Pitkät, paksut ja hyväkuntoiset hiukset? Näistä asioista haaveilen tällä hetkellä. Moni teistä tietää, että kasvattelen takaisin pitkää tukkaa. Samanlaista tukkaa, joka minulla oli noin 2 vuotta sitten. Olen puhunut melko paljon hiuksista ja niiden kasvatuksesta täällä blogissani. Nämä aiheet kun vain tuppaavat kiinnostavan kovasti teitä lukijoita. Hiukset ovat kun naisen kruunu, vai miten se sanonta meni?

Viime helmikuussa lopetin hiusteni värjäämisen täysin. Tai no sanotaanko näin, että lopetin kokonaan ylenpalttisen hiusten värjäämisen. Kesäkuussa suuntasin kampaajalle, jolloin hiuksiani leikattiin isolla kädellä. Tuolloin päätin, että kaikki huonokuntoiset hiukset saisivat lähteä. "Tervetuloa kauniit ja hyväkuntoiset hiukset." Kampaajani tehdessä taikojaan takanani tiesin, että lyhyet hiukset olisivat minulle vain yksi vaihe elämässäni. Vaikka kuinka rakastan ja pidän lyhyistä hiuksista, tunnen oloni kaikkein kotoisammaksi pitkässä tukassa.

Maaliskuussa otin takaisin käyttöön "järeämmät" keinot mitä tulee hiusten kasvatukseen. Keinot, joista tiesin olevan hyötyä. Olinhan ennenkin käynyt läpi samantyylisen hiusprojektin, vain vaalemmalla hiusvärillä. Nyt tulinkin jakamaan teidän kanssanne salaisuuden pitkiin ja hyväkuntoisiin hiuksiin. You welcome!

Kyllä, salaisuuteni piilee ylläolevassa pakkauksessa. Apteq vita Biotiini Extra -merkkisessä ravintolisässä. Voin rehellisesti kertoa, että olen varmaan käynyt läpi kaikki markkinoilla olevat ravintolisävalmisteet tuloksetta. Vasta aloitettuani syömään tätä biotiinivalmistetta, huomasin selvän eron mitä tulee hiuksiin. Tuolloin ystäväni kertoi minulle tuotteesta ja kiinnostuin siitä heti. Mikäli sinulla on edessäsi hiusten kasvatus, suosittelen lämmöllä tätä tuotetta sinulle. Hiukseni ovat nyt kasvaneet kesäkuusta yli 8 senttiä, enkä voisi olla onnellisempi! Hiusten lisäksi ihoni voi todella hyvin. Uskon heleän ihon olevan monien asioiden summa, mutta tämän valmisteen toimivuutta ihon kohdalla ei voi sivuuttaa. Plussaa hinnasta, joka ei ole todellakaan paha! Yksi pakkaus (60 kapselia) maksaa apteekissa noin 13 euroa. Yksi pakkaus riittää siis kahdelle kuukaudelle. Yksi kapseli sisältää runsaasti biotiinia (5000µg), sinkkiä (15mg), pantoneenihappoa (B5 6mg), B6-vitamiinia (1,4mg), L-metioniinia (40mg) ja bambu-uutetta (50mg). Biotiini ja sinkki edistävät mm. hiusten terveyttä. Yhdessä sinkki ja biotiini vaikuttavat myös ihon ja limakalvojen terveyteen ylläpitämällä näiden normaalia toimintaa.

Biotiini Extra ravintolisän lisäksi olen lisännyt huomattavasti myös unta, sekä vähentänyt stressaamista aivan tarkoituksella. Ruokavalioon olen kiinnittänyt myös entistä enemmän huomiota. Vettä tulee juotua myös limen ja sitruunan kanssa päivittäin useita lasillisia. Ensi kesänä toivotan siis tervetulleeksi pitkät, kauniit ja hyväkuntoiset hiukset. I can't wait!

Mikäli testaat Apteq Vitan Biotiini Extra -ravintolisää tai samaisen merkin Nail Extra kynnenvahvistajaa, tule ihmeessä kertomaan kokemuksistasi tänne. Auttoiko tuote sinua ja mitä mieltä olet siitä. Muista, että tulokset eivät vielä näy muutamassa viikossa. Itse huomasin selvän eron vasta muutaman kuukauden kuluttua, maltti on siis valttia! 

Ps. Sain testaukseen kuvassa näkyvän Nail Extra kynnenvahvistajan. En malta odottaa, että pääsen sitä kunnolla testaamaan. Äitini on käyttänyt nyt sitä kuukauden ajan ja kynnet ovat tosiaankin vahvistuneet ja kasvaneet pituutta. Saa nähdä miten täällä käy!

// I've been using this Apteq vita Biotiini Extra supplement for nearly 6 months now, and I love it. I chose this product a few years ago because a friend of mine recommended it to me. I wanted back that beautiful long and thick hair that I had. Since last March I've been using this product again and my hair has grown so much! My hair has grown from June more than 8 cm, I could not be happier! My skin also feels really good. I believe that the reason for my glowing skin is a sum of many things, but the functionality of this product into the skin can not be ignored. I promise you if you try this product you will not be disappointed. After a few months, you will notice better growth. The price is also not expensive. One package of 60 capsules costs around 13€ at the pharmacy. (No prescription needed) Have a wonderful week everybody! 

* Yhteistyössä Apteq vita

Kommentit (10)

Vierailija

Oletko kokeillut New nordicin hair volumea? Jos olet niin onko tämän hetkinen tuote ollut mielestäsi parempi? Itselläni on tällä hetkellä new nordicin ravintolisä menossa, mutta se on vaan vähän kalliimpi kuin tämä sun käyttämä. Kannattaisiko mun siis vaihtaa halvempaan? :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Tuota ravintolisää en valitettavasti ole kokeillut. Olen ainakin huomannut sen, että mitä enemmän sinkkiä ja biotiinia tuotteessa on, sen tehokkaamman vaikutuksen saa. Esimerkiksi tässä on huomattavasti enemmän biotiiniä ja sinkkiä kuin tuossa New nordicin hair volumessa. Toki saa korjata mikäli väärässä olen, mutta nämä pohjautuvat omiin kokemuksiin :) X

Vierailija

Vertailin vähän näitä kahta keskenään. Tässä sun käyttämässä on paljon enemmän biotiinia kuin New nordicin tuotteessa. Näissä oli vähän erilaiset tuotesisällöt, mutta new nordic on melkeen tuplasti kalliimpi. Pitää varmaan kokeilla vielä tätä :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Juuri näin! Tämä voi olla yksi syy siihen, miksi tämä tuote on peitonnut kaikki muut ravintolisät mennen tullen :) X

Vierailija

Oletko huomannut mitään sivuvaikutuksia käyttäessäsi näitä? Minulle on joskus tullut biotiinista paha olo ja lisäksi pieniä näppyjä kasvoihin mitä ei aikasemmin ollut. Haluisin kyllä taas aloittaa kuurin hiusten takia koska itsekin huomasin että se kyllä nopeuttaa hiusten kasvua näkyvästi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE@NATALIEVILEN.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012
Helmikuu
2011
Lokakuu

Kategoriat

Instagram