Linkitä blogisi -postausta on nyt pyydetty muutamaan otteeseen, joten päätin vihdoin ja viimein sellaisen toteuttaa. Olen aina ollut vähän huono lukemaan muiden blogeja ajanpuutteen vuoksi, mutta nyt olisi todella ihanaa löytää uutta lukemista blogilistalle. Kiitos ajan ❤

MITÄ SINUN TULEE TEHDÄ?

Linkitä blogisi kommenttiboksiin URL-osoitteen kera. Olisi suotavaa myös, että esittelisit blogisi muutamalla lauseella (ikä, blogin tyyli..) yms. Lukijamäärillä tai iällä ei ole ollenkaan merkitystä. Eli nyt vain rohkeasti linkkaamaan omaa blogiosoitetta lyhyen esittelyn kera. 

Esittelen sitten omat lempparini täällä myöhemmin, noin 5-10 blogia.

Ps. Linkkaamalla blogisi annat minulle luvan käyttää 2-3 kuvaa blogistasi, jos ja kun esittelen blogisi omassa blogissani.

Nyt vain linkittämään ❤ Puss.

Kommentit (34)

Miina

23-vuotiaan tyttösen lifestyleblogi jota olen kirjoitellut ahkerasti neljän vuoden ajan. Blogissani on niin asukuvia, sisustuspostauksia kuin ihan omaan elämään liittyviä juttuja :)
Miinakaroliina.blogspot.com

Marianne

Voi miten ihana idea, pääsee tutkiskelemaan ja löytämään uusia blogeja luettavaksi <3

Oma blogini: http://mariannelle.com

Olen 20 - vuotias, äskettäin Tukholmaan muuttanut kauppatieteitä opsikeleva tyttö. Blogini on lifestyle ja muoti painotteinen mutta jaan myös ajatuksiani asiasta kuin toisesta :) 

xx Marianne

Vierailija

http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

Hyvinvointi-painotteinen lifestyle blogi! Postauksissa jaan mm. terveellisempiä reseptejä ja ruokavinkkejä, asukuvia ja onnen palasia sekä syvällistä pohdintaa ja ihan arkisiakin juttuja :-) Haluan inspiroida ja muistuttaa siitä, miten oman parhaansa ajattelu on tärkeää, sekä asioiden tekeminen just siitä omasta tahdosta ja itseään varten!

Charlotta Eve

Charlotta Eve / Kauneus, meikit, ihonhoito, lifestyle

Kauneuspainotteista blogia päivittelee 22-vuotias elämää rakastava kosmetologi Helsingistä. Blogista löydät meikkivinkkejä, tutoriaaleja, ihonhoito-apua, tuotearvosteluja ja paljon muuta. Also in english!

xx Charlotta
http://charlottaeve.com/fi

kissesvilma

Heippa! Olen 24-vuotias nainen Helsingistä ja kirjoitan lifestyle-blogia, jonka historian aikana olen asunut kolmessa eri maassa, valmistunut kahdesta yliopistosta ja nyt työskentelen omalla alallani. Blogini koostuu mielipidekirjoituksista, tyyli- ja kauneushömpötyksestä ja lifestyle-jutuista. Toivottavasti tykkäät :)

kissesvilma.BlogSpot.com

ig: kissesvilma

Vierailija

Oon 22 vuotias parturikampajaopiskelija pohjanmaalta, ja kirjoitan lifestylepainoitteista blogia, jossa näkyy nyt myös paljon maskeerauksia :) kauneuden- ja hiustenhoito on iso osa elämää, joten niistä löytyy paljonkin asiaa :3 Tervetuloa lukemaan <3

EmiliaA

Loistava tää sun idea!

Oon 25-vuotias, noin vuoden ajan lifestyletyylistä blogia kirjoittanut hahmo Helsingistä. Kirjoitan lähinnä omasta elämästä, arjen kommelluksista ja kaikesta mitä mieleen juolahtaa, kepeyttä, iloa ja huumoria käyttäen. Vastapainoksi tälle tykkään toisinaan pohtia ja kirjoittaa myös hyvinkin syvällisiä. 

Jos astetta syvällisemmät tekstit kiinnostavat, kannattaa lukea ainakin postaus: "Muutama sana onnellisuudesta". Jos kepeämmät ovat enemmän mieleen, voi lukea esimerkiksi "Unelmieni miehet top 5". :D 

Mukavaa viikon alkua sulle! :)  

Aisha

Moikka! Täällä kirjoittelee 22-vuotias nuori nainen pääkaupunkiseudulta. Blogini on enimmäkseen lifestyle & fashion tyylinen, mutta tykkään kans matkustella niin matkustuspostauksiakin löytyy! 

Sonvas

http://sonvas.blogspot.fi

Olen Amsterdamissa toista vuotta asuva 24-vuotias kunnianhimoinen nainen. Opiskelen muotijohtajuutta ja työskentelen koulun ohella.

Blogini suhteen olen hyvin intohimoinen ja nautin bloggaamisesta mielettömästi. Postauksieni sisältö painottuu omiin asuihin, trendeihin & muotiin, elämään Amsterdamissa, kauneuteen ja matkustamiseen. Blogiani pyrin koko ajan kehittämään paremmaksi, kuten sama asenne minulla on kaikkeen elämässäni. Harmittaa,  kun en ole vielä saanut blogini ulkoasua päivitettyä, mutta sekin on edessä tässä syksyn aikana!

Tervetuloa tutustumaan :) xx

Saana

Voi nenä. Oon nyt jokaiseen linkkaa blogisi-postaukseen löytänyt viime aikoina tieni niin, että linkkausaika on loppunut edellisenä päivänä! Onko mulla oikeesti näin huono tuuri? :D Tungen kuitenkin vielä mukaan jotta ei harmittaisi näin paljon..

Kirjoitan alle vuoden ikäistä, omaa ''Lookbookiani'', johon postaan pääosin asujani. Joskun välillä (harvoin) saatan tarttua johonkin muuhunkin aiheeseen, mutta asukuvat on se blogin ydin. Itse olen 22-vuotias laukkuaddikti, jota muoti ja pukeutuminen kiinnostaa paljon!

Janina

19-vuotiaan naisenalun kauneuspainotteinen lifestyleblogi. Kirjoitan niin kosmetiikasta, muodista, sisustamisesta, ruoasta...oikeastaan ihan mistä aiheesta vaan! Toivottavasti pidät <3

janinaurora.blogspot.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram