Kirjoitukset avainsanalla videos

Heippa ja kivaa alkanutta viikkoa kaikille. Tässä tulisi Berliinin ostokset videolla.  Muistakaa vaihtaa videon laatu 1080p HD. Toivottavasti pidätte videosta ❤

Voit myös katsoa videon täältä!

Kommentit (11)

L

Moikka! Tuli mieleen videota katsoessa, että ootko täysin suomalainen? Välillä aksenttisi kuulosti jotenkin eri kieleltä, mutten saa päähäni miltä.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Olen täysin suomalainen :) Olen asunut 10 kk jenkeissä 7 vuotta sitten, että en tiedä olisiko tällä jotain vaikutusta asiaan? Hauskaa jos on jonkunlainen asentti jostain 😁

Mankka

Toi LV:n avainkotelo on ihan paras. On ollut mulla käytössä 3,5 vuotta eikä mitään käytönjälkeä näy vieläkään. Lähden parin viikon päästäTukholmaan niin pitääkin käydä Zara Home liikkeessä jospa sieltä löytyisi tuo peilirasia.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tää on kyllä paras! 😍 Saa kaikki tärkeät kortit mahutettua tänne, ei tartte raahata enää mitään isoa lompakkoa mukana 😊 Suosittelen ;) Siellä on muitakin kivoja tuotteita liittyen juuri tähän sarjaan 😘 Kivaa reissua näin etukäteen ❤️

Vierailija

Se sinun löytämäsi Mangon laukku oli tosi kiva!
Katsoin Mangon sivuilta sitä laukkua, onko sinulla se sävyssä Ecru? Näyttäisi samalta sävyltä. Siellä on kyllä myös sävyssä Pink, mutta se on mielestäni tummempi, vai vääristääkö kuvat. Onko laukku mielestäsi enemmän beige vai pinkki? Kiitos etukäteen :)

Francesco Sinibaldi

Spreading.

There, in

the glimmer,

while a

persuasive

thought tells

me the story

of a novel

seaside....

Francesco Sinibaldi

Vierailija

Hirveesti toistelet kaikkia sanoja ja lauseita "toivottavasti tää näkyy siinä uv videolla niin näätte sitten tän siinä uv videolla" ja "kauan haluttu ja himoittu tuote" ja konvehti sana tuli varmaan 15 kertaa 😂

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kuva: Otto Turunen

Tällä kertaa tulisi videota teille urheilugaalan kulisseista. Oli todella suuri kunnia päästä tänä vuonna seuraamaan urheilugaalaa läheltä. Kirjoitinkin jo Facebookin ja Instagramin (@nataliemaaritvilen) puolelle, että kaikista maailman gaaloista haluan olla juuri täällä.

Jos jokin, niin urheilu on aina ollut hyvin lähellä sydäntäni. 14-vuotta taitoluistelua harrastaneena voin kertoa sen, että oli todella hienoa nähdä urheilijoita ja heidän upeita kilpailusuorituksia isolta ruudulta. Ennen kuin jouduin lopettamaan kilpaurheilun äkillisen urheiluvammautumisen vuoksi täyttyi lähes koko nuoruuteni urheilun parissa. Milloin tanssin balettia, milloin osallistuin pitkänmatkan juoksukisoihin... Tuli siinä myös yhdet hiihtokilpailut voitettua, puhumattakaan 100-metrin aitajouksusta. Kun jouduin lopettamaan 18-vuotiaana urheilun lähes kokonaan moneksi vuodeksi tuntui aivan siltä kuin koko maailma olisi romahtanut. Nyt vasta 5 vuoden kuluttua lopettamisesta olen voinut puhua urheilusta hyvillä mielen. Enää se ei ole kamala, vaan iloinen juttu. Yritin kuvata teille videota tuossa muutama viikko sitten todella henkilökohtaisesta asiasta mitä tulee urheiluun ja sen lopettamiseen, mutta vielä en ollut siihen valmis. Heti vain kun tunnen olevani valmis puhumaan tästä asiasta, tulen kuvaamaan teille videon siitä. Mutta ennen kuin muistellaan näitä ikävempiä asioita, keskitytään eilisillan upeisiin hetkiin. 

Muistakaa vaihtaa videon laatu 1080p HD. Toivottavasti pidätte videosta ❤

Voit katsoa myös videon täältä!

Kuva: Otto Turunen

Kuva: Otto Turunen

Kuva: Otto Turunen

Kuva: Otto Turunen

Iso kiitos Urheilugaalalle ja tietenkin Oonalle super kivasta seurasta.

Ihan mahtavaa keskiviikkoa ❤

Kommentit (6)

Janna / Jannan askeleet

Näistä hienoista tunnelmista sain itsekin Urheilugaalassa nauttia. Urheilu ja liikkuminen on itsellänikin lähellä sydäntä, ja gaalaa olen aiempina vuosina aina telkkarista seurannut. Nyt oli upea nauttia siitä paikan päällä. Hienon videon olet illasta koostanut!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kovasti kommentistasi <3 Näin juuri! On sen niin erilaista nauttia gaalasta (urheilusta) paikan päällä kuin katsoa televisiosta :)  xx

Linnea

Moikka!

Kiva kun olet alkanut videoita tekemään :) Jos saan sanoa pari vinkkiä tai toivetta, niin kun kuvaat asua olisi kivempi katsoa sitä jos kuva ei liikkuisi ihan noin ripeää tahtia, sekä asun tiedot ovat aivan liian isolla, koska piti oikein tihrustaa tekstin alta itse asua. Sitten vielä videoita tehdessä toivoisin enemmän sinua kuvattavan eikä niin että sinä kuvaat muita. Tietystikään ei voi koko ajan kuvailla vain itseään, mutta enemmän sinua ei olisi pahitteeksi videoissa. Ymmärrän toki ettei sinulla ole liikkuvaa kuvaajaa, mutta nämä halusin vain sanoa kehitysmielessä :) Mukavaa viikkoa!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Jee ihan huippua kuulla!! :) <3 Hei kiitos todella paljon kommentistasi ja palautteestasi! Otan aina näitä mielellään vastaan :) Kiitos siis kommentistasi otan ehdottomasti nämä asiat huomioon :) Voi kun olisi aina liikkuva kuvaaja mukana ;D Saisi vaikka mitä materiaalia tänne ;D <3

Marra

Ihan mahtava sun hymy, minkä aina välillä väläytit asun esittelyn jälkeen. Ei siis mikään perusnättihymy, vaan kun riehakoidut hymyilemään suu ihan kunnolla auki iloisesti. Mahtavaa nähdä tuollaista ja ehkä kertoo jotain siitä, että livenä saatat olla hyvinkin valloittava persoona, blogikuvissa kun monesti näkee vain niin hillittyä ja hallittua esiintymistä :) 

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oii kiitos <3 Moni on sanonut, että livenä olen ns. tunteella eläjä. Rakastan huumoria ja hassuttelua. Toivottavasti tämä tulee näkymään myös täällä blogin puolella <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tässä tulisi videota teille Espanjan ostoksista :) Mitä kaikkea tarttui mukaan meidän lomamatkalta?

Voit katsoa myös videon täältä!

Ihanaa perjantaita kaikille ❤

Kommentit (25)

Vierailija

Yritätkö nyt profiloitua matkabloggaajaksi vai miksi oot täyttänyt Instagramin vanhoilla matkakuvilla?

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Sanoisin, että yrittäminen on täysin väärä sana. Teen sitä mikä tuntuu hyvältä ja luontevalta. Haluan muodin ja kauneuden lisäksi kirjoittaa myös matkustelusta ja tehdä sitä mikä tekee onnelliseksi. Olen aina rakastanut matkustella ja eri paikoissa onkin tultua käytyä: Intia, USA, Thaimaa, Aasia, Brasilia, Eurooppa... Tulevaisuudessa tulen kirjoittamaan paljon enemmän matkustelusta kauneuden ja muodin + kaiken muun lisäksi. Olen pitänyt aina matkustelun vähän pienempänä osa-alueena blogissani, mutta nyt haluan tuoda sitä yhä enemmän julki myös näin julkisesti. Uusi blogi tulee muuttumaan siis aikalailla.

Perustin kokonaan uuden Instagram -tilin, jota tulen tulevaisuudessa vain käyttämään. Vanhan tulen poistamaan jossain vaiheessa. Toiv. mahdollisimman pian. Uudella tilillä haluan vain jakaa positiivista energiaa, iloa. Kauniita kuvia, hetkiä ja elämää. Mitä tulee kuviin, tulen jakamaan niin uusia kuin myös jonkun verran näitä vanhoja kuvia. Mitä tulee näihin vanhoihin kuviin, niin osa on sellaisia mitä en ole ikinä julkaissut blogissani / sosiaalisessa mediassa, sitten on sellaisia kuvia joita olen joskus blogin alkuaikoina julkaissut, mutta niitä ei ole enää nähtävillä. Osa on sitten taas sellaisia kuvia joita olen julkaissut vanhalla Instagram -tililläni, mutta haluan siirtää ne tuonne uudelle ennen kuin poistan vanhan. Uusia kuvia tulen julkaisemaan tietenkin myös paljon, viikossa monta. Mitä tulee näihin blogini isoihin aihealueisiin tulevaisuudessa ovat: muoti, kauneus, matkustelu, hyvinvointi, mielipiteet, videot ja ruoka. Paljon kaikkea uutta ja kivaa :) Toivottavasti selvensi ❤️

Vierailija

Olet nykyään paljon rennompi videoilla! Näytät todella hyvältä "pyöristyneessä" (inhottaa tuo ilmaus) vartalossasi, olen ihastellut kroppaasi monissa uudemmissa postauksissasi!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Jeee ihan mahtavaa kuulla! ❤️ Näiden videoiden tekemisessä on vielä paljon opittavaa ja treenattavaa, mutta pikkuhiljaa :) Kiva kuulla, että eteenpäin on edes hiukan menty 😅 Kiitos paljon ❤️ kiloja on tullut tässä vuoden sisään nyt ainakin kuusi :) Se (toivottavasti) ainakin näkyy 😊 Vielä on hiukan matkaa tuohon "tavoitepainoon".

Vierailija

Kiva video! Ainut mikä häiritsee tässä ja edellisessä, on tuo "ja sitten mä ostin" kun edellisessä hoit koko ajan "ja sitten mä sain" :-D osaat tosi luontevasti olla jo näissä!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitti 😘❤️ Joo huomasin tämän itsekin kun aloin editoimaan videota 😂 No pilkkuhiljaa nämä tästä 😁 Vain oppimalla ja tsemppiä oppii haha

Vierailija

Mitä oon katellu sun videoita jo alusta asti, niin oot tosi paljon kehittynyt niiden tekemisessä. Ei tuu sellasta kiusallista hetkeä ollenkaan :-) 

Juulia

oot nyt jo kahessa videossa sanonu sanonnan "ei viimeisimpänä muttei vähäisimpänä", se on VÄÄRIN. :D 

oikea sanonta kuuluu "VIIMEISENÄ muttei vähäisimpänä". sori, oli pakko huomauttaa :D

tykkään näistä videoista, sun höpöttelyjä jaksaa kyllä kuunnella. :)

Vierailija

Se on viimeisimpänä muttei vähäisimpänä ;) Tässä ja edellisessä videossa sanot molemmissa "ei viimeisimpänä..."

MJ

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä. Pikku juttu, mutta olet viimeisimmissä videoissa sanonut "Ei viimeisimpänä muttei vähäisimpänä", jossa ei ole oikein päätä eikä häntää! :D Mukavaa talvenjatkoa! :)

Ilona

Moikka! Löysin blogisi viime syyskuussa ja olen siitä alkaen seurannut sitä. Kirjoitat mielestäni luontevasti ja rennolla otteella, mitä on miellyttävä lukea. Kiitän myös vaihtelevista aiheista ja "aidosta" (enpä löytänyt kliseisempää sanaa, heh) olemuksestasi, joka välittyy teksteistäsi sekä varsinkin videoistasi. Voisitko joskus tehdä videopostauksen "päivä kanssani"-teemalla? Ja ainiin, tatuoinnin poisto-operaatiosta olisi myös mukava lukea. Kiitos vielä ja mukavaa alkavaa kevättä (voihan näin jo sanoa?! :D)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

KIITOS IHAN HUIPUSTA KOMMENTISTA <3 Ja tervetuloa seuraamaan! Uusia lukijoita on aina niin ihana saada :) Ehdottomasti! Seuraava päivä kanssani video tulee Ranskasta, ellen kerkeä kuvaaman ennen sitä tuota videota :) X Samoin sinne ja kiitos vielä kommentistasi <3

Vierailija

Mun mielestä sun blogi on mennyt jotenkin alaspäin siitä lähtien kun alotit täyspäiväisen bloggaamisen :/ tuntuu että postaukset on hirveän yksitoikkoisia ja sellaisia ympärioyöreitä, kuin sua ei oikein kiinnostaisi enää blogata. Anteeksi ikävästä palautteesta, toivon sulle kaikkea hyvää tulevaisuuteen! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tosi harmi kuulla ;/ Myönnän, että näiden muutamien kuukausien aikana "into" on vähän lopahtanut, mutta odotan tuota maaliskuuta niin paljon kun saan pystytettyä omat sivut ja saan takaisin ns. sen kaiken mistä bloggaaminen silloin joskus lähti :) Toivottavasti tulet pitämään tuosta uudesta blogista <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tässä tulisi pientä videota meidän joulusta. Samalla esittelen teille saamani joululahjat perheeltä ja poikaystävältäni. Lahjoista puuttui vielä Stockmannin lahjakortti ja valkoiset pehmeät tossut. Ihania lahjoja ja kaikki hyvin tarpeellisia. Mitä kaikkea te saitte tänä vuonna lahjaksi? ❤ Muistakaa vaihtaa videon laatu 1080p HD. Toivottavasti pidätte videosta.

Voit katsoa myös videon täältä!

Ps. Oikein mukavaa iltaa näin päivän sijasta ;) Kuvasin nimittäin tämän videon teille perjantaina.

Kommentit (10)

Emilia72726272

Jos tuo LV laukku ei ollu lahja, nii miks se on pitänyt laittaa kuvaan? Vai meniköhän mulla jotain ohi.. Mukavaa vuotta 2017! :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tiedätkö mitä :D Unohdin ihan kokonaan esitellä sen videolla 😂 Se oli yksi "joululahja" itseltäni itselleni joulun alla. (Vaihdoin sen toiseen laukkuun) pNo kokeilen uudestaan ens videolla 😅 Täytyy varmaan alkaa käsikirjoittamaan näitä :DD Kiitos samoin sinne ❤️

SaraT123

Tykkään sun blogista ja sun videoista. Kivaa vaihtelua kun välillä videopostauksia. :)
Kaikkea hyvää sulle <3 toivottavasti joskus törmätään jossain, niin tuun moikkaamaan!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Oiii ihan parasta kuulla <3 Kaikkea hyvää myös sinne ja TODELLAKIN tule! On niiin kiva nähdä teitä lukijoita :) <3

Vierailija

Tosi harmi kun sun videoissa on mustavalkosena kuvattu jotain kohtia niin se kadottaa sekä tunnelman että mielenkiinnon, ainakin mun mielestä. :(

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kiitos kovasti kommentista ja palautteesta! :) En olekaan ajatellut tuota aikaisemmin. Hyvä pitää mielessä tämä!  :) Kivaa keskiviikkoa sinne <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.