Viime viikolla näimme ihanan Sarah kanssa lasillisten ääressä. Tällä kertaa paikaksi valikoitui kauppatorin kupeessa sijaitseva Allas Sea Pool. Itselleni tuo paikka oli täysin tuntematon, joten pitihän se käydä katsomassa. Paikalle päästyämme oli aika etsiä istumapaikat meren läheisyydestä. Terassi oli aivan täynnä, mutta ystävällinen myyjä kehotti meitä nousemaan muutaman rappusen ylös ja etsimään istumapaikkoja terassin katolta. Lopulta löysimme oikein mukavan istumapaikan meille. Tässä olisi ihana katsoa merelle ja vaihtaa pitkästä aikaa kuulumiset.

Tällä kertaa allasbileitä ei näkynyt lähimaillakaan, mutta muuten ilta oli kaikin puolin todella onnistunut. Kahden tunnin aikana ja yksien lasillisten verran paransimme maailmaa ja kaivoimme menneisyyden haamut ylös. Parasta on osata nauraa menneisyydelle ja antaa itselleen anteeksi. Siinä missä ennen olisi katunut tiettyjä asioista menneisyydestä, nykyään osaan vain arvostaa näitä tapahtumia.

En tiedä tuleeko näitä "allasbileitä" ikinä olemaan kauppatorin kupeessa, mutta sen tiedän, että tulen tästä päivästä nauttimaan elämästä täysillä. Tätä päivää olen nimittäin odottanut. Uusi jännittävä askel elämässä.

Ps. Paljastin Snapchatin puolella hiukan mistä on kysymys. Löydät minut Snapchatista natalievilen käyttäjänimellä. 

Huippua maanantaita ❤ 

Kommentit (13)

Marianne

Ihanan kesäsisiä kuvia :)

Itsekkin kävin Altaalla viime viikon vaihteessa. Upealla paikalla ja valmistuessaan kokonaan siitä tulee aivan varmasti yksi Helsingin parhaimmista paikoista!

Ihanaa päivää sinulle enkä malta odottaa että mitä paljastuksia sinulta tulee :)

xx

http://mariannelle.com

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kovasti kommentistasi <3 Kyllä juuri näin! Toivotaan, että paikasta tulee upea!! :) Ihanaa päivää myös sinne <3

Vierailija

Kuinka monta kuukautta olet ollut nyt värjäämättä hiuksia (kestovärillä)? :)

Vierailija

Tykkään ihan älyttömästi sun blogista, oon seuraillu pitkään ja on ollut ihana huomata vuosien varrella, kuinka upea ja elegantti nainen sinusta on "kuoriutunut" :) Nyt en vaan kestä elää tässä jännityksessä, toivottavasti pystyt pian paljastamaan näitä muutoksia XD

Mutta ihanaa viikkoa sinulle! <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moiii! Apua miten ihana kommentti, kiitos! <3 Made my day! Toivottavasti muutosta on tapahtunut näistä teinivuosista ainakin jonkun verran haha ;D Tulen kertomaan niistä blogissani, kun on sen aika hhi! Ihanaa viikkoa ja kesää myös sinne! XX

Mariiy

Olen seurannut blogiasi tosi pitkään ja musta on super ihana nähdä miten suuria muutoksia olet tekemässä! Snäpistä huomasin ;) Tuntuu, että olet ollut just vähän epävarma tulevaisuuden suhteen ja varmasti tulevaisuus välillä pelottaa, mutta jokainen pelottavakin askel vie aina kohti unelmia :) Oon onnellinen sun puolesta, että olet uskaltanut jo ensimmäiset askeleet ottaa!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos ihana kommentistasi <3 Tästä tulossa postausta muutaman viikon päästä kun saan jäsenneltyä kaikki puuttuvat palaset kohdalleen :) Kiitos vielä piristävästä ja tsemppaavasta kommentista <3 x

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram