Hei ja mukavaa tiistaita tai itseasiassa sanoisinko yötä ❤ Kuvasin teille tänään uutta videota tänne blogin puolelle. Uudessa videossa jaan teille ihonhoitorutiinini, sekä vinkkini parempaan ihoon. Muistakaa vaihtaa videon laatu 1080p HD.

Toivottavasti pidätte videosta! ❤

Voit myös katsoa videon täältä! YouTube kanavani pääset tilaamaan tästä!

Facebook Natalie Vilen // Instagram @nataliemaaritvilen // Snapchat natalievilen // Bloglovin Natalie Vilen // YouTube Natalie Vilen

Kommentit (15)

Vierailija

Kivasti toteutettu video! :) jos jotain parannettavaa saa ehdottaa, niin sanojen taivuttamiset ja asioiden toistamiset kannattaa ottaa huomioon, ainakin omaan korvaan särähtää esim. kosteutusvoide. Videota oli kyllä muuten mukava katsoa, hyvää syksyn alkua :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kiitos kovasti <3 Huomasin itsekin tuon kun editoin videota, täytyy kiinnittää huomiota enemmän juuri näihin asioihin! :) Uskon, että videoiden kuvaaminen ja teko muuttuu tässä ajan kuluessa vielä luonnollisemmaksi kun niitä vain tekee :'D Kiitos kovasti palautteestasi ja oikein ihanaa syksyä sinne! :) Xx

Eliisa

Natalie! Oot niin kaunis tässä videolla että oli todella ihana katsella! Onko sinulla tekoripset tällä videolla, jos on niin mitkä? Ja olisi todella kiva saada tästä meikistä ja hiuksista tutoriaali, todella kaunista! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi apua kiitos ihanasta kommentista <3 Kerrankin oli hyvä hiuspäivä ;D Mulla on joo Sokokselta ostetut! Vitsi en muista ollenkaan merkkiä tai nimeä kun ostin niin kiireessä nämä yhtiin juhliin ja heitin pakkauksen heti pois :( Mutta luultavasti tulen ostamaan näitä lisää tulevaisuudessa, niin tulen sitten heti kertomaan tänne! :) Tästä meikistä tulossa meikkitutoriaalia! Xx

Riia

Moi! Olit selvästi nähnyt videon eteen paljon vaivaa ja oli kiva nähdä, mitä tuotteita käytät, mutta mun mielestä se "koulu"-aspekti tässä videossa ei oikein toiminut. Puhuit paljon tyhjää sanahelinää: kaikki oli todella todella tärkeetä ja tee aina näin äläkä ikinä noin, mutta perustelut oli aika epämääräisiä (esim. vaikka noissa ravintoasioissa). Ja muutoinkin, jos tämä olisi kasvojenhoidon peruspaketti, niin missä öljyt, naamiot, kuorinnat, ym. perustuotteet? Kiva, että kerrot omista kokemuksistasi ja mieltymyksistäsi, mutta ehkä kannattaisi tuoda esille enemmän, että nää on vain sun mielipiteitä, etkä tiedä kaikesta kaikkea. Tällainen kehitysehdotus jatkoon!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kiitos kommentistasi! :) Aina saa ja pitää laittaa palautetta tänne :) Alkuperäisessä videossa olin selittänyt näistä vitamiineista ja ravintosuosituksista, mutta kun aloin editoimaan tätä videota oli se todella PITKÄ... Tämäkin jo todella pitkä video :l Olen tehnyt luonnoksiin kumminkin postauksen, jossa avaan enemmän näitä ravintosuosituksia ja puhun enemmän ruokavaliostani :) Tämän tulen julkaisemaan pian.

Mitä tulee näihin "perustuotteisiin", puhuin videossa ihonhoitorutiinistani ja mitä tuotteita itse käytän. Samalla jaoin omat vinkkini ja kokemukseni. Itse en käytä oikeestaan ollenkaan kuorintaa. Tuo meikinpuhdistusaine jota jo käytän kuorii hellästi myös ihon. Seerumi ajaa aika hyvin öljyn aseman. Naamioista tulossa aivan erikseen postausta! :) Naamiot eivät kuulu omiin jokapäiväisiin tai edes viikkojen rutiineihin, tämän takia niistä tulossa erikseen postausta lähiaikoina :) En missään nimessä ole väittänyt, että tietäisin kaikesta kaiken, tämän takia juuri tuo "koulu" sana oli lainausmerkeissä. Puhun videolla, että olen lukenut paljon näistä asioista ja opiskellut itse asioita. Kiitos kovasti kommentistasi ja ihanaa torstaita sinne! :) <3

Roosa

Tosi kiva video ja sun hiukset näytti tosi hyviltä<3 Itekkin panostan kunnon rasvoihin, sillä oon huomannu että laadusta pitää vähän maksaa! :) Muuten onko tuo aurinkovoide aurinkorasvaa vai onks niillä joku ero? Tiiän itekkin auringonoton vaarat mutta rakastan sitä niin paljon ja ruskettunut/päivettynyt iho on niin kaunis! En kyllä ole koskaan itseruskettavia koittanut, mutta ois kyllä mielenkiintosta testaa!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon Roosa <3 Kerrankin hiukset näyttivät suht. kivoilta videolla ;D Paha kun en omista kamerassa kääntyvää näyttöä, niin ei tiedä ikinä miten hiukset ovat XD Eli se on aurinkorasvaa / aurinkovoidetta / suojavoidetta :D Eli sama juttu :) Ainoastaan tuo on vain kasvoille tarkoitettua, joten koostumus ei ole niin rasvaisa kun vartalolle suunnatuissa voiteissa :) Ah kannattaa kokeilla itseruskettavia! <3 Olen niin jäänyt koukkuun tähän tuotteeseen :)

J

Oot kehittynyt kyllä todella paljon kameran edessä olemisessa viimeisen vuoden sisään! Osaat mielestäni olla paljon luontevammin nykyään :) ja hyvä video oli!

souphie

Hei Natalie, 

Olipa aivan super hyvä postaus! Kiitos tuhannesti hyvistä vinkeistä:) En malta odottaa että teet lisää näitä videoita<3 Sun hiuksen on muuten myös todella nätit! Missä kampaajalla oot käynyt ja muistatko yhtään mitä sävyä sulle on laitettu?:)

Vierailija

Heippa! Kiva ajatus tälläinen video, mutta nyt on pakko oikaista muutama asia, joista kuluttajilla on aivan vääränlaista tietoa. :(

- Kasvovedet ovat tarkoitettu juurikin meikinpuhdistuksen viimeistelyyn, mutta se ei kykene tasapainoittamaan ihon ph:ta millään tavalla. Iho tasoittaa itse oman ph:nsa. Kasvovedet eivät myöskään vaikuta siihen, että voiteet/seerumit pääsisivät "imeytymään" paremmin iholle.

- Sanaa imeytyminen kannattaa muutenkin vältellä, sillä kosmetiikka EI voi tai edes saa imeytyä ihoon. Kosmetiikanlainsäädäntökin sen jo määrittelee. Voiteet ja seerumit pääsevät kosteuttamaan vain epidermistä, eli ihon ulointa kerrosta, mutta sitä syvemmältä kosmetiikka ei kykene läpäisemään ihoa. (Kemikaalien molekyylien kootkin ovat tähän liian isoja) Kun voiteesta tulee tunne, että se on imeytynyt, se haihtuu nopeammin ilmaan, kuin rasvaisen pinnan jättävät voiteet.
-Silmänympärysvoiteet eivät kykene laskemaan turvotusta, vain kosteuttamaan ihoa ja tasoittamaan pintajuonteita, mikäli ne sisältävät silikonia tai kalvonmuodostajia.

Tuossa muutama asia, jotka pistivät silmään, anteeksi paasaus, mutta koska blogiasi lukevat monet ihmiset, oikea tieto on tärkeää. :) Pisteet tosin siitä, että korostit aurinkosuojan käytön tärkeyttä! T. Kosmetologi/Kosmetiikkaneuvoja

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram