EFVA ATTLING SS17

Kävelin kampaamoon sisään ja sanoin haluavani mahdollisimman vaaleat hiukset. Hiukset, jotka ylettyisivät alaselkään saakka ja olisivat mahdollisimman hyväkuntoiset. Tuhkanvaaleat ja täysin suorat. Kampaajani katsoi mustia lyhyitä hiuksiani ja sanoi värjäyksen olevan haaste. Mustien hiuksien seassa oli nimittäin sinisiä ja vihreitä raitoja. Hymyilin kampaajalleni ja istahdin tuoliin. Katsoin eteenpäin ja vedin mustan kaavun ylitseni. Vihdoin saisin sellaiset hiukset, joista olin vain unelmoinut.

Hetken päästä toimenpide oli ohitse ja katsoin uudestaan peiliin. Tällä kertaa peilistä katsoi vaaleatukkainen tyttö. Lähdin kampaamosta vihellen, kunnes yhtäkkiä seisoin metsän keskellä. Ketään ei enää lähettyvillä, ainoastaan minä ja vaaleat hiukseni. Pian hiuksenikin alkoivat murentua päästäni ja sain takaisin mustat lyhyet hiukset punaisilla raidoilla varustettuna. Jäin seisomaan metsän keskelle rikkinäisessä valkoisessa mekossa ja pian musta taivas alkoi pudota päälleni. Olin juuri jäädä alle, kunnes herätyskelloni soi.

Jäin istumaan sängylle ja mietin kuinka paljon halusin unen olevan totta? En tarkoita tällä nyt putoavaa taivasta tai mustia hiuksia, vaan niitä vaaleita, omia ja turvallisia hiuksia. Mietinkö hiuksiani tosiaankin näin paljon, vai johtuuko kaikki vain työstäni? Puin päälleni ja yritin unohtaa viime yön unen. Oli aika valmistautua päivään.

Viime viikon torstaina sain kutsun Efva Attlingin kevät/kesä 2017 malliston illalliselle ravintola Raguun. Odotin iltaa kovasti, sillä rakastan kovasti kauniita koruja. On myös aina todella mukava tutustua uusiin ihmisiin ja mielenkiintoisiin ravintoloihin. Illallinen oli hyvin mieleenpainuva kaikkineen yksityiskohtineen. Jossain vaiheessa iltaa ajatukseni harhailivat viime yön unessa ja niissä vaaleissa hiuksissa. Päähäni jäi kaikumaan Sofian sanat hiusteni vaihtelevasta väristä ja tämän hetkisestä sävystä. Mutta mitä jos en vain saa sielunrauhaa ennen kuin olen asettunut paikoilleni hiusteni kanssa? Mitä jos vain olen blondi, vaikka haluaisin olla jotain muuta? 

Tällä hetkellä salaa toivon, että oma hiusväri kääntyisi vaaleaan suuntaan. Aurinko vaalentaa ja niin edelleen. Mitä jos en vaan osaa päästää vaaleista hiuksista irti? Mitä jos olen vain syntynyt blondiksi? Vastauksia näihin kysymyksiin odotellessa.

Oikein aurinkoista tiistaita ❤ 

Facebook Natalie Vilen // Instagram @nataliemaaritvilen // Snapchat natalievilen // Bloglovin Natalie Vilen // YouTube Natalie Vilen

Kommentit (31)

Vierailija

Et ole syntynyt blondiksi kun oikeat hiuksesi on kumminkin brunet, mutta mikä estää värjäämästä jos koet Blondin luonnollista väriäsi paremmaksi :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tuon oikean hiusvärin / sävyn toki näkee vasta kunnolla kun se on kasvanut tuolta :) Blondiin olen vain aaaina palannut :/

Vierailija

Juurihan sanoit, että omaa väriäsi on (aika superhiukset kun niin nopeasti kasvaa....) kasvanut jo 15 cm? Luulisi sen oman sävyn jo sieltä erottuvan.

Vierailija

Moikka,
Itse hiusalan ammattilaisena ymmärrän tuskasi hiusvärin suhteen. Hiukset ovat kuitenkin suuriosa ulkonäköä ja monella on tietty "turva" väri, joka luo turvaa ja itseluottamusta. Jos vaalea on sinulle se väri, joka luo turvaa ja itsevarmuutta go for it! Nykyään on kuitenkin monet erilaiset avut vaalennukseen esim olaplex. Suorita hiustenvärjäys ammattilaisen luona ja malttia! Älä sorru kaupan väreihin. Tästä luultavasti viimeinenkin hiusten kunnon heikkeneminen johtui..Oikea ammattilainen osaa neuvoa myös tuotteet joilla hiusten kunto pysyy hyvänä. Voisin suositella myös elumen värjäystä, elumen on ppda vapaa väri, joka hoitaa hiusta. On turha kärsiä huonoista hiuspäivistä ja oikean värin haaveilusta. Suomessa on kuitenkin iso joukko oikeita ammattilaisia, jotka osaavat luoda unelmien hiuksia, hiuksen kunnosta huoltapitäen. Voisin suositella esim salon noir conseptia, q-hairia, aka luovaa ja pesulaa näin muutaman mainitakseni :-)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos superisti tästä kommentista ❤️ Siis monen vuoden ajan hiukseni olivat todella vaaleat, pitkät ja hyväkuntoiset, kunnes sorruin värjäämään ne kaupan väreillä tummaksi ja mustaksi. Tämä jatkuva 2 viikon välein värjääminen tummalla sävyllä ei tehnyt hyvää... Siinä missä ennen aina kirkastin vaaleaa sävyä max 2 kertaa vuodessa ei ollut mitään verrattuna tuohon tummaan sävyyn... Tähän päälle sitten kotona tehty vaalennus kaupan vaaleilla väreillä, kun hiukseni olivat ruskeat... Sanotaanko näin, että hiukseni olivat super hyvässä kunnossa silloin kun ne olivat vaaleat... Tuo vaalea väri pysyi myös todella hyvin päässä. Täyttä rakkautta :D Mutta ehdottomasti jos tästä nyt lopullisesti tuohon vaaleaan sävyyn meen, teen värjäyksen kampaajalla ❤️ Onneksi tämä vaihe mitä hiuksillani nyt käyn, ei ole haitannut ollenkaan. Leikkaus oli pakko tehdä samoiten värjäämättömyys, jotta hiusten kunto paranee :)

jensku

Taisi kampaaja hyvin nopeasti unohtua ja snäpissä vilahtivat ne kuuluisat kaupan värit :)

Vierailija

Sanoit että teet värjäyksen kampaajalla? Mutta snäpissä näytit ostaneesi kaupasta värit

Ellie

Mä niin samaistun suhun tässä hiusasiassa :D just kun olin saanut oman värin kokonaan hiuksiin, niin halusinkin takaisin ihan tuhkanvaaleaan....ei vaan suoraan sanoen ollut niin kaunis olo siinä maantieharmaassa:/ Olen viettänyt pari lähes unetonta yötäkin hiusteni takia, haha :D en vaan saa mielenrauhaa jos tuntuu etten ole "oma itseni".  Jatkossa otan ainakin vaaleaa raitaa tiheästi tyveeni, mutta nyt nautin näistä ihan puhtaanvaaleista hiuksista: näissä vaan on sitä jotain! Ja mulla ainakin pelkän oman värin kanssa tyvi oli kokoajan rasvainen, ja hiuksia olis pitäny olla pesemässä joka päivä, että näyttäisi siistille. 

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

I FEEL you! ❤️Tämä kommentti oli kuin omasta suustani :D!!! Itsekin olen saanut tämän värin kasvatettua aika hyvin, mutta en vain jostain kumman syystä rakastunut tähän niin, miten rakastuin ihan vaaleaan sävyyn :( Olen aina ollut myös sitä mieltä, että joko hiukseni ovat aivan tummat tai sitten vaaleat. Ei mitään välimaastoja. Ja jostain kumman syystä kaipaan sitä fiilistä kun saa hiukset värjättyä freshiksi :D nyt nämä vain on tässä...😂

Vierailija

Olet todella kaunis oli sulla minkäväriset hiukset tahansa. Silti ne vaaleat sopi sulle paremmin. Tietty jos oli ihan huonokuntoiset aina värjäyksen johdosta niin kannattaa miettiä lähteekö siihen kierteeseen uudestaan. Tosin ei ne kyllä ainakaan kuvissa näyttänyt muutakuin kauniilta. Oon itse aina pitäny vaaleita hiuksia ja välillä kans halunnu vaihtelua mut aina todennut et vaalea sopii mulle parhaiten ja on raikas. Hiukset ovat hyvässä kunnossa ihme kyllä,mutta olen hoitanut niitä hyvin. Tsemppiä silti sinne päätät sitten mitä tahansa hiuksiesi suhteen 😊

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kovasti kommentista ❤️ Tuhosin hiukseni silloin kun aloin pelleilemään tummilla väreillä :( Tuolloin värjäsin kotona vähintään 2 viikon välein hiukset tummalla sävyllä... Muuten hiukseni olivat AINA hyväkuntoiset... Itsekin olen sitä mieltä, että vaaleat sopii parhaiten... Jotenkin ne pehmentävät todella paljon kasvoja ja tuo itsevarman fiiliksen. No onneksi hätä ei ole tämä, nimittäin tämä hiusvaihe mitä nyt käyn läpi, piti vain käydä terveiden hiusten vuoksi :)

Bin there done that

Voi  kylläpä kuulosti tutulta! Itselläni on ikää, noh reilusti enemmän kuin sinulla ja voin sanoa, että minulla tuo värirumba on kestänyt koko ikäni aina 16-vuotiaasta asti. Oma värini on melko lähellä sinun, mutta olen vaalentanut sen kauuuuan kylmän valkoiseksi. Aina kerran viidessä vuodessa kuvittelen haluavani tummemmat hiukset, joko raidoitettuna tai kokonaan, ja kun se on tehty, ei mene kuin max kolme kuukautta ja alan haikailemaan takaisin vaaleaksi. Lopputulema on jokaikinen kerta ollut vaalentaminen takaisin ja voimakas tunne siitä, että näin tämän pitää olla -olen blondi, siis omasta väristä viis, kehonkuvani on blondi.

Onnea pähkäilyyn. Vaaleat hiukset tekivät sinusta jotenkin positiivisella tavalla näkyvämmän ja sävysi (ei tippaakaan keltainen) oli vielä kauniin hienostunut, joten sinusta sai hyvin elegantin kuvan. Nyt hieman häviät tapettiin (anteeksi, jos kuulosti loukkaavalta, olet persoonaltasi näyttävä, mutta hiuksesi eivät mielstäni juuri nyt ole).

Vierailija

Juu samaa mieltä juuri että tuo väri on niin tylsä ja rumentaa käyttäjäänsä. Hiuksissa ei ole mitään mielenkiintoa ja fiilis kuvista on juuri nyt tuo että häviää vain massaan. Ehdottomasti vaaleat takaisin!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kommenttisi kuulostaa aivan siltä kuin se olisi tullut omasta suustani! Etenkin tuo "Aina kerran viidessä vuodessa kuvittelen haluavani tummemmat hiukset, joko raidoitettuna tai kokonaan, ja kun se on tehty, ei mene kuin max kolme kuukautta ja alan haikailemaan takaisin vaaleaksi. Lopputulema on jokaikinen kerta ollut vaalentaminen takaisin ja voimakas tunne siitä, että näin tämän pitää olla" Nyt onneksi olen itse käynyt kaikki hiusvaiheet läpi 😅 Vaikka kuinka yritin pitää tuosta toisesta väristä en vaan nähnyt ollenkaan siinä itseäni :( En tiedä onko syynä sitten se, että olen 7 luokalta saakka ollut vaaleahiuksinen vai mikä... Sen ainakin minkä olen oppinut tässä, että tekee juuri niin miltä itsestä tuntuu hyvältä :) Tämä tekee minut onnelliseksi ja piste! :) Kiitos super paljon kommentistasi ja oikein ihanaa syksyä sinne ❤️

Vierailija

Olen samaa mieltä muiden kanssa, vaalenna hiuksesi jos tuntuu siltä! Sinulla oli aina upeat vaaleat hiukset, myös niiden mustien jälkeen. En ymmärrä miten sait ne aina tasaisiksi ja tuhkaisen vaaleiksi tummista hiuksista. Eivätkä ne näyttäneet edes huonokuntoisilta. Itsekin yritän nyt häivyttää hiuksistani tummaa väriä mitä laitettu onneksi vain tyveen. Ajattelin että laitan vain tiheästi vaaleita raitoja ainakin aluksi.. Aiotko nyt vaalentaa kerralla kaikki hiukset vai raidoittaa? Tsemppiä ja mielenkiinnolla seuraan aina kaikkia hiuspostauksiasi :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kivasta kommentista ❤️ 12 eurolla tämä laitettiin kuntoon :D Piti tosiaan mennä kampaajalle, mutta hinta ja aika tuli vastaan :( 150€ vastaan 12€, niin vaikea arvata 😁 Tästä en taida tehdä hiuspostausta ollenkaan, sillä siitä varmaan alkaisi kolmas maailmansota 😂 Ps. Hyvässä kunnossa ovat ;)

Vierailija

Moi, mulla on aikalailla saman värisen näköiset hiukset kun sulla, ja luokittelen itseni blondiksi kun on oma väri kokonaan päässä! Olen ihmetellyt kun olet kirjoittanut että oma värisi paljastuikin bruneksi, mutta värit on vähän sellasia niinkuin makuasiatkin, että turha kiistellä, näkemyseroja löytyy. Mulla siis oma väri muuten kokonaan päässä, mutta laitan kevyesti blondeja "aurinko"raitoja 1-2 kertaa vuodessa vähän raikastamaan sävyä. Ja koen olevani vaaleatukkainen, vaikka en olekkaan mikään aivan platinablondi. Voi tosin johtua siitä että minulla on paljon ystäviä kenellä oikeesti tummanruskeat/mustat niin itse koen olevani heidän joukossa vaalea. Mutta siis toivoa on hyvinkin mun mielestä! Ehkä vaan olet hämääntynyt kun ei näy vielä montaa senttiä omaa juurta, mutta uskon että suht kauas jää brunetesta sitten kun on kokonaan oma väri! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! ❤️ Kun tätä hiusta oli kasvanut vain vähän se näytti todella tummalta, mutta kun sitä oli kasvanut jo useampia senttejä tuo kasvanut sävy vaaleni silmissä huomattavasti. Lopulta se näytti aivan tummalta vaalealta :DD

Vierailija

Sä oot jotenki kummallinen nainen. Jotenki feikki. Hehkutat täällä ensin miten hienoo ja ihanaa on kun on lyhyt ja terve omanvärinen tukka ja seuraavalla viikolla otat (väliaikaisia) pidennyksiä ja sit värjäät kaupan purkkiväreillä taas blondiks :DDDDD samoin sun "oon löytämässä itteeni ja keskityn itteeni" puheet toistuu vuodesta toiseen ja sit vähän ajan päästä päivität "miten maassa ja hukassa mä olin sillon keväällä". Fake bitches are fake. onni ettei mun elämässä ole noin pinnallisia, epäkypsiä ja hukassa olevia ihmisiä. Kaikkea hyvää kuitenkin.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos ja kaikkea hyvää myös sinne ❤️ Ps. Blogini on kumminkin näköjään viihdyttänyt ja kiinnostanut sinua, kun olet sitä jo seuraillut vuosia ja tiedät näin hyvin "elämäni käänteistä" 😊 Hyvää syksyä sinne <3

Vierailija

Näin sun snapchatissa että kävit ostamassa hiusvärit, aijotko siis värjätä takasin vaaleeksi?:) ne sopii sulle kyllä tosi hyvin, ihmetyttää vaan kun just edellisissä kommenteissa kirjotit että menet kampaajalle blondaamaan jos päätät värjätä..

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moiii! Niin kuin tuossa ylempänä kirjoitin niin 150€ vastaan 12€... Piti kyllä mennä kampaajalle, mutta aika olisi mennyt vasta reilusti yli marraskuun :( Samoiten hinta tuli vastaan... Löysin sitten todella hyvän sävyn ja vedin sen päähän :D Hiukseni eivät vaurioituneet ollenkaan ja sävy on juuri sellainen vaalea mitä hain. Enää muutama pesu tähän hopeashampoolla ja sävy on siinä :) Nopeaa, halpaa ja helppoa :D Kiitos kommentista ❤️

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kokeilin tuota 7kk mutta ei vain ollut oma juttu :( En usko, että hiusten pituus olisi vaikuttanut mitenkään tuohon... Nyt kun on vaalea, niin rakastan myös tätä lyhyempää tukkaa ❤️

Vierailija

Ok. :) Hienoa, että sait sen mitä halusit. Tukka kuitenkin sai toipua ja vaalentua omasta väristä, jolloin vaalennus hellempää. Nyt sitten paljon hoivaa hiuksille. <3

Vierailija

Heippa, mulla tuli kyllä pettynyt fiilis kun meinaat värjätä takasin blondiksi :( Olet hehkuttanut että kasvatat oman värin takaisin ja haluat pitää hiuksesi hyvä kuntoisina, mutta nyt muutut takaisin blondiksi "bimboksi" joita tuntuu kaikki suomalaiset blogaajat nykyisin olevan. Olen tykännyt viime aikoina enemmän blogistasi, koska olet ollut paljon aidomman näköinen nykyisessä värissä. Eivätkä asu kuvatkaan ole olleet niin tyttömäisiä mitä vaaleeilla hiuksilla, vaan naisellisempia! 

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Älä ole pettynyt, hiukset ne vaan ovat ❤️ Pysyn aivan samana, luonnetta ja persoonallisuutta myöten :) Ainoa vain, että olen paljon tyytyväisempi nyt itseeni ja toivon tämän näkyvän myös blogissani ❤️

Vierailija

Olisi kiva kuitenkin tietää millä värillä värjäsit, kerro se vaikka täällä kommenteissa jos et tee postausta! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE@NATALIEVILEN.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012
Helmikuu
2011
Lokakuu

Kategoriat

Instagram