Hei ja kivaa viikonloppua! ❤ Toivottavasti teillä on ollut kiva päivä. Täällä päivä on mennyt muuttolaatikoita purkaessa ja uutta asuntoa siivotessa. Ah kuinka pidän sitten tästä uudesta asunnosta! Kotipostausta tulossa heti vain kun saamme kaikki tavarat paikoilleen. 

Eilen palautin työavaimeni työpaikalleni ja kävin noutamassa kaikki tavarani työpaikan pukukopista. Oli muuten aika jännittävä tunne kävellä viimeistä kertaa henkilökunnan ovista ulos. Nyt se on sitten virallista. Sain myös eilen lopputilin pankkitililleni, jee! Aluksi ajattelin käydä ostamassa jotain pientä kivaa itselleni, mutta toisin kävi. Tällä kertaa jätin korkokengät kauppaan ja suuntasin aivan muualle, nimittäin huonekaluosastolle! Hetken pyörittyäni Stockmannin viidennessä kerroksessa huomasin jotain ihanaa hyllyillä. Pakkohan se oli sitten lopulta kävellä kassan kautta ulos. Mitä siis tarttui mukaan?

PENTIK

Olen pitkään himoinnut tätä Pentikin Deco-varjostinta ja pallolampunjalkaa ja nyt vihdoin raaskin ne ostaa. Kiitos -20% kanta-asiakasedun. Hintaa kertyi yhteensä noin. 60 euroa.

Pinkkejä ruusuja perjantain kunniaksi kotiin ❤

Kynttilänjalat IKEA:sta ja kynttilät Stockmannilta.

MÖVE

Katseeni kiinnityi Stockmannilla myös tähän kauniiseen marmoriseen saippuapumppupulloon. Tämän lisäksi ostin samaiseen sarjaan kuuluvan hammasharjatelineen. I'm in love! Hintaa näillä oli yhteensä noin 50 euroa.

Tälläisiä pieniä ostoksia tarttui eilen mukaan. Nyt jatkan vielä kodin laittamista, ehkä tämä tavara pikkuhiljaa täatä asettautuu paikoilleen. 

Oikein ihanaa lauantaita kaikille ❤

Facebook Natalie Vilen // Instagram @nataliemaaritvilen // Snapchat natalievilen // Bloglovin Natalie Vilen // YouTube Natalie Vilen

Kommentit (8)

Memmi

Tuo Bossin uusi tuoksu on niiiiiiiin täydellinen! Kävin kotiuttamassa sen itselleni juuri kuluneella viikolla ja oli kyllä paras ostos hetkeen!!

Rooss

Ajattelitko tehä asuntopostausta? Olisi kiva nähä myös "keskeneräinen" koti ja sitten valmis :) Jos et halua kaikkea näyttää niin edes pieniä palasia? Nimittäin olisin todella kiinnostunut näkemään sun sisustusmaun, sillä sun vaatetyyli on ihana<3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Joo ajattelin! <3 Snäpissä @natalievilen näkee on välillä aina vähän kuvia asunnosta :) Mutta oikeaa asuntopostausta asunnosta tulossa pian blogiin :) Voi kiitos sinulle <3 xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE@NATALIEVILEN.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012
Helmikuu
2011
Lokakuu

Kategoriat

Instagram