa. Yllätyin siitä kuinka jotkut ihmiset ottivat tunteisiinsa tuon leikkimielisen pilan... Pilailin vain laukkujen kustannuksella, en muiden ihmisten, tärkeiden asioiden tai asioilla, joilla ei saisi pilailla... Mikäli pitäisi luopua kaikista laukuista oikeasti tekisin sen. Ovathan ne kauniita ja kovalla työllä hankittuja, mutta ne ovat vain tavaraa, eivätkä merkitse sen enempää minulle kuin muutkaan tavarani. Tulen poistamaan tuon edellisen postauksen heti tämän päivän päätyttyä, aivan niin kuin tein myös viime vuonna. Aprillipäivänä ihmiset narraavat toisiaan, itsekin menin muutamaan huijaukseen mukaan haha!

Ps. Alunperin ei pitänyt postata mitään pilaa tänne blogiin, mutta kiusaus vei voiton. Kiitos naisella, joka esitteli upean Louis Vuitton kokoelmansa Facebookissa! ;)

Koska pila ei uponnut ihan kaikille, ajattelin pienen arvonnan olevan paikoillaan ❤ Ja niin, tämä ei ole aprillipilaa. Arvon teidän lukijoiden kesken pienen kosmetiikkapaketin. Kaikki tuotteet ovat täysin avaamattomia ja täysin uusia. Victorias's Secret kassi sisältää vielä yllätyksen, jonka voittaja saa myös täysin itselleen!

MITÄ SINUN TULEE TEHDÄ?

1. Kommentoi Aprillipila ja toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta saan mahdollisen voittajan kiinni.

Arvonta päättyy 24H päästä eli huomenna kello 20.00. Lähetän voittajalle maanantaina paketin postissa.

 Onnea arvontaan ihanat ja aurinkoista viikonloppua! :)

Kommentit (302)

Vierailija

Aprillipila!

Ps. Minusta aprillipila oli hauska, kaikilla ei vain taida olla samanlainen huumorintaju ;) älä välitä :)

jenny

Itsehän menin tänään torkkujen jälkeen lankaan niinkin yleiseen pilaan kuin raskausviestiin. :-D kerkesin hieman jo järkyttymään kun kaverini ilmoitti vauva numero kakkosesta, hahah!

Vierailija

aprillipila

En mitenkään pahoittanut mieltäni tuosta edellisestä postauksesta, mutta tuli todella surullinen olo. Luulin, että sinulle on tapahtunut jotain kamalaa ja sen takia joudut myymään laukut. Ahdistuin siis vähän sinun enkä laukkujen takia. Hyvä että olet siis kunnossa :) Anyway mukana arvonnassa.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka <3 Sain myös todella ihania kommentteja ja sähköposteja, joissa kyseltiin mm. vointia. Kiitos hurjasti niistä <3 Onneksi tällä kertaa kaikki oli hyvin ja kysymys oli vain laukuista :) Kivaa viikonloppua! Xx

emiliaa

Aprillipila
Harmi kun en kerennyt nähdä pilaa, olit vissiin poistanut sen.. Ihme jutuista ihmiset kyllä pahoittavat mielensä! Kivaa alkavaa kevättä Natalie :)

Näytä kaikki kommentit (302)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram