DREAMS & DREAMS

Elämä on sinua varten, elä se.

Kuinka useinkaan elämme elämäämme jonkun muiden silmin. On vihdoin aika avata omat silmät ja elää vain itseään varten. Tehdä niitä asioita, jotka tekevät sinut aidosti onnelliseksi.

Älä unelmoi elämääsi, vaan elä elämääsi.

Miksi usein vain haaveilemme, mutta emme tee mitään unelmiemme eteen? Miksi haaveilu jää vain usein haaveilun tasolle? Miksi emme toteuta omia unelmiamme ja usko niihin? Usko siis itseesi ja lähde toteuttamaan omia unelmiasi ja haaveitasi. Pian huomaatkin saavuttaneesi jo ensimmäisen onnistumisen tason.

Luota itseesi.

Vähättelemme usein itseämme, miksi? Miksi emme luota itseemme? Seuraavan kerran kun mietit pystytkö siihen, usko itseesi ja anna mennä. Tiedät ja osaat enemmän kuin osaat kuvitellakaan. 

Ole aidosti oma itsesi.

Olet kaunis, fiksu, hyvä, älykäs... Miksi haluaisit olla joku muu?

Älä elä menneessä, elä nyt.

Miksi elämme usein menneessä? Miksi jossittelemme ja tartumme menneisyyteen? Miksi emme elä tässä ja nyt? Menneisyyttä emme voi muuttaa, mutta tulevaisuutta kyllä. Kohdista siis energiasi tähän päivään, sekä huomiseen. Älä elä edellistä päivää.

Anna anteeksi.

 Annan tilaa kivulle, pettymykselle, surulle ja vihalle. Kun nämä asiat ovat loppuunkäsitelty, anna anteeksi. Vaikka anteeksi anto olisi kuinka vaikeaa, vie se sinua lähemmäs onnellisuutta ja iloa. On nimittäin huomattavasti mukavampaa olla onnellinen kuin katkera asioista, joita ei saa saada enää tekemättömiksi. 

Uskalla epäonnistua.

Oletko koskaan miettinyt, että juuri epäonnistumisen pelko saattaa olla jonkun suuren ja mahtavan asian tiellä? Oletko jättänyt tekemättömäksi asioita, koska olet itse onnistumisen tiellä? Elämässä tulee väistämättäkin epäonnistumisia, mutta mitä jos kymmeneen kertaan mahtuukin edes yksi onnistuminen? Uskalla ottaa riski ja tee. Jonain päivänä tulet varmasti onnistumaan ja kaiken tuon takana olet sinä itse.

Ajattele suuresti, mutta nauti pienistä.

Usko, toteuta, haaveile ja unelmoi, mutta nauti myös niistä elämän pienistä hetkistä. Loppujen lopuksi arki koostuu vain niistä pienistä elämän palasista. Kun arjen onnellisuus on täyttynyt, voit lähteä rakentamaan jotain suurta. Todella suurta.

 

"Life is just for you, live it. 

To do those things that makes you happy. 

Don't dream your life but live your life.

Trust yourself. You know more than you think you do.

Be yourself.

Don't live in the past. Live now.

Forgive.

Think greatly, but enjoy the little ones.

Dare to fail"

Nahkatakki ZARA (samantyylinen täällä*!) / Karvakaulus ZARA (samantyylinen täällä!) / Farkut H&M (samantyyliset täällä*!) / Pusero ZARA (samantyylinen täällä*!) / Kengät UGG (tästä*!)Laukku ZARA (samantyylinen täällä*!)

Leather jacket from ZARA / Faux fur ZARA / Jeans from H&M / Blouse from ZARA / Shoes from UGG / Bag from ZARA

 Aurinkoista keskiviikkoa kaikille ❤ 

Kommentit (10)

Mmmmmaria

Aivan ihana asu, mutta nuo kengät...........................  :O

En jotenkin ikinä olisi uskonut, että yhdistät noin charmiin asuun aamutossumaiset UGGIT! :-D Korkonilkkurit olisi olleet niin paljon paremmat, mutta kukin tyylillään. Oon tosi hämmästyny, kun tottunu siihen että oot aina tosi "classy lady" :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Jos me olemme koirien kanssa ulkoilemassa, niin en kai sinne mitään korkonilkkureita pistä 🙈 Tarkoituksena on kantaa nyt jokapaikkaan kameraa ja ottaa kuvia myös niistä arjen oikeista herkistä. Mikäli olisin ollut tämä asu päällä kaupungissa, olisin yhdistänyt asuun mustat saappaat :) Tämän ei pitänyt olla mikään julkaistava postaus ollenkaan, kävimme vain testaamassa Munkan rannassa tätä uutta kameraa. Kuvista tuli mielestäni sen verran kumminkin kivoja, että päätin julkaista ne täällä blogin puolella myös :) Näistä kuvista sain sitten idean tähän postaukseen :) Kiitos ❤️

Vierailija

Aika turhaa, kulunutta lässytilää-tekstiä. Totta joka sana, mutta niin joka tuutista kuultua blaaah. Olis kiva, jos keksisit jotain uutta ja erilaista :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Höh harmi kuulla, ettet pitänyt :) Halusin tulla jakamaan ne tähän postaukseen, sillä pyörittelin niitä juuri päässäni :) Mukavaa perjantaita sinne X

Hansuc;

Aivan kun olisit kirjottanut mun tämän hetkisiä ajatuksia paperille. Tuntuu kuin kaikki kaatuis just nyt niskaa mut pakko vaan yrittää puskea eteenpäin.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Näitä ajatuksia pyöritin päässäni juuri kun olimme kävelemässä. Ajattelin sitten koota niitä tähän ylös :) Hurjat tsemppihalit sinne <3

Ipa

Pakko tulla kommentoimaan yhdestä asiasta :D Musta on tosi kiva kun laitat asupostauksiin linkit asua vastaaviin vaatteisiin, jolloin ei tarvit se lähteä itse etsimään vastaavaa tuotetta. Ihanaa että näet vaivaa asian suhteen <3

PS: Itse muutaman paidan olen tilannut inspiroituneena asuaistasi :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oi hei tosi kiva kuulla! <3 Välillä menee kyllä hiukan aikaa kun etsii näitä samantyylisiä vaatteita, mutta todella kiva kuulla, että niistä on hyötyä! :) Kivaa iltaa sinne xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE@NATALIEVILEN.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012
Helmikuu
2011
Lokakuu

Kategoriat

Instagram