Edellisestä IN & OUT postauksesta pidettiin kovasti, joten ajattelin tulla jakamaan toisen samantyylisen postauksen. Ideana on kertoa oma mielipide tämän hetken pinnalla olevista asioista. Mitkä ovat niitä hittejä ja mitkä asiat voisi jo haudata taakse. Toivottavasti pidätte postauksesta ❤

IN

1. KNITWEAR

Olen yltä päältä rakastunut neuletrendiin ❤ Mikäli pitäisi valita jokin asu tällä hetkellä mihin pitäisi pukeutua päivittäin, olisi se neulepaita ja neulehame. Etenkin harmaa väri on vienyt sydämeni.

2. TRAVELING 

Siinä missä ennen olisin pistänyt rahaa sivuun jotakin kallista tuotetta varten, nykyään pistän tuon samaisen summan matkakassaan. Vaikka edelleenkin rakastan kaikkea kaunista, ei mikään korvaa matkustelemista ja uusiin paikkoihin tutustumista. Matkustelu ei mene ikinä pois muodista.

3. FAUX FUR

Ihanaa talvi tulee ja kaikki lämpöiset ja pörröiset asusteet saa kaivaa esiin. Aidon karvan sijasta, suosi kumminkin tekoturkiksia ja kauluksia. On ollut todella hienoa nähdä, että yhä useamman vaatekaappia koristaa tekoturkis oikean turkiksen sijasta.

OUT

1. KYLIE JENNER'S LIP KIT

En tiedä olenko ainoa ihminen maan päällä, joka ei ymmärrä näitä Kylie Jennerin huulituotteita? Ovatko tuotteet oikeasti kaiken sen hehkuttamisen arvoisia? Joka tapauksessa mielestäni nämä huulituotteet ovat jo hiukan "out" juttu. Joku muu voisi astua jo julkisuuden valokeilaan.

2. INSTAGRAM STORIES vs. SNAPCHAT

Kun Snapchat tuli markkinoille rakastuin siihen yhdessä silmänräpäyksessä. Uniikki asia, jonka yli ei tultaisi kävelemään... Mutta kuinkas kävikään. Muutama kuukausi sitten Instagram julkaisi samantyylisen palvelun heidän sovelluksessaan. Mielestäni ei tyylikäs veto Instagramilta, vai mitä mieltä te olette? Kumpi vei voiton?

3. ENVY // KATEUS

Kateus, mikä kamala sana. Mikäli kohdistaisimme kaiken sen energian mitä käytämme kateuteen hyviin ja positiivisiin asioihin, saisimme niin paljon enemmän elämässä aikaiseksi. Myönnän sen, että olin nuorempana itsekin kateellinen. Milloin kateus kohdistui ystäviin, milloin työkavereihin, milloin tuntemattomiin ihmisiin... Jos vain olisin ymmärtänyt nuorempana, ettei kateus johda mihinkään, olisin vaihtanut suuntaa samantien. On paljon tyylikkäämpää rohkaista, tukea ja kannustaa muita ihmisiä kuin polkea alaspäin. Ja loppujen lopuksi polkaisu vie vain sinua alemmas.

Siinä oli jälleen muutama IN / OUT juttu koottuna yhteen. Löytyikö teiltä mitään samoja suosikkeja tai inhokkeja? 

Nyt lähden kuvaamaan videota teille ja sen jälkeen suuntaamme kameratunnille. Jes vihdoin ja viimein saamme uuden kameran käyttöön. Oi sitä onnea. Ihan mahtavaa torstaita ❤  

IN & OUT PART. 1

Facebook Natalie Vilen // Instagram @nataliemaaritvilen // Snapchat natalievilen // Bloglovin Natalie Vilen // YouTube Natalie Vilen

Kommentit (6)

JM

Olen yrittänyt metsästää täydellistä neulemekkoa syksyksi/talveksi! Tuo harmaa neuleasu näyttää todella hyvältä! :)

Milja

Oon myös hurahtanut neuletrendiin. Rakastan neuleita pukeutumisessa syksyn ensimmäisistä viileistä päivistä, kevään ensimmäisiin auringonsäteisiin. Noi pari muutakin in-juttua oli myös mun mieleen.

Mä en oikeestaan ymmärtänyt mitä hehkuttamista noissa kylie jennerin lipkiteissä oli kunnes sain ystävältä lainaksi. "Leo" -sävy oli täydellinen tumma, joka voitti tähän asti nähdyt ja testatut tummat sävyt sata-nolla. Ja mun mielestä on kätsyä että on myös se huultenrajauskynä samassa sävyssä :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

AH neuleet ovat niiiiin ihania! Ennen en pitänyt niistä laisinkaan, mutta nyt ne ovat täyttä rakkautta! Harmi vain, että laadukkaat ja hyvät neuleet maksavat vain niin paljon :/ Oho hei kiva kuulla näin positiivista palautetta noista! :) Ehkä pitää itsekin testata tuota sävyä! :) Kiitos kommentistasi <3

Siiri

Moikka! Osaatko sanoa, onko tuon neulekollaasin valkoinen neulemekko Saint Laurentin? Aivan ihana!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Se on niin TÄYDELLINEN! <3 Vitsi en osaa sanoa yhtään kenen se on :( Otin tuon kuvan inspiraatiokuvaksi We heart it kuvapalvelusta :) Tarvitsisin itsekin tuollaisen <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE@NATALIEVILEN.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012
Helmikuu
2011
Lokakuu

Kategoriat

Instagram