Jokainen minut kunnolla tietävä tietää kuinka herkät silmät minulla on. Joka kerta kun nauran, aivastan tai yskäisen silmäni vuotavat. Jos kävelen vähäänkään kylmässä tai tuulisessa säässä silmäni herkistyvät ja vetistyvät.

Näin vanhemmiten silmäni ovat onneksi hiukan rauhoittuneet, mutta herkkyyden tilalle on tullut kuivat silmät. Työskentelen tietokoneen parissa vähintään viisi tuntia joka päivä, puhumattakaan puhelimen tuijottamisesta. Puhelimen ja tietokoneen lisäksi selaan myös koulukirjoja useamman tunnin ajan. Kuivien silmien lisäksi silmäni väsyvät päivän mittaan melko lailla. 

* Yhteistyössä Sabora Pharma 

Ennen matkalle lähtöä sain testattavaksi Tearsagain-silmäsuihkeen. Olin testauksesta hyvin innoissani, sillä olen kärsinyt lähes koko elämäni herkistä ja kuivista silmistä. Pienenä ravasin eri silmälääkäreiden vastaanotolla, mutta mitään konkreettista silmistäni ei löytynyt. Sanottiin vain, että omistan normaalia herkemmät silmät. 

Odotellessani paketin saapumista kotiin, olin hieman skeptinen kokeilun suhteen. Auttaisiko tämä silmäsuihke oikeasti ja miten se eroaisi muista tuotteista. Mitkään edelliset tuotteet kun eivät olleet auttaneet ylläoleviin oireisiin. Tai sanotaanko näin, että olin lopettanut niiden käytön hyvin nopeasti epämiellyttävän käyttötavan vuoksi. Itse en nimittäin kestä laisinkaan sitä, että silmiin täytyy tiputtaa tippoja. Tiedätte varmasti sen tunteen kun odotat silmätipan tippumista silmääsi sohvalla maaten. Niin epämiellyttävää kun olla ja voi! Mieleeni tulee vain muistot nuoruuden silmätulehduksista.

Paketin saapuessa kotiin oli aika lähteä testaamaan. Luettuani käyttöohjeet yllätyin todella positiivisesti! Tämän silmäsuihkeen kanssa ei tarvitsisi kokea niitä epämiellyttäviä tunteita laisinkaan. Tippojen sijasta Tearsagain silmäsuihketta suihkaistaan suljetuille silmäluomille, josta se luomen reunaa pitkin sitten kulkeutuu kosteuttamaan silmää. Tuotetta ei tarvitse mennä siis tiputtamaan peilin eteen vaan sitä voi suihkauttaa missä ja milloin vain. Meikkiä ei tarvitse myöskään pestä pois. Tuote ei saa silmiä vuotamaan eikä siten valuta tai tuhri silmämeikkiä. Lisäksi kosteuttava suihke hoitaa silmänympärysihoa. 

Tearsagain silmäsuihke on tuote kuiville silmille. Se sisältää liposomeja, jotka rauhoittavat ärtyneitä ja kuivia silmiä tasapainottamalla silmän kyynelkalvon lipidikerroksen ja estämällä kosteuden haihtumisen silmästä. Itse kokeilin tuotetta heti pitkän työpäivän jälkeen ja voin kertoa, että toimii! Sellainen silmien pistely ja kirvely oli heti tipotiessään. Huomattuani tuotteen tehon, päätin ottaa sen mukaan reissuun. Kuten tiedetään lentokoneen ilma on hyvin kuivaa. Jos istun tuntia pidempään lentokoneessa silmiäni alkaa polttelemaan ja ne tulevat hyvin aroiksi valosta. Olikin mielenkiintoista testata tätä silmäsuihketta silmäluomille ja huomata sen todellisen tehon. 

Täytyy tosissaan myötää, että ensi testaamisesta lähtien olen kantanut tätä silmäsuihketta laukussani. Kyllä, jopa Espanjassa rannalla ollessamme. Siellä se pyörii laukussa muiden meikkien seassa. Jos itse kärsit väsyneistä, ärtyneistä, kuivista, valonaroista tai kipeistä silmistä, suosittelen tämän silmäsuihkeen käyttöä lämpimästi, edes testaamista. Omiin oireisiin se on auttanut. Tuotetta voi käyttää myös piilolinssien kanssa tai vaikkapa juuri sen juhlameikin kera. Itse esimerkiksi suihkuttelin uudenvuodenaattona Berliinissä muutaman kerran illan aikana tätä silmäsuihketta silmiin. Helppo ja nopea tapa raikastaa katsetta.   

Toivon todella, että tästä postauksesta on jollekin teistä hyötyä. Itse rakastan sitä tunnetta kun löytää vastauksen kauan kaipaamiin kysymyksiin. Jos kiinnostuit niin, Tearsagain -tuotetta voi ostaa apteekkituotteet.fi nettikaupasta. 

Nyt oikein ihanaa iltaa kaikille ❤

Kommentit (4)

Vierailija

Sama ongelma. Mulla tosin se vaikuttaa onko asunnon ilmanvaihto koneellinen vai painovoimainen. Helsingin keskustassa on paljon kämppiä jossa on painovoimainen ilmanvaihto ja painovoimaisessa ilmanvaihdossa on myös paremmat tuloilmasuodattimet niissä ulkoseinissä olevissa valkosten lautasten alla (F9 taso, suodattaa tosi paljon enemmän mitä koneellisten f7, lisäks koneellisissa pitkät putket ilmalle mihin kertyy skeidaa) mistä ilma tulee mitä koneellisen ilmanvaihdon kämpässä. Tylsää settiä mut tosi tärkeetä. Sama juttu hajusteettomat tuotteet auttaa huomattavasti. Monissa kämpissä myös noita suodattimia ei oo vaihdettu juurikaan, sun kaltasen niitä pitäis vaihdattaa tosi usein heti kun tummuu.

Näkisin valttikorttina et voit työskennellä himassa. Joka officessa on koneelliset ilmanvaihdot. Ole onnellinen myös et oot nimenomaan Suomessa, Usassa vois olla vaikeaa kun joka mestassa ilmastoinnit käy. Ongelma on siis pienehkö krooninen sidekalvon tulehdus jota ylläpitää eri tekijät ja alhainen kyynelnesteen tuotanto, en tiedä liittykö nää toisiinsa, veikkaisin.

Englanniks on sellanen termi kuin sick building syndrome. Tosiaan parannuksena toimii täydelliset olosuhteet, hyvät silmätipat kenties ja hajusteettomat tuotteet. Ikävää sanoa mut kaikki hiuslakat ym pahentaa tilannetta, ei muutaku ituhipiks :D oon testannu kaikki silmätipat ja sanoisin et oftagel on kaikkein paras tähän ongelmaan, koska ei tarvi käyttää niin usein ja toisaalta aineet on aika vaarattomia. Lääkärit joilla sama juttu on käyttäneet näitä myös itse mitä oon rampannut joten se tukee olettamusta turvallisuudesta. Vähän epämiellyttävät aluks kun joutuu venaa et silmät kirkastuu kun laitat ne mut siihen tottuu.

Ilmanvaihtoja on puolikoneellisia myös et kannattaa perehtyä onks se aidosti painovoimainen ja hyvin suodatettu. Homeet ym yhtä lailla myrkkyä.

Jos oot asunu koko nuoruutes omakotitalossa jossa on koneellinen ilmanvaihto, käyttäny hiuslakkaa, hajusteellisia tuotteita ym, niin et ole ehkä ollut missään tilanteessa niin et sulla ois olosuhteet kohdillaan jolloin et ole tajunnut tilannetta muutkakuin ääriolosuhteissa, esim lentokoneessa, jossa on todella voimakas ilmanvaihto. Päästöjen lisäks koneellinen kuivattaa myös ilmaa mikä pahentaa myös.

Mulla kävi vielä niin et tuli yhtäkkiä kaikki allergiat josta oon miltei ykskaks parantunut pl hajusteet. Olin ollut terve kuin pukki koko elämäni, yhtäkkiä en voi syödä mitään, en voi mennä ulos, en voi katsoa kunnolla tietokonetta, en voi mennä toimistoihin (pieni pelko mun kohdalla, mut lisää vielä tilanteen vaikeutta kun ei ole edes teoriassa kohtuuhelppoja mahiksia).

Olkoon tämä blogihistoriasi asiapitoisin postaus rakennustekniikan merkityksestä ihmisen silmien terveyteen Internajan pohjoismaisessa hyvinvointivaltiossa, jossa Savonlinnan pienpanimo-oluet virtaa 30 lentoa vuoteen (onneks tosin tyhjissä koneissa, joten ihan sama) lentäviin eko- partasuihin, joille metsässä yö ei onnistu jos pitää syödä keiton seassa lihaa vanhalle ********* haisevan takeaway sushin sijaan Loirinuotiolla.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kiitos kommentista <3 Ja ihanaa, että joku jaksaa vielä kirjoittaa näin pitkästi, kommentteja on niin kiva lukea :) JA kiitos! Nyt tiedän vähän enemmän tästä aiheesta! ;) Ihan huippukommentti kaikinpuolin! ;D Kiitos superisti tästä, sitä oli ilo lukea <3 Ps. pitääkin testata ;)

Vierailija

Muille ongelmasta kärsiville tiedoks et kandee käyttää vaan säilöntäaineettomia tippoja, ongelmat tuppaa pahentua ja parantua asia kerrallaan. Mulla silmätippojen säilöntäaineet kärjisti ongelman niin etten voinu käyttää yhdessä vaiheessa mitään silmätippoja rutikuivilla silmillä, kunnes asennutin f9 tason g-lam suodatinkalvoa allergia-apu.fi liikkeestä ilmantuloaukkoihin, tilanne alko helpottaa, pystyin ottaa säilöntäaineettomat tipat ja nyt ennen sopivaa asuntoa jo tilanne paranemaan päin.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Eikä! :( Tosi harmi kuulla... Pitääkin pitää mielessä noi suodatinkalvot, jospa ne myös auttaisivat täällä. Kivaa tiistaita sinne ja kiitos kommentistasi <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIEMAARITVILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012
Helmikuu
2011
Lokakuu

Kategoriat

Instagram