Kirjoitukset avainsanalla cooperation

Jokainen minut kunnolla tietävä tietää kuinka herkät silmät minulla on. Joka kerta kun nauran, aivastan tai yskäisen silmäni vuotavat. Jos kävelen vähäänkään kylmässä tai tuulisessa säässä silmäni herkistyvät ja vetistyvät.

Näin vanhemmiten silmäni ovat onneksi hiukan rauhoittuneet, mutta herkkyyden tilalle on tullut kuivat silmät. Työskentelen tietokoneen parissa vähintään viisi tuntia joka päivä, puhumattakaan puhelimen tuijottamisesta. Puhelimen ja tietokoneen lisäksi selaan myös koulukirjoja useamman tunnin ajan. Kuivien silmien lisäksi silmäni väsyvät päivän mittaan melko lailla. 

* Yhteistyössä Sabora Pharma 

Ennen matkalle lähtöä sain testattavaksi Tearsagain-silmäsuihkeen. Olin testauksesta hyvin innoissani, sillä olen kärsinyt lähes koko elämäni herkistä ja kuivista silmistä. Pienenä ravasin eri silmälääkäreiden vastaanotolla, mutta mitään konkreettista silmistäni ei löytynyt. Sanottiin vain, että omistan normaalia herkemmät silmät. 

Odotellessani paketin saapumista kotiin, olin hieman skeptinen kokeilun suhteen. Auttaisiko tämä silmäsuihke oikeasti ja miten se eroaisi muista tuotteista. Mitkään edelliset tuotteet kun eivät olleet auttaneet ylläoleviin oireisiin. Tai sanotaanko näin, että olin lopettanut niiden käytön hyvin nopeasti epämiellyttävän käyttötavan vuoksi. Itse en nimittäin kestä laisinkaan sitä, että silmiin täytyy tiputtaa tippoja. Tiedätte varmasti sen tunteen kun odotat silmätipan tippumista silmääsi sohvalla maaten. Niin epämiellyttävää kun olla ja voi! Mieleeni tulee vain muistot nuoruuden silmätulehduksista.

Paketin saapuessa kotiin oli aika lähteä testaamaan. Luettuani käyttöohjeet yllätyin todella positiivisesti! Tämän silmäsuihkeen kanssa ei tarvitsisi kokea niitä epämiellyttäviä tunteita laisinkaan. Tippojen sijasta Tearsagain silmäsuihketta suihkaistaan suljetuille silmäluomille, josta se luomen reunaa pitkin sitten kulkeutuu kosteuttamaan silmää. Tuotetta ei tarvitse mennä siis tiputtamaan peilin eteen vaan sitä voi suihkauttaa missä ja milloin vain. Meikkiä ei tarvitse myöskään pestä pois. Tuote ei saa silmiä vuotamaan eikä siten valuta tai tuhri silmämeikkiä. Lisäksi kosteuttava suihke hoitaa silmänympärysihoa. 

Tearsagain silmäsuihke on tuote kuiville silmille. Se sisältää liposomeja, jotka rauhoittavat ärtyneitä ja kuivia silmiä tasapainottamalla silmän kyynelkalvon lipidikerroksen ja estämällä kosteuden haihtumisen silmästä. Itse kokeilin tuotetta heti pitkän työpäivän jälkeen ja voin kertoa, että toimii! Sellainen silmien pistely ja kirvely oli heti tipotiessään. Huomattuani tuotteen tehon, päätin ottaa sen mukaan reissuun. Kuten tiedetään lentokoneen ilma on hyvin kuivaa. Jos istun tuntia pidempään lentokoneessa silmiäni alkaa polttelemaan ja ne tulevat hyvin aroiksi valosta. Olikin mielenkiintoista testata tätä silmäsuihketta silmäluomille ja huomata sen todellisen tehon. 

Täytyy tosissaan myötää, että ensi testaamisesta lähtien olen kantanut tätä silmäsuihketta laukussani. Kyllä, jopa Espanjassa rannalla ollessamme. Siellä se pyörii laukussa muiden meikkien seassa. Jos itse kärsit väsyneistä, ärtyneistä, kuivista, valonaroista tai kipeistä silmistä, suosittelen tämän silmäsuihkeen käyttöä lämpimästi, edes testaamista. Omiin oireisiin se on auttanut. Tuotetta voi käyttää myös piilolinssien kanssa tai vaikkapa juuri sen juhlameikin kera. Itse esimerkiksi suihkuttelin uudenvuodenaattona Berliinissä muutaman kerran illan aikana tätä silmäsuihketta silmiin. Helppo ja nopea tapa raikastaa katsetta.   

Toivon todella, että tästä postauksesta on jollekin teistä hyötyä. Itse rakastan sitä tunnetta kun löytää vastauksen kauan kaipaamiin kysymyksiin. Jos kiinnostuit niin, Tearsagain -tuotetta voi ostaa apteekkituotteet.fi nettikaupasta. 

Nyt oikein ihanaa iltaa kaikille ❤

Kommentit (4)

Vierailija

Sama ongelma. Mulla tosin se vaikuttaa onko asunnon ilmanvaihto koneellinen vai painovoimainen. Helsingin keskustassa on paljon kämppiä jossa on painovoimainen ilmanvaihto ja painovoimaisessa ilmanvaihdossa on myös paremmat tuloilmasuodattimet niissä ulkoseinissä olevissa valkosten lautasten alla (F9 taso, suodattaa tosi paljon enemmän mitä koneellisten f7, lisäks koneellisissa pitkät putket ilmalle mihin kertyy skeidaa) mistä ilma tulee mitä koneellisen ilmanvaihdon kämpässä. Tylsää settiä mut tosi tärkeetä. Sama juttu hajusteettomat tuotteet auttaa huomattavasti. Monissa kämpissä myös noita suodattimia ei oo vaihdettu juurikaan, sun kaltasen niitä pitäis vaihdattaa tosi usein heti kun tummuu.

Näkisin valttikorttina et voit työskennellä himassa. Joka officessa on koneelliset ilmanvaihdot. Ole onnellinen myös et oot nimenomaan Suomessa, Usassa vois olla vaikeaa kun joka mestassa ilmastoinnit käy. Ongelma on siis pienehkö krooninen sidekalvon tulehdus jota ylläpitää eri tekijät ja alhainen kyynelnesteen tuotanto, en tiedä liittykö nää toisiinsa, veikkaisin.

Englanniks on sellanen termi kuin sick building syndrome. Tosiaan parannuksena toimii täydelliset olosuhteet, hyvät silmätipat kenties ja hajusteettomat tuotteet. Ikävää sanoa mut kaikki hiuslakat ym pahentaa tilannetta, ei muutaku ituhipiks :D oon testannu kaikki silmätipat ja sanoisin et oftagel on kaikkein paras tähän ongelmaan, koska ei tarvi käyttää niin usein ja toisaalta aineet on aika vaarattomia. Lääkärit joilla sama juttu on käyttäneet näitä myös itse mitä oon rampannut joten se tukee olettamusta turvallisuudesta. Vähän epämiellyttävät aluks kun joutuu venaa et silmät kirkastuu kun laitat ne mut siihen tottuu.

Ilmanvaihtoja on puolikoneellisia myös et kannattaa perehtyä onks se aidosti painovoimainen ja hyvin suodatettu. Homeet ym yhtä lailla myrkkyä.

Jos oot asunu koko nuoruutes omakotitalossa jossa on koneellinen ilmanvaihto, käyttäny hiuslakkaa, hajusteellisia tuotteita ym, niin et ole ehkä ollut missään tilanteessa niin et sulla ois olosuhteet kohdillaan jolloin et ole tajunnut tilannetta muutkakuin ääriolosuhteissa, esim lentokoneessa, jossa on todella voimakas ilmanvaihto. Päästöjen lisäks koneellinen kuivattaa myös ilmaa mikä pahentaa myös.

Mulla kävi vielä niin et tuli yhtäkkiä kaikki allergiat josta oon miltei ykskaks parantunut pl hajusteet. Olin ollut terve kuin pukki koko elämäni, yhtäkkiä en voi syödä mitään, en voi mennä ulos, en voi katsoa kunnolla tietokonetta, en voi mennä toimistoihin (pieni pelko mun kohdalla, mut lisää vielä tilanteen vaikeutta kun ei ole edes teoriassa kohtuuhelppoja mahiksia).

Olkoon tämä blogihistoriasi asiapitoisin postaus rakennustekniikan merkityksestä ihmisen silmien terveyteen Internajan pohjoismaisessa hyvinvointivaltiossa, jossa Savonlinnan pienpanimo-oluet virtaa 30 lentoa vuoteen (onneks tosin tyhjissä koneissa, joten ihan sama) lentäviin eko- partasuihin, joille metsässä yö ei onnistu jos pitää syödä keiton seassa lihaa vanhalle ********* haisevan takeaway sushin sijaan Loirinuotiolla.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kiitos kommentista <3 Ja ihanaa, että joku jaksaa vielä kirjoittaa näin pitkästi, kommentteja on niin kiva lukea :) JA kiitos! Nyt tiedän vähän enemmän tästä aiheesta! ;) Ihan huippukommentti kaikinpuolin! ;D Kiitos superisti tästä, sitä oli ilo lukea <3 Ps. pitääkin testata ;)

Vierailija

Muille ongelmasta kärsiville tiedoks et kandee käyttää vaan säilöntäaineettomia tippoja, ongelmat tuppaa pahentua ja parantua asia kerrallaan. Mulla silmätippojen säilöntäaineet kärjisti ongelman niin etten voinu käyttää yhdessä vaiheessa mitään silmätippoja rutikuivilla silmillä, kunnes asennutin f9 tason g-lam suodatinkalvoa allergia-apu.fi liikkeestä ilmantuloaukkoihin, tilanne alko helpottaa, pystyin ottaa säilöntäaineettomat tipat ja nyt ennen sopivaa asuntoa jo tilanne paranemaan päin.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Eikä! :( Tosi harmi kuulla... Pitääkin pitää mielessä noi suodatinkalvot, jospa ne myös auttaisivat täällä. Kivaa tiistaita sinne ja kiitos kommentistasi <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tänään tulen kirjoittamaan teille aiheesta, joka on hyvin kysytty täällä blogin puolella. Saan aina silloin tällöin kysymyksiä yrittäjyydestä, bloggaamisesta ja työskentelystä "kotona". Ajattelin koota nämä kaikki kysymykset yhteen postaukseen ja tehdä teille kokonaisen postauksen yrittämisestä. Millaista on tehdä työtä "itselleen"? Minkälaisia haasteita kohtaan päivittäin, entä mitkä ovat tämän työn plussat ja miinukset. Toivottavasti tulette pitämään postauksesta ja siitä on jollekin teistä inspiraatiota. Vastaan myös mielelläni teidän kysymyksiin, mikäli teille tulee sellaisia mieleen.

Muutama kuukausi sitten lopetin kokonaan kokopäivätyön ja siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Aloitettuani bloggaamisen vuonna 2011 en voinut ikinä kuvitella, että jonain päivänä bloggaisin työkseni ja tekisin työkseni juuri sitä mitä rakastaisin. Muistan kuinka vielä viisi vuotta sitten otin kuvia vanhalla digikameralla blogiini. Tuolloin postaukset blogissani olivat myös sitä luokkaa, ettei niitä kehtaisi enää edes lukea.

Bloggaaminen ja postauksien teko yli kahden vuoden ajan oli täysi harrastus itselleni. Tuolloin en edes tiennyt erilaisista työmahdollisuuksista. Itseasiassa olen todella onnellinen siitä, että blogin kirjoittaminen lähti täydestä rakkaudesta "lajiin". Olen monesti kertonut täällä, että jos jonain päivänä en saisi bloggaamisesta enää mitään irti lopettaisin heti ja päinvastoin.

Tällä hetkellä olen todella onnellisessa asemassa, että saan tehdä työkseni sitä mitä rakastan. Mutta kuten olen ennenkin täällä sanonut ei mikään ole tullut kultatarjottimella eteen. Tämän työn ja työpaikan eteen on vuodatettu useampia kyyneliä ja tehty hulluna töitä. Vaikka toivo on välillä meinannut hiipua, on mieleni täyttynyt vain niistä unelmista.

Perustettuani muutama vuosi sitten y-tunnukset olin todella tietämätön lähes kaikesta mitä tulee yrittäjyyteen. Vanhemmilta tai isovanhemmilta ei voinut oikeastaan kysyä neuvoa laisinkaan. Verot, alvit, taseet... Kaikki täysin hepreää. Vaikka tuolloin jopa pelkän verokortin täyttäminen oli haastavaa, päätin tarttua härkää sarvista. Soitin tulevalle kirjanpitäjälle ja aloin etsimään tietoa internetistä. Pian istuin jo verohallinnon yrittäjäkurssilla tekemässä muistiinpanoja vihkooni.

Ensimmäinen vuosi oli oikeastaan pelkkää harjoittelua mitä tulee yrittämiseen. Tuolloin tein kahta työtä blogin lisäksi, joten blogille ei jäänyt kovin paljon aikaa. Hyvä jos jostain sai muutaman kympin jos toisenkin. Seuraavana vuonna jätin toisen osa-aika työn ja aloin keskittymään täysin kokopäivätyöhön blogin lisäksi. Samalla aloitin tutkintotavoitteisen opiskelun yliopiston avoimen puolella. Puolentoista vuoden päästä blogini siirtyi Indiedaysin blogiportaalista tänne Cosmpolitanin puolelle. Vaikka edellistä blogikotia tuli jonkun verran ikävä, oli aika ottaa uudet haasteet vastaan ❤

Blogimuuton jälkeen jatkoin normaaliin tapaan töitä kokopäivätyössäni. Pikkuhiljaa päivät alkoivat venymään 12-16 tunnin mittaisiksi ja viikot kuluivat vain työnteossa ja opiskelussa. Kahden vuoden ajan jaksoin painaa töitä vuorokauden ympäri, kunnes muutoksia täytyi tehdä. Lopulta uskalsin tehdä vaikean päätöksen. Luovuin toisesta työstäni. Päätös ei todellakaan ollut helppo, mutta jotain oli tehtävä. Päätökseen vaikutti lista, jonka olin tehnyt. Tuohon listaan olin listannut yrittäjyyden sekä huonoja että hyviä puolia. Vaikka listasta löytyi paljon myös niitä huonoja puolia, ei mikään vienyt vertoja niille hyville puolille. Viikon päästä uskalsin tehdä ison päätöksen, irtisanouduin työstäni. Työstä, josta en ikinä voinut kuvitella lähteväni. Muutamat itkut itkettyäni oli aika katsoa tulevaisuuteen. Nyt olisin täysin omillani. 

Ensimmäinen viikko meni täysin omaa paikkaa hakiessa. Muutamien päivien ajan vaihtelimme kirjanpitäjäni kanssa viestejä ja lopulta pankkitililleni tuli lopputili edellisestä työpaikasta. Nyt olisi korkea aika katsoa menojen ja tulojen perää. Siinä missä ennen tiesin aina tasan tarkkaan seuraavan palkan, nyt en tietäisi tuota tarkkaa summaa laisinkaan. Kukaan ei enää myöskään maksaisi työterveyshuoltoani tai palkkaa sairaslomapäiviltä. Hyvästi myös lomarahat ja viikkojen mittaiset lomat, puhumattakaan kuuden tai kahdeksan tunnin mittaisista työpäivistä. Kaiken lisäksi säännölliset työajat sai myös unohtaa. 

Mitä tulee yrittäjyyteen ehkä suurin totutteleminen on ollut työajoissa ja tietenkin tuon säännöllisen palkan puuttumisessa. Sängystä on edelleenkin pakko nousta joka päivä. Siinä missä ennen ajattelin bloggaamisen olevan helppoa ja nopeaa puuhaa olin todella väärässä. Pahimmillaan yhden postauksen tekoon saattaa mennä päiviä. Postauksen suunnitteleminen ja toteuttaminen. Kuvien otto, editointi, tekstien kirjoittaminen... Lista voisi jatkua loputtomiin. Blogin lisäksi on hoidettava sähköpostia, käytävä tapaamisissa ja hoidettava muita sosiaalisen median kanavia. Oltava aktiivinen koko ajan. Sanomattakin selvää, että jatkua esillä olo menee työstä. Tai no rehellisesti sanottuna, sehän on työtä. Tuskin päivittäisin YouTubea, Snapchattia, Instagramia, Pinterestiä tai Facebookia kanavia päivittäin ellen kirjoittaisi blogia. Työmäärä on toki helpottunut, mutta työpäiviä on edelleen viikossa vähintään kuusi kappaletta. Onneksi rakkaus näihin sosiaalisiin medioihin on vain kasvanut, muuten olisin täysin hukassa hah. 

Onneksi hyvän kahvin avulla pidemmätkin työpäivät jaksaa ❤ Kesällä lopetin hetkellisesti kahvin juonnin kokonaan, sillä olin kyllästynyt siihen täysin perinteiseen kahviin. Maistettuani ensimmäisen kerran Segafredon Pausa nimistä kahvia ystäväni luona, olin myyty heti. Mieleeni tuli muistot Italian matkalta aamukahveineen. Segafredo Pausassa erottuvatkin italialaisille kahveille tyypillinen tumma ja omaperäinen paahteinen maku, minkä luovat pitkään paahdetut ja tarkkaan valitut kahvipavut. Mitä tulee kahviin, toivon itse suodatinkahviltani makua ja tyylikkyyttä. Juon paljon myös jääkahveja, joten maun pitää sopia myös kylmään juomaan. Kahvi onkin aina ollut itselläni se päivän aloittaja. Ilman kupillista kahvia, ei mikään oikein luonnistu. Yrittäjänä olemisessa onkin juuri tärkeää löytää niitä omia keinoja joista saa voimaa jokaiseen päivään. Kukaan kun ei nimittäin tule hakemaan sinua töihin tai soittele perään. 

Vaikka muutos omalla kohdallani oli todella suuri, en vaihtaisi tällä hetkellä yrittäjyyttä mihinkään. Se vapaus mitä tulee yrittäjänä olemisessa on jotain sellaista mitä rahallakaan ei voi korvata. Haluan olla myös vastuussa itselleni ja omalla työpanoksellani vaikuttaa palkkaani. On myös helpottavaa tietää, että jos jonain päivänä koko homma kaatuisi nurin, tiedän voivani palata palkkatyöhön takaisin. En ehkä enää samaan paikkaan mistä lähdin, mutta jonnekin muualle. Silloin ainakin tiedän, että olen yrittänyt toteuttaa omaa unelmaani. Mitä tulee töihin, niitä saa aina. 

Blogitekstilläni haluan rohkaista kaikkia seuraamaan omia unelmiaan. Usko itseesi ja mene haaveitasi kohti. Jonain päivänä tulet onnistumaan ❤

* Yhteistyössä Segafredo Pausa

Facebook Natalie Vilen // Instagram @nataliemaaritvilen // Snapchat natalievilen // Bloglovin Natalie Vilen // YouTube Natalie Vilen

Kommentit (17)

Roosamaria

Varmaa paras postaus minkä oon sulta lukenut! Rakastan sun blogia, tää on yks mun lemppareista<3 Oot niin kaunis ja lämmin ihminen johon ois ihana tutustua :) Jatka samaan malliin, niin tuut pääsemään vielä pitkälle. Oot mun esikuva<3 Hahah kunnon hehkutuskommentti, mutta oot hehkutuksen ansainnut ja näytät tosi hyvää esimerkkiä ahkeruudellas muille!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei aivan ihana kuulla <3 Yritän tuottaa mahdollisimman monipuolista tekstiä tänne blogiin ja toteuttaa juuri näitä toivepostauksia :) Ja hei kiitos niiiin paljon tästä kommentista <3 Laittoi todella hymyn huulille :) Ajattelin, että olisi kiva joku päivä vaikka järjestää joku lukijailta jossain kivassa ravintolassa yms :) Katotaan jos sellaisen saisi aikaiseksi :) Kiitos vielä, olet ihana <3 X

Vierailija

Moikka!

Kiinnostava juttu, jäin kylläkin miettimään, sitä että olet yksityinen elinkeinonharjoittaja eli mitä se käytännössä tarkoittaa? Viitaten siihen, että blogisi toimii Cosmopolitanin alla. Onko sillä mitään vaikutusta yrittäjyyteesi? Jos on niin mitä? :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moi! Kiva kuulla, että tykkäsit <3 Eli se tarkoittaa sitä, että tällä hetkellä en ole palkkatöissä. Eli säännöllistä palkkaa ei tule. Toisin kuin J. Lindebergillä, tällä hetkellä minulla ei ole juuri tuota säännöllistä palkkaa tai muita "etuja" mitä tulee palkkatöihin. Toimin omissa nimissäni ja vastaan taloudellisesti itse sitoumuksistani. Eli palkkani koostuu erilaisista laskuista, joita lähetän yrityksille alvien kera. Palkkani vaihtelee joka kuukausi, jolloin minulle tulee ns. yrittäjän riski. Jos palkkani olisi joka kuukausi täysin sama (eli saisin työsopimuksen mukaisesti olevan palkan = työsopimukseni olisi samankaltainen kuin palkkatyössä olevana) en voisi toimia oikein yrittäjänä. Tuolloin minulle ei tulisi tuota yrittäjän riskiä. Voin siis omalla työmäärälläni vaikuttaa tuloihini. Toimin siis ammatinharjoittajana. :) X

K

Hei ootko alottanut taas luistelemaan, huomasin sun snapchatissa jotain kuvia luistimet jalassa? :) Ois kiva jos voisit kertoo tästä vähän enemmän :) terveisin ex-muodostelmaluistelija, joka samaistui niin hyvin siihen sun postaukseen jossa pohdit uuden harrastuksen alottamista!

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

OLEN! <3 Käyn nyt tällä hetkellä kerran viikossa jäällä, katson vähän miten selkä ja jalat jaksaa :) Tulevaisuudessa olisi tarkoitus aloittaa ihan muutaman kerran viikkoon, jos kaikki menee hyvin :) I feeel you!! Ainoa asia mistä saan kunnolla intoa urheiluun on juuri tuo taitoluistelu.. Olisiko mahdollista, että jatkaisit muodostelmaluistelua ihan harrastetasolla? :)

Milla H.

Voi vitsit kun oli kiva lukea tästä! Olen itsekin yrittäjä, valmistan mittatilausvaatteita työkseni ja blogi kuuluu myös toiminimen alle. 😊 Olin valmistumisesta asti eri ompelimoissa töissä, kunnes perustin oman yrityksen ja aloitin yrittämisen kokopäivätyön ohessa. Reilu vuosi meni, kun työmäärä kävi liian raskaaksi kokopäivätyön ohessa, joten irtisanouduin kokopäivätyöstä ja siirryin kokonaan tekemään vaatteita oman yritykseni nimissä. Iso osa asiakkaista seurasi perässä. 😊 Paljon on opittu vuosien mittaan, mutta pienistä takapakeista huolimatta en vaihtaisi päivääkään! Yrittäjyydessä on hyvät ja huonot puolensa, mutta on ihanaa olla vastuussa vain itsestään. Oma tyyliblogi tukee hyvin leipätyötäni, vaatteiden kanssa kun tekemisissä olen koko ajan. Kiitos inspiroivasta ja pohtivasta postauksesta, olisi mukavaa lukea jatkossakin nuorten yrittäjien ajatuksia yrittäjyydestä.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Tosi kiva kuulla <3 Tätä postausta oli todella kiva kirjoittaa :) Hei vaude! Olen miettinyt, että olisi todella kiva joskus suunnitella vaatteita, niin paljon ideoita mielessä. Mutta tosiaan kaikki jäänyt vain ajatuksen tasolle :) Ihanaa kuulla, että siellä ruudun toisella puolella on myös toisia nuoria yrittäjiä :) Sama täällä! Vaikka opittavaa on ollut paljon, en vaihtaisi päivääkään pois :) Ja kiva tietää, että tämä on vasta alkua;) <3 Paljon tsemppiä sinne! XX

Milla H.

Mukava kuulla! 😊 Myö tosiaan asiakkaiden kanssa yhdessä suunnitellaan vaatteet toiveiden mukaisesti, saa jokainen ihan omanlaisiaan uniikkeja vaatteita. ^^ Tuolta voi muutamia tekemiäni vaatteita käydä katsomassa; https://ompelimorokita.com/galleria/ Tässä juuri kuvaajalta odottelen matskua talvimainoksiin, tuli hyvää jälkeä! 😍 Joulukuussa taas tiedossa työmatkaa Helsinkiin ja uusia vaateprojekteja. Tsemppiä sinnekin ja pakko kyllä sanoa, et teet hyvää työtä tämän blogin kanssa! 😊👌🏻

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos super ihanasta kommentista <3 Palautetta on aina niin kiva saada :) Ihan mahtavaa keskiviikkoa sinne x

Maija Viola

Oi tosi ihana postaus! Inspiroit mua ihan sikana. <3 Aina oon itse halunnut olla bloggaaja, joka ansaitsee elantonsa sillä, mutta koska haaveena on myös lääkärin ura niin ne yhdessä ei varmaan antaisi unille aikaa. Keep it up girl! <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos todella paljon kommentista Maija <3 Se on totta, että bloggaaminen vie hirveästi aikaa... Itse yritin blogata täysipäiväisen työn ohella täysillä, mutta siitä ei tullut mitään. Parempi keskittyä asioihin ja tehdä ne täysillä :) Mielummin tekee yhden asian kunnolla, kun yrittää pitää monta monta rautaa tulessa. Tällöin lopputulos on paljon parempi. Mieti mitä SINÄ juuri haluat ja mene unelmiasi kohti <3 Oikein paljon tsemppiä ja ihanaa talvea sinne :) <3

Vierailija

Hei! Hyvää asiaa kirjoitit ja hienot on kuvatkin. Psst, eikös se kirjoiteta muuten 'hepreaa',ei hepreää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

* Kaupallinen yhteistyö Bonusway

Toivottavasti teillä on alkanut torstai kivasti ❤ Tänään tulin jakamaan teidän kesken vinkkini nettishoppailuun. Ajattelin aiheen olevan todella ajankohtainen, sillä Black Friday lähestyy kovaa vauhtia. Mustana perjantaina nettikaupat pursuavat toistaan parempia alennuksia. Alennukset kestävät sen muutaman päivän ajan ja kaupoista voi tehdä todella hyviä löytöjä hyvään hintaan. Itse ostin esimerkiksi puolet joululahjoista viime vuonna erilaisia alennuksia hyödyntäen.

Muutamia vuosia sitten puhuin täällä blogissani palvelusta, josta voit saada rahaa takaisin nettishoppailusta. Eli kirjaimellisesti rahaa siitä, että shoppailet. Luulin asiaa tuolloin vitsiksi itsekin, kunnes kuukauden kuluttua tililleni ilmestyi 129 euroa. 129 euroa takaisin nettishoppailusta? Hetken pyöriteltyäni silmiäni aloin uskomaan yhä enemmän palvelun toimivuuteen. Tuosta päivästä lähtien otin palvelun päivittäiseen käyttöön.

 Nyt tuo kyseinen palvelu on vaihtanut nimeään ja muuttunut Bonuswayksi. Bonuswaylla on mukana yli 900 verkkokauppaa (tuhansia merkkejä), josta voit kerätä bonusta rahana pankkitilillesi. Palvelun käyttäminen on täysin ilmaista, kuten myös rekisteröityminen palvelun käyttäjäksi. Palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa, eikä se vie kuin vain muutaman ylimääräisen klikkauksen. Liityt vain palvelun käyttäjäksi täällä, kirjoitat sähköpostiosoitteesi ja pian sinulle läheteään salasana sähköpostiisi. Palvelun käytön voit aloittaa samantien.

Palvelu toimii kokonaisuudessaan siten, että siirtyessäsi verkkokauppaan Bonuswayn kautta, verkkokauppa tunnistaa, että olet Bonuswayn käyttäjä ja ostoksia tehdessäsi sinulle maksetaan bonusta ostoksistasi. Esimerkiksi ostaessasi Zalandolta 150 eurolla, saat takaisin rahaa pankkitilillesi 7,5 euroa. Kun saatu bonus kerääntyy 15 euroon saat tilitettyä rahat pankkitilillesi. Ostoksien bonukset vaihtelevat kaupoittain ja parhaimmillaan voit saada jopa yli 11% bonusta ostoksistasi. 

Mikäli aiot shoppailla nyt esimerkiksi tulevana perjantaina eli huomenna netissä, suosittelen käyttämään Bonuswayta. Bonusway on koonnut nyt kaikki verkkokauppojen alennusmyynnit, alennuskoodit, korotetut bonukset ja muut tarjoukset yhteen paikkaan, joten ostoksien tekeminen on helppoa ja mikä parasta saat rahaa takaisin verkko-ostoksistasi. Kaikkiin tarjouksiin pääset täältä! Huomaa, että tarjouksia lisätään palveluun koko ajan. Tällä hetkellä bonuksia on korotettu aikalailla ja muotia löytyy jopa -70% alennetuin hinnoin. Itse aion tänäkin vuonna ostaa joululahjat netistä Bonuswayn palvelua käyttäen. Toisin kuin viime vuonna, nyt aion hankkia kaikki lahjat tulevana perjantaina. 

Halusin tulla kertomaan tästä upeasta palvelusta, sillä muoti ja kauneus ovat hyvin pinnalla blogissani. Suosittelen lämmöllä testaamaan palvelua, se nimittäin toimii. Omia suosikkejani ovat mm. Stockmann, Zalando, Boozt, Asos, Boohoo, Nike, eBay, Members, NA-KD, Pink Boutique, Stuart Weitzman... Kuvissa näkyvät kauneustuotteet ovat esimerkiksi ostettu Bonuswayn palvelua käyttäen. Dioria, L'Oréal Parisia, Victoria's Secrettia...

Ps. Nyt muutamien päivien ajan te ihanat blogin lukijat saatte 10 € lisäbonuksen ensimmäisestä ostoksesta, kun vain rekisteröidytte käyttäjäksi täällä! Liittyminen on täysin ilmaista, eikä veloita sinua mihinkää. 

Oikein mahtavaa torstaita kaikille ❤

Kommentit (4)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Hei! Uskon, että kampanja ajoitettiin juuri tuolle ajankohdalle. En tiennyt itsekään, että kampanja tulisi pyörimään muissa blogeissa samana päivänä, mutta toivottavasti sait postauksesta vinkkejä :) Mukavaa alkanutta viikkoa sinne <3 X

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tänään kirjoitan teille D-vitamiinista ja sen hyödystä kauneuteen ja hyvinvointiin. Tiesittekö, että D-vitamiini on yksi tärkeimmistä vitamiineista mitä ihminen tarvitsee? Tuo vitamiini vaikuttaa koko kehon terveyteen ja ehkäisee mm. sairauksia. Sen vaikutus näkyy luustossa, sydämessä, aivoissa, iholla ja lähes jokaisessa kehon tärkeimmässä osassa. 

D-vitamiini on ravinnosta saatava rasvaliukoinen vitamiini. Samalla se on myös hormoni, jota ihmisen oma elimistö tuottaa auringonvalon vaikutuksesta. D-vitamiini myös edistää ruuasta saadun kalsiumin normaalia imeytymistä luuston hyötykäyttöön. Samalla se ylläpitää lihasten, luiden ja hampaiden kuntoa sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Näin talviaikaan siirtyessä on hyvin tärkeää katsoa, että saa tarpeeksi D-vitamiinia. Ihminen pystyy itse tuottamaan D-vitamiinia riittävässä auringonvalossa UVB-säteilynvaikutuksesta, mutta esimerkiksi meillä täällä Suomessa auringosta on mahdollista saada riittävästi D-vitamiinia ainoastaan touko-elokuussa. Tuolloinkin kesällä D-vitamiinin saanti jää usein puutteelliseksi, mikäli ei oleskele paria kertaa viikossa noin 20-30 minuuttia ulkona auringon ollessa korkeimmillaan. Itse kun olen aurinkovoiteiden suurkuluttaja ja aurinkoa en ikinä kesällä ota, on hyvin tärkeä katsoa, että saan tarpeeksi D-vitamiinia myös kesällä. Aurinkovoide, jonka suojakerroin on yli 8, estää D-vitamiinin muodostumisen 95-prosenttisesti. 

Ylläoleva Minisunin uutuustuote sisältää D3-vitamiinin lisäksi korkealaatuista ekstra-neitsytoliiviöljyä. Tutkimuksien mukaan D-vitamiinilisä kannattaa ottaa samanaikaisesti terveellisiä rasvoja sisältävän ruuan kanssa, jolloin D-vitamiinin imeytyy paremmin verenkiertoon. D-vitamiinilla on myös positiivisia vaikutuksia ihon kimmoisuuteen ja puhtauteen. Olen huomannut, että D-vitamiiniravintolisällä talviaikaan on samanlainen vaikutus iholle, kuin auringolla kesällä. Epäpuhtaudet pysyvät paremmin poissa. Vihdoin olen löytänyt sopivan yhdistelmän mitä tulee ravintolisiin. 

Siirtyessäni noin muutama kuukausi sitten Minisunin D3-vitamiini oliiviöljyyn 50 mikrogrammassa, olen huomannut selviä muutoksia hyvinvoinnissani. Tänä syksynä tuo perinteinen flunssa ei iskenyt ollenkaan ja väsymys on tipotiessään. Siinä missä ennen kaamosmasennus olisi iskenyt näihin aikoihin, olen nyt saanut nauttia virkeästä olosta. Uskon myös elintavoilla olevan vaikutusta tähän positiiviseen asiaan, mutta D3-vitamiinin vaikutusta en vähättele ollenkaan. Tuntuu niin hyvältä olla pitkästä aikaa  virkeä näin talviaikaan. Iloisuus on myös todella kiva lisä ❤

Purkin ja auringon lisäksi D-vitamiinia saa muun muassa D-vitaminoidusta maidosta ja maitovalmisteista, kalaöljystä, lohesta, D-vitaminoitua margariinista ja kananmunasta. Itse kun en syö juurikaan maitotuotteita ja kalaa vain pari kertaa viikossa, on ollut hyvin tärkeää katsoa, että päivittäinen D-vitamiinin tarve täyttyy. 

D-vitamiinin lähteet ovat helposti lisättävissä päivittäiseen ravintoon. Vitamiinilisällä varmistaa sen, että ravinnon ohella saa varmasti riittävästi myös D-vitamiinia. Itse syön biotiinin ja sinkin lisäksi Minisunin D3-vitamiini oliiviöljy ravintolisää. Kesäkaudella syön 20 mikrogrammaa päivässä ja talviaikaan nostan määrää 50 mikrogrammaan päivässä. 

 Sain järjestää teidän kesken arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi talven D3-vitamiinit (yksi pakkaus sisältää 120 kapselia, joka riittää hyvin talven yli). Kommentoi toimiva sähköpostiosoitteesi kommenttiboksiin ja näin olet mukana arvonnassa. 

Oletteko te ottaneet jo D-vitamiinit käyttöön?

Oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille ❤

* Yhteistyössä Minisun 

Kommentit (64)

Minna

Olen syönyt d-vitamiinia jo useamman vuoden ja huomasin vaikutuksen vireystilaan.
Mukana arvonnassa ehdottomasti :)

Vierailija

Talven D- vitamiinit on vielä hankkimatta, joten pakkaus tulisi todella tarpeeseen :)

Amanda

Ois varmaan jo korkea aika kokeilla itsekin, kun niin monet tuota taikavitamiinia hehkuttavat. :D

klaara

Syön D-vitamiinia läpi vuoden, sillä en ota lainkaan aurinkoa ja suojaan ihoani kesällä ja keväällä suurikertoimisella aurinkovoiteella. Osallistun ihanaan arvontaan.

AnnikaJ

D-vitamiinia ja muitakin vitamiinei tulee kyllä syötyä, mutta aina en muista ottaa :) 

Hainn

Mukana! Opin taas kerran kantapään kautta kaamosväsymyksen tultua, että niitä d-vitamiini tabletteja olis hyvä rueta syömään jo aikasin syksyn saapuessa.

noora

Näitä pitäisi muistaa syödä enemmänkin!
jokunoora (a) hotmail . com (poista välit)

Vierailija

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Erityisesti kiinnostais testata vaikutus tuohon ihoon ongelmaihon omaavana, energisyys ja muu ehdottomasti plussaa :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.