Joku teistä taisikin huomata jo Snapchatin puolella pienen muutoksen hiuksissani. Lupailin teille tuossa muutama viikko sitten hiusaiheista postausta täällä blogin puolella, joten täältä pesee! 

Kysyin teiltä muutama postaus takaperin hiustenpidennyksistä ja niiden mahdollisista haittavaikutuksista hiuksiin. Sainkin hurjan paljon kommentteja tuohon postaukseen, kiitos niistä ❤ Julkaistuani postauksen mietin vielä muutaman päivän ajan pidennyksiä ja niiden laittamista. Lopulta tulin siihen tulokseen, että pitkät hiukset saattaisivat olla kivat aina silloin tällöin. Saisi tehtyä erilaisia kampauksia, hiusvideoita tänne blogin puolelle ja niin, saisi sitä vaihtelevuutta arkeen. 

Viestiteltyämme hetken kampaajan kanssa tulimme siihen tulokseen, että clip-on pidennykset olisivat minulle parhaimmat. Tällä pidennystekniikalla kun saisi sitä haluttua vaihtelevuutta aina silloin tällöin hiuksiin. Olen nimittäin edelleen sitä mieltä, että omat hiukset ovat aina omat hiukset. Näin varmistaisimme myös, ettei pidennykset vaurioittaisi ollenkaan omaa tukkaa missään vaiheessa. Tarkoituksena kun on kasvattaa tällä hetkellä terveet, pitkät ja hyväkuntoiset hiukset.

Eilen koitti se kauan odotettu päivä kun suuntasin juuri avattuun Rapunzel Helsinki salonkiin Kauppakeskus Citycenteriin. Myönnän sen, että jännitin aika kovasti minkälainen lopputuloksesta tulisi. Saisinko pitkät hiukset ja kuinka pidennys sulautuisi puolipitkään tukkaan. Ainoa ehtoni oli se, ettei omaan sävyyn koskettaisi laisinkaan. Haluan nimittäin kasvattaa täysin oman väriset hiukset päähän. Kampaajani sanoi tämän onnistuvan, joten ryhdyimme tuumasta toimeen.

Aluksi valitsimme hiusvärin, jolla kampaajani sävytti jo värjätyn hiuksen. Löysimmekin aivan täydellisen sävyn (8M), joka oli todella lähellä omaa väriäni.

Värjäyksen jälkeen valitsimme lukuisista pidennyksistä juuri sen oikean värin. Muutaman kokeilun jälkeen päädyimme kauniiseen vaaleanruskeaan / mokkaiseen sävyyn #14. 

Lopuksi kampaajani kiharsi vielä hiukset ja asetteli ne kauniiksi.

Tadaa! Pitkät, oman sävyiset ja luonnolliset hiukset. Juuri sellaiset kuin toivoin niistä tulevan. Enää täytyy vain totutella tähän vaaleanruskeaan sävyyn, joka näyttäisi olevan se oma väri. Toisaalta rakastun tähän vaaleanruskeaan päivä päivältä enemmän. Ehkä paras päätös ikinä kasvattaa oma väri päähän ❤

Mitä mieltä te olette näistä uusista hiuksista? Itse pidän kovasti! Kiitos taitavalla kampaajalle Rosalle!

HIUSTENPIDENNYKSET? VAI LUONNOLLISET HIUKSET?

*Yhteistyössä Rapunzel Helsinki

Facebook Natalie Vilen // Instagram @nataliemaaritvilen // Snapchat natalievilen // Bloglovin Natalie Vilen // YouTube Natalie Vilen

Kommentit (12)

Jonnaerika

Ihanat hiukset ja värikin juuri passeli. :) Hyvä idea nuo klipsit! Itsellänikin oli joskus ja ei tosiaan vahingoittanut omia, ja kiva että sai ottaa aina yöksi pois ja laittaa milloin haluaa.

Liikutuin postauksesta jossa kerroit millaista elämäsi on jo jonkin aikaa ollut. Olen todella helpottunut, että päätit irtisanoutua. Täältä kun on juttujasi lukenut, niin tekemäsi työmäärä on vaikuttanut vähän liian kovalta nuorelle naiselle, jonka kannattaisi juurikin nyt nauttia elämästä eikä olla sidoksissa vielä liikaa mihinkään. Hienoa että uskalsit tehdä ison ratkaisun. Sisäinen hyvä olo on tärkeintä, pystyt antamaan itsellesi ja itsestäsi niin paljon enemmän.

Olet erittäin hyvä kirjoittamaan blogia, kiva että postauksia tulee nyt enemmän. :) Jostain on luovuttava. Sinulla on mitä ilmeisemmin ihana mies rinnalla, perhe ja ystävät. Älä ikinä karsi heistä, mikään ei ole arvokkaampaa.

Nauti elämästäsi nyt, olet niin oikeilla raiteilla! <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kovasti Jonnaerika<3 Nämä klipsit ovat ihan täydelliset! Itsekin ota nämä pois aina yöksi ja vain päähän, kun on jokin tilaisuus, juhlat tai muu meno johon tarvitsee lisähiusta. Näillä on myös helppo kasvattaa omaa tukkaa, kun ei tosiaan vauroita :) 

Kiitos todella kauniista kommentista ja ihanasta tsemppikommentista <3 Laittoi hymyn huulille :) Kiitos vielä ja aivan ihanaa keskiviikkoa sinne <3 xx

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Olen itse toista mieltä. Pidän näitä pidennyksiä ehkä max. 3 kertaa viikossa noin 1-5 h päässä :) x

Vierailija

Olisin tosi kiinnostunut myös saamaan "juuri ne" oikean väriset hiukset! Osaatko yhtään kertoa enempää tästä pidennysten värjäyksestä, esim kuinka pitkään sinulla Rapunzelilla meni ja miten paljon pidennysten värjääminen suunnilleen tulisi maksamaan? :)

On niiin äärettömän vaikeaa yrittää löytää oikeaa pidennyssävyä netistä, niin olisi ihanaa jos kampaaja voisi sävyttää ne juuri minun päähäni sopiviksi :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Mulla meni noin 3,5 tuntia, tosin käytin osan ajasta myös kuvien ottamiseen yms. Mutta sanoisin, että noin 2-3 tuntiin on hyvä varata aikaa. Tietenkin riippuu aivan, että mitä haluaa ja kuinka pitkät omat hiukset ovat yms. Tosiaan oma tukkani sävytettiin ensin ja tämän jälkeen valittiin pidennykset lukuisten pidennysten joukosta. Tämä on ehkä se paras tapa. Värjäys-keskipitkät hiukset eli omat hiukset128,99€ ja sitten clip-on pidennykset (Original 7 pieces) maksoivat sen 115,99€. Mikäli haluaa vielä klipsien kiinnityksen kampaamossa (tämä ei ole pakollinen) maksoi se 58,99€ :) Suosittelen lämmöllä paikkaa! <3

Vierailija

Todella kauniit! Sulautuu hyvin sun omiin hiuksiin ja sävyyn, ei näytä feikiltä! Ja muutenkin näyttää uskomattoman hyvältä tuo väri sinulla, itsekin kasvattelen tässä omaa hiusväriä takaisin ja kyllä vähän jännittää mitä sieltä paljastuu sillä nyt juuressa paistaa kylmänharmaa tyvi... :-D Vinkkinä muuten hiusten kasvuun, onhan sinulla hyvät pesutuotteet? Hiuspohjaahan kannattaa kuoria aina silloin tällöin sillä päänahkaan kerääntyy niin paljon lakkaa ja muita tököttejä, ettei hiukset välttämättä pääse kasvamaan vapaasti :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oi kiitos <3 Sitä hainkin takaa, ettei näyttäisi feikiltä! :) Nyt vain kärsivällisyyttä oman värin kasvattamiseen! Ensimmäiset 3 kuukautta ovat vaikeimmat, mutta sitten kun oma väri alkaa paljastua on se vain täyttä rakkautta! ;D Hei kiitos itseasiassa vinkistä! Tuota en tiennytkään! En kamalasti käytä lakkaa, muotovaahtoa yms hiuksiini, mutta ehdottomasti tuollainen kunnon pesu olisi hyvä tehdä vaikka muutaman kerran kuukaudessa! :) Ihanaa keskiviikkoa sinne <3

Toinen vierailija

Olisiko mitään suosituksia kuorintaan? Mahtaisiko olla jotain luomukonsteja tarjolla? 

Sannannannaa

Sokerista ja kookosöljystä saa ihanan kuorinnan päänahalle ja ihan koko kropalle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram