Hei ❤ Tässä tulisi teille jälleen videota. Tällä kertaa esittelen teille neljä asukokonaisuutta eri tilanteisiin. Ps. Muistakaa vaihtaa videon laatu 1080p HD.

Toivottavasti pidätte videosta! ❤

Voit myös katsoa videon täältä! YouTube kanavani pääset tilaamaan tästä!

ASUKOKONAISUUDET

Takki J. Lindeberg / Mekko Ted Baker (tästä!) / Korkokengät ZARA

Jacket from J. Lindeberg / Dress from Ted Baker (here!) / High heels from ZARA

Takki NLY Trend (tästä*!) / Mekko CUBUS / Laukku Chanel / Aurinkolasit Kate Spade (tästä!) / Korkokengät NLY Shoes (tästä*!)

Jacket NLY Trend (here*!) / Dress CUBUS / Bag Chanel / Sunglasses Kate Spade (here!) / High heels NLY Shoes (tästä*!)

Takki Mango / Pusero Mango / Tekonahkaiset housut NLY Trend (tästä*!) / Laukku Chanel / Aurinkolasit MaxMara

Jacket Mango / Blouse Mango / Leather pants NLY Trend (here*!) / Bag Chanel / Sunglasses MaxMara

Nahkatakki ZARA (tästä!) / Mekko NLY Trend (tästä!*) / Kengät NIKE / Laukku Louis Vuitton (tästä!)

Leather jacket from ZARA (here!) / Dress from NLY Trend (here!*) / Shoes from NIKE / Bag from Louis Vuitton (here!)

Facebook Natalie Vilen // Instagram @nataliemaaritvilen // Snapchat natalievilen // Bloglovin Natalie Vilen // YouTube Natalie Vilen

Ihanaa tiistaita! ❤

Kommentit (24)

souphie

Tykkäsin kyllä mielettömästi jokaisesta asusta! Sulla on ihanan klassinen ja ajaton tyyli:)

AM

Ihanan pirtsakka video! Olet kehittynyt paljon videoiden teossa :) Jatka samaan malliin!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Ihan mahtava kuulla! <3 Näitä videoita on kyllä niin kiva tehdä :) Paljon vielä opittavaa ja petrattavaa, mutta jostain on aina lähdettävä :* Kiitos kommentistasi Xx

HannaJIII

Kiitos kivasta videosta ja blogista! On tosi kiva että vastaat aina kaikkien kommentteihin! :) Jos joskus kommenttiboksia (ei mikään tietty blogi) selatessa huomaa että bloggaaja ei koskaan vastaa kommentteihin, ei sinne tee mieli edes kommentoida tai muutenkaan hirveästi kiinnittää postauksiin huomiota.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Ette tiedäkään kuinka onnelliseksi ja iloiseksi aina tulen, kun blogiini on ilmestynyt uusi kommentti <3 Kiitos teille siis hurjasti, että jaksatte laittaa kommentteja tänne! :) Ihan parasta <3 Olen aina sanonut, että ilman teitä lukijoita ei blogiani olisi olemassa :) Kiitos siis sinulle kommentista ja siitä, että seurailet blogiani <3 Ihanaa syksyä sinne! :)

Roosa

Muuten kiva ja erilainen video mutta sanojen toisto häiritsi vähän! Varsinkin kun toistit paljon sanoja "valitsin" ja "tällaisen". Mutta plussaa siitä että musiikkia ei ollut! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kiitos palautteesta! :) Huomasin tämän muokatessani videota, se on vain kun kuvaa pätkissä niin unohtaa aina edelliset lauseet mitä on sanonut ;D Siihen kun lisää päälle vielä pienen jännityksen ja säädön haha.Mutta ehdottomasti tulen kiinnittämään tähän enemmän huomiota! :) Kiitos palautteestasi ja kommentista <3 Tähän videoon muokkasin tuon musiikin todella hiljaiselle taustalla :) X

Evelyn

Pakko sanoa, että jo tässä lyhyessä ajassa blogisi on mennyt huimasta parempaan suuntaan ihan jo senkin takia, että postauksia tulee usein! Ja nää videot on ihan huippuja :) Tälläkin videolla asut on tosi upeita! You rock ;)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos aivan ihanasta kommentista <3 Ihan huippua kuulla tämänlaista palautetta :) Toivon, että tulevaisuudessa panostukseni blogiin tulee näkymään. Ihan mahtavaa keskiviikkoa ja syksyä sinne <3 X

J :-)

Kuvissa asut ei näyttänyt yhtään niin hyvältä, kuin videossa! :-D Aluks ajattelin, etten kato edes koko videota sen takia - mutta onneks katsoin! Tulee niin paljon paremmin esille kaikki vaatteet ja näyttää todella hyviltä yhdistelmiltä, ainut mille en lämmennyt oli tuo Ted Bakerin mekko-asu. :-D Tää video oli tosi paljon parempi sen takia, ettei tullut musiikkia äänen päälle! Ihanaa, että postailet näin usein. :-) 

Vierailija

Pistää jotenkin hirveästi silmään tuo vaaleanpunaisen villakangastakin ja beigen Chanelin yhdistelmä nimittäin näyttää hieman halvalta. Tuohon asuun sopisi musta Chanel tuomaan arvokkuuden tuntua. Kokomusta asu taas kaipaisi beigeä Chanelia.

hermana

Kuvissa tuo sekava tausta häiritsee hieman, jonka vuoksi asut eivät oikein pääse etuuksiinsa. Video oli kuitenkin hyvä. Kivoja asukokanaisuuksia kaikki! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Se on kun kuvaamiselle ei oikein ole "tarpeeksi" tilaa ja omaa kotia pitää hieman soveltaa :/ Tulevaisuudessa olisi tietenkin toiveena jokin tyhjä huone, jossa videoita voisi oikein kunnolla toteuttaa <3 Näillä mennään tällä hetkellä mitä on hih kiitos kovasti kommentista ja ihanaa keskiviikkoa sinne <3 Xx

Vierailija

Mistä mahtaa olla tuo videon alussa ja lopussa näkyvä nahkahame ja mihin saakka se ylettyy? :) Ihana!

R

Tästä videosta tuli kunnon shoppailukuume!! Ihania kaikki asut. Pakko vielä kysyä mistä toi alun korkea kauluksinen harmaa paita on? Tosi ihana!! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram