Kirjoitukset avainsanalla lifestyle

Hei ja oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille ❤ Näin ystävänpäivän kunniaksi ajattelin tulla tekemään teille pienen postaksen ystävyydestä.

Hi and have a wonderful Valentine's Day. Because it's Valentine's Day today, i decided to write to you a little bit about friendship.

Hyvän ystävän tunnistaa jo kaukaa. Aina kun olen tutustunut uusiin ihmisiin tiedän jo ensimmäisestä tapaamisesta voiko meistä tulla hyviäkin ystäviä. En tiedä mikä siinä on, mutta sen vain tietää ja tuntee kun juttu alkaa luistamaan. Parasta onkin se, kun tietää löytävänsä sielunkumppanin ystävästä. 

The moment you realize your best friend is your soulmate. 

Hyvän ystävän kanssa ei tarvitse nähdä joka päivä, ei edes joka kuukausi. Itselläni on muutamia todella hyviä ystäviä joiden kanssa näen ehkä vain kerran puolessa vuodessa tai jopa vain muutaman kerran vuodessa. Vaikka emme juttele päivittäin, tiedän ystävyyden kestävän vaikka ja mitä. Luottamus säilyy, samoiten hyvä ystävyys. 

A strong friendship doesn't need daily conversation or being together, not even monthly chatting. As long as the relationship lives i the heart, true friends never part.

Hyvä ystävä ei tuo riitoja sinun elämääsi. Mitä tulee ystävyyteen, hyvä ystävä ei tuo elämääsi riitoja tai turhaa draamaa. Toki väärinkäsityksiä ja pientä riitaa voi olla, mutta ystävyys ei ole sitä varten, että siinä suhteessa riideltäisiin. Jatkuva riitely kuluttaa, väsyttää ja lopulta tuhoaa suhteen.

A good friend won't bring drama into your life.

 Hyvä ystävä ei puhu sinusta pahaa selkäsi takana, IKINÄ. Tämän jos jonkun olen oppinut. Hyvä ystävä ei puukota sinua selkään tai puhu pahaa sinusta selkäsi takana. Hyvä ystävä tukee ja nostaa sinut jalustalle aina. Laittaa sinut kaiken muun edelle ja kohtelee sinua hyvin. 

A good friend don't talk bad about you behind your back. A good friend don't use your secrets against you and don't share them.

Hyvän ystävän kanssa voit olla 100% täysin oma itsesi. Tämä jos mikä on parasta. Milloin olemme ystävien kanssa katsoneet leffaa kylpytakeissa tai käyneet syömässä ulkona verkkareissa. Milloin itkeneet silmät punaisina tai raahanneet itsemme toisten luokse kello kahden aikaa yöllä. 

A friend is someone who gives you total freedom to be yourself.

Kuvat: Anty Taylor 

Pictures by Anty Taylor

Never forget 3 types of people in your life: 1. Who helped you in your difficult times. 2. Who left you in your difficult times. 3. Who put you in difficult times.

When I count my blessings, I count you twice.

Vietetään tänään ihana ystävänpäivä. Kerrotaan ystävillemme, että välitämme heistä. Ollaan kiitollisia jokaisesta ystävästä ja hetkestä, jonka voimme hyvän ystävän kanssa viettää. Tuetaan, kannustetaan, autetaan ja ollaan läsnä. 

Ps. Facebook -sivuillani on tällä hetkellä meneillään ystävänpäivä arvonta. Arvottavana on Donna Karan uutuushajuvesi Be Tempted. Hajuvesi on tämän syksyn uutuustuoksu 100 ml ja täysin avamaaton lahjapakkaus. Ihanan naisellinen tuoksu. Mikäli haluat voittaa tuoksun itsellesi, voit osallistua arvontaan täällä!

Onnea arvontaan ja ihanaa ystävänpäivää vielä rakkaat lukijat ❤

Kommentit (7)

Vierailija

Hei! Eikös blogisi pitänyt siirtyä toisaalle ja postaustahdissa tapahtua muutosta? 

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Blogi tulee siirtymään tuossa maaliskuun alussa, toivottavasti mahdollisimman PIAN! Tässä ollaan koodailtu tuota uutta blogia, vaihdeltu osoitteita, hostauspalvelua... Käytetty monta tuntia päivässä aikaa tuohon uuteen blogiin, muutos ei tapahdu ihan vain tuosta noin ;D Kyllä, heti vain kun saan nuo omat sivut käyntiin :) Paljon on postauksia odottamassa ;) Kiitos kun jaksatte olla kärsivällisiä, täällä revitään kohta hiuksia päästä ;D Sen verran paljon kaikkea täytyy koodailla ja muuttaa :D XX

Viivi

Moikka! Olen lähdössä kesällä Pariisin, ja ajattelin kysyä, että voisitko tehdä jonkinlaisen postauksen Pariisista. (Varsinkin kun olet alkanut painottaa matkailua enemmän blogissasi:). Itseäni kiinnostaisi erityisesti millä alueella yövyit ja mitä pidit, parhaat ostoskadut ja kirppikset, ravintolat, kahvilat ja liikkuminen:)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

EHDOTTOMASTI SUPER HYVÄ IDEA <3 Milloin olet lähdössä? Kesällä tulee todella kattavat ja isot postaukset Ranskasta, kun lähdemme sinne muutamaksi viikoksi. Silloin tuo kuukausi on täynnä Pariisia ja Nizzaa ;) Mutta yritän saada jonkunlaisen postauksen tässä tehtyä ennen kuin lähdet :) Uudessa omassa blogissa tulee jatkumaan nuo matkapostaukset :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Ensimmäinen päivä takana täällä Ranskassa. Ai että rakastan tätä maata ja erityisesti Pariisia. Tällä kertaa lähdin reissuun perheeni kanssa. Pikkusiskollani on täällä Rouenissa kilpailut, joten päätimme lähteä kannustamaan oikein porukalla. Täällä on muuten aivan ihana sää! Aurinko paistaa, kadut ovat kuivat ja lämpöä on vähän päälle 12 astetta. Olin varautunut oikein lämpimään takkiin ja pipoon, mutta hyvin täällä pärjää ilman niitäkin. 

Meidän hotelli sijaitsee täällä todella hyvällä paikalla. Kävelymatkan päässä Champs-Élyséesta ja Louvren museosta. Kolme tähteä ja mukava henkilökunta. Olen vähän sitä mieltä, että kaupunkilomalla hotellilla ei ole niin väliä. Kunhan on vain siisti ja sijainti hyvä. Mielummin näen ja koen kaunista kaupunkia kuin vain istun viiden tähden hotellihuoneen sängyllä tekemättä mitään.

Tänään itseasiassa koimme kaupungista raapaisua kun vierailimme älyttömän upeassa Louvren museossa! Herranjestas mitä taidetta ja minkä kokoinen ylipäätään tuo museo oli. Monta kerrosta, monia kilometrejä, tuhansia taideteoksia ja veistoksia... Muinaisia esineitä, tekstejä... Ja se kuuluisia Mona Lisa! Nyt on Monkkukin nähty kahden metrin säteeltä. 

PÄIVÄN ASU

Takki ZARA / Poolopaita Karen Millen / Nahkahame Vero Moda / Ylipolvensaappaat Din Sko / Laukku Louis Vuitton

Mikäli vierailette Pariisissa, suosittelen lämmöllä Louvren museota. Niin upea, ettei mitään rajaa. Ainoa iso miinus oli se, ettei tekstejä oltu kirjoitettu englanniksi... Vain ranskaksi taide-esineiden ja teoksien viereen. Vaikka ymmärrän ranskaa sieltä sun täältä, jäi useammat lauseet täysin pimentoon. Ensi kerralla täytyy vuokrata jonkunlainen korvalappustereo -vekotin informaatiotiskiltä, sen verran jäi ärsyttämään.

Museokäynnin jälkeen kävimme syömässä todella hyvät pizzat. Jotain nopeaa ja todella täyttävää. Museossa meni nimittäin yli neljä tuntia ja sekään ei riittänyt läheskään koko kierrokseen. Ensi kerralla varaamme tuohon museoon aikaa koko päivän.

Ihanaa, vielä on jäljellä monta kokonaista päivää täällä.

Nyt lähden nukkumaan. Oikein hyvää yötä ❤

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Näinä viikkoina olen ollut hyvin inspiroitunut monesta asiasta. Mieliala on ollut hyvin korkealla ja hymy korvissa. Ei ole ollut päivääkään milloin ärsytys tai väsymys olisi tullut tielle. Keräsin muutamia kuvia kollaasiin, jotka ovat inspiroineet minua näinä muutamien viikkojen aikana. Mikäli tämä hyvä olo jatkuu läpi vuoden, vain taivas on rajana. 

Jooga. Olen täysin hurahtanut joogaamiseen. Entisenä kilpaurheilijana rakastan täysillä keskittymistä urheilusuoritukseen. Ennen ihmettelin kuinka joku voi harrastaa joogaamista ja vielä pitää siitä... Nyt ymmärrän tuon kaiken. Jooga on niin paljon enemmän kuin pelkkä urheilulaji. Vaikka olen käynyt vasta muutaman kuukauden ajan tunneilla, tiedän että tästä urheilulajista en luovu. Siinä missä jooga on ottanut vallan, samoin on tehnyt pilates. Katsoinkin jo jooga ja hyvinvointimatkoja ulkomaille. Olisi unelma päästä joogaamaan jonnekin lämpimään. Tämän unelman tulen ehdottomasti vielä jonain päivänä toteuttamaan. 

Pianonsoitto. Tätä ette ehkä tienneet minusta, mutta olen käynyt soittotunneilla useampien vuosien ajan nuorempana. Pianon soiton aloitin kymmenenvuotiaana taitoluistelun ohella. Nyt kaivoin takaisin pöydälle kaikki nuotit ja eilen soitinkin ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa. Tämä on ehdottomasti sellainen asia, jota haluan vaalia. Vielä kun saisi nuoruuden kodista omaan kotiin tuon kunnon pianon. Musiikki. Se tulee näkymään enemmän blogissani. 

Kodin sisustus ja siivoaminen. Viime viikolla myin todella paljon vanhoja tavaroita pois ja tein Pinterestiin oman sivuston, johon kerään kaikkia kauniita inspiroivia kuvia. Mitä tulee sistukseen tiedän hyvin tarkkaan mitä haluan. Puuta, valkoista, hopeaa, lasia ja jotain todella kodikasta. Kukaa muu on hurahtanut kodin sisustamiseen?

Terveelliset elämäntavat ja ruuanlaitto. Siinä missä nuorempana en voinut sietää ruuanlaittoa, rakastan nykyään todella paljon erilaisten reseptien tekemistä ja ylipäätään ruuaanlaittoa. Mielessäni on vaikka mitä reseptejä, joita haluan tänne kirjoitella. 

Matkustus. Jos johonkin olen täysillä hurahtanut on se matkustus ja uusien paikkojen kokeminen. Siinä missä ennen rakastin matkoilla vain shoppaamista ja auringonottoa, on nuo matkat nykyään niin paljon enemmän. Muodin ja kauneuden lisäksi haluan tulevaisuudessa kirjoittaa myös matkustelusta ja tehdä sitä mikä tekee onnelliseksi. Olen aina rakastanut matkustella ja eri paikoissa onkin tultua käytyä: Intia, USA, Thaimaa, Aasia, Brasilia, Eurooppa... Tulevaisuudessa tulen kirjoittamaan paljon enemmän matkustelusta kauneuden ja muodin + kaiken muun lisäksi. Olen pitänyt aina matkustelun vähän pienempänä osa-alueena blogissani, mutta nyt haluan tuoda sitä yhä enemmän julki myös näin julkisesti. 

Uudet Instagram sivut @nataliemaaritvilen. Olen saanut todella paljon inspiraatiota arkeen uudesta Instagram-tilistä. Mielestäni on ihana jakaa iloisia, värikkäitä ja hyvän mielen kuvia. Uusi tili keskittyy matkustamiseen, muotiin, kauneuteen, hyvinvointiin ja lifestyleen. Uudella tilillä haluan vain jakaa positiivista energiaa, iloa. Kauniita kuvia, hetkiä ja elämää.

Omien nettisivujen tekemistä. Näinä viikkoina olen hieman perehtynyt uuteen blogipohjaan ja teknisiin asioihin. Koodaamistakin olen vähän harjoitellut. Vaikka uuden blogin tekeminen vie älyttömästi aikaa ja no jonkun verran rahaa, uskon lopputuloksen olevan kaiken tämän vaivan arvoinen. Kirjoitinkin jo Snapchatin puolella, että kaikki tai ei mitään asenteella mennään nyt. Vaikka tätä vanhaa portaalia tulee älyttömän ikävä, uskon omien sivujen tuovan todella paljon kaikkea uutta ja kivaa. Kuukausi enää, (jos siis kaikki menee niin kuin saduissa) nuo nettisivut valmistuvat hah. 

Muoti ja kauneus. Vaikka aina olen pitänyt muodista ja kauneudesta, olen näinä viikkoina ollut hyvin inspiroitunut erilaisista tyyleistä. Päässäni on vaikka ja mitä, ja nyt vain odottelen että pääsen näitä kunnolla teille toteuttamaan. Siinä missä muoti ja kauneus ovat inspiroineet, on myös erilaiset mielipidetekstit antaneet inspiraatiota ja voimaa.

Tälläiset asiat ovat inspiroineet minua näinä viikkoina. Itseasissa tässä onkin listattuna kaikki ne asiat, joita tulen painottamaan uudessa blogissa. Mitkä asiat teitä on inspiroinut? ❤

Kommentit (2)

Assi

Ei millään pahalla, mutta jos luettelet maita joissa olet käynyt, luettele ne maina äläkä maanosina. Kertoo paljon enemmän, ja jos taas sanot käyneesi USAssa, vaikuttaa että olet käynyt koko paikan läpi. Ja eikös Intia ja Thaimaa kuulu Aasiaan?

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Ajattelin laittaa nyt näin "pelkistetysti", sillä olen reissannut aikalailla läpi USA:ta asuessani siellä. Tämän takia en alkanut erottelemaan yksitellen osavaltioita sieltä :) Sama juttu Aasian kanssa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

EILISEN ASU

YESTERDAY'S OUTFIT

Takki J. Lindeberg / Farkut Samsøe & Samsøe / Kengät Din Sko / Laukku Chanel / Karvakaulus Zara

Jacket from J. Lindeberg / Jeans from Samsøe & Samsøe / Shoes from Din Sko / Bag from Chanel / Faux fur collar Zara

Kuvat: Didem Özgun, By Didem

Tällä viikolla olen käynyt läpi vanhoja tavaroitani. Samalla kun tavarani on vähentyneet, olen alkanut tehdä siivousta myös muilla elämän osa-alueilla. Viime postauksessa kerroin kuinka vuosi 2016 oli niin hyvässä kuin pahassa aikamoinen vuosi. Se sisälsi vähän kaikkea. Kävin läpi monet tunnekuohut ja alamäet. Toki tuo vuosi oli myös onnellinen ja sisälsi aivan ihania hetkiä, mutta pääsääntöisesti mieleeni on jäänyt ne monimutkaiset ja vaikeat reitit. Sanotaanko näin, että vuosi 2016 oli omalta osalta pettymysten vuosi. Odotin tuolta vuodelta todella paljon. Vaikka odotukset olivat korkealla tuntui aivan siltä kuin olisin astunut oravanpyörään. Koko elämä tuntui junnaavan paikoillaan. Yritin päästä tuosta oravanpyörästä pois haalimalla vain enemmän ja enemmän tekemistä päiviin ja viikkoihin ja lopulta koko korttitalo romahti. Siis kirjaimellisesti romahti. Lopulta en enää jaksanut tehdä mitään ja istuin tyhjässä asunnossa itkien Snapchatin palveluun. Kyllä, Snapchattiin. Olisin voinut itkeä yksin myös huoneessa, mutta tuntui siltä että halusin jakaa tuon fiiliksen tuhansien ihmisten kanssa. Miksi? 

Se oli helpottavaa. Oli todella vapauttavaa olla ilman meikkiä punaisten silmien kanssa ihan vain siinä hetkessä. Lopettaa kaikesta turhasta jauhaminen ja olla edes hetken omien ajatusten kanssa. Ei lähteä karkuun niitä, ei paeta jonnekin muualle. 10 minuutin itsejuttelun jälkeen oli aika nousta ylös. Pestä kasvot vedellä. Vaikka olin vuodattanut lähes koko elämän turhanpäiväiseen palveluun tuntui todella hyvältä. Katsoa totuutta silmiin ja myöntää itselleen tuon kesäisen romahduksen. On ihan okei olla ei okei. Viiden minuutin päästä pakkasin tavarani kasaan ja suljin oven. Tästä päivästä lähtien alkaisin kuuntelemaan itseäni. Tekisin niitä valintoja elämässäni, jotka tekisivät minut onnelliseksi. Vaikka joutuisin luopumaan kaikesta, astuisin uuteen ajanjaksoon. En haluaisi enää kokea noita samoja fiiliksiä. 

Vielä viime vuonna päiväni koostui hienoista asioista. Vaikka elämässä oli kaikkea hienoa, tuntui ettei mitään sisältöä ollut. En sano, että nämä asiat olisivat vaikuttaneet huonoihin fiiliksiin, itse nämä fiilikset itselleni tein. Ihan rehellisesti. En vieläkään tiedä täysin, minkälainen yhtälö vei näihin tunnelmiin, mutta sen tiedän ettei tämä ollut toimiva kokonaisuus itselleni. Ei ainakaan tässä elämäntilanteessa. Oli pakko alkaa karsimaan asioita ja kuuntelemaan omaa ääntä jossain siellä sisimmässä. Aina sanotaan, että pitäisi ajatella järjellä, mutta tällä kertaa halusin kuunnella omaa sydäntäni, niin kliseiseltä kuin se kuulostaa. En halunnut peitellä enää mitään.

Sen tiedän, että vuodesta 2017 on tulossa monella tapaa erilainen. Vaikka edelleen pidän kaikesta kauniista ja myös niistä viini-illoista (unohtamatta tietenkään blogia), haluan tuoda jotain uutta sisältöä elämään. Vähän niin kuin aloittaa kaiken alusta. Olenko hullu, en. Haluan vain tuntea jotain muuta mitä viime vuonna tunsin. Päästä irti vanhoista asioista ja seurata vain sitä omaa fiilistä. Pienempään asuntoon muuttaminen poikaystävän kanssa oli vaikea päätös, mutta hyvin kannattava. Päätimme, että mielummin laitamme nuo "ylimääräiset" rahat matkusteluun ja uusien kokemuksien haalimiseen kuin super kalliiseen vuokraan. Asunto jossa asumme tällä hetkellä on muutenkin hyvin väliaikainen. Voi olla nimittäin, että kesällä muutan asumaan toiseen kaupunkiin. 

Palan jo halusta saada näyttää teille se uusi puoli tästä vuodesta. Tästä elämästä. Ja niin, olen loppusuoralla tässä projektissa. Sain heitettyä kaikki turhat ja ahdistavat tavarat pois. Vihdoin ja viimein koti alkaa näyttämään kodilta. Niin tämä uusi pieni koti. Täällä on myös uusia liikuntavälineitä, pieniä sellaisia. Uusi joogamatto, kahvakuula. Sain myös eilen tehtyä uuden Instagram-tilin. Tarkoitus on jossain vaiheessa poistaa tuo vanha tili ja aloittaa myös kaikki alusta sosiaalisen median parissa. Uusi tili kantaa samaa vanhaa nimeä eli @nataliemaaritvilen. Uudelle tilille haluan postata kauniita hetkiä arjesta. Tarkoitus on postata mahdollisimman paljon puhelimella otettuja kuvia. Tuoda omaa arkea lähemmäs omalla tavalla. 

Nyt lähden kauppaan ja viimeistelen kodin siivouksen 20-luvun musiikkia kuunnellen. On muuten vapauttavaa jättää nykymusiikki hetkeksi pois ja kuunnella jotain muuta. Mukavaa lauantaita kaikille ❤ 

Kommentit (20)

Juulia

siis mikä ihme tuo vierailijan kommentti on :D "voimia erosta selviytymiseen" haha :D

Vierailija

Sun tyyli on hieno mutta muistuttaa nykyään keski-ikäisen hienosto rouvan pukeutumisesta. Pukeutuisit fressisti ja nuorekkaasti kun sitä vielä olet! ;)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Itse tykkään tästä tyylistäsi ja aion siihen tulevaisuudessa myös pukeutua 😉 Se tässä onkin parasta, että jokainen pukeutuu juuri niin kuin itse haluaa, olisi tylsää jos kaikki olisi samannäköisiä. Ainakin omasta mielestä 😊 Kiitos 😊❤️

Anna

Sä oot upea ja inspiroiva! Kerrot rehellisesti, ettei elämä ole aina ruusuilla tanssimista, mutta samallat jaat myös niitä arjen hyviä puolia. Haluan kiittää sua siitä, että sä kirjotat tällaista blogia, jota me lukijat saamme seurata. :) Oot mun roolimalli: tyylikäs, omaat terveen ajatusmaailman ja oot rehellinen. Jatka samaan malliin! Toivotan sulle ihanaa vuotta 2017 <3

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Anna aivan ihanasta kommentista <3 Näitä kommentteja on niin parasta lukea :) Olette ihania!

Oikein ihanaa vuotta sinne myös <3 XX

Vierailija

Vaikutat ihanalta ihmiseltä, olen lukenut sun blogia ihan alkuajoista asti! alkuaikoina muistan miten samastuin sun ihanan vaaleaan tukkaan ja rusketukseen :D olisi kiva jos joskus järjestettäisiin joku ilta esimerkiksi, jossa sut ja muut blogin lukijat voisivat nähdä ja pitää hauskaa! Hyvää kevään odotusta sulle Natalie :)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos aivan ihanasta kommentista ja pahoittelut, että vastaamisessa on mennyt tovi <3 AAAAhha mä muistan noi blogin alkuajat :D sen rusketuksen ja vaalean tukan.. Haluan ne takaisin ;D Ehdottomasti!! Ihan super hyvä idea! Olen itseasiassa miettinyt, että jos joskus kesällä järjestäisi? :) Samoin sinne ihana <3 XX

sofiaa

Voi ymmärrän sua niin hyvin! Siis olin itse ihan samoissa fiiliksissä sun ikäisenä! Nyt 26v ja elämä hymyilee monella osa-aluella. Pääsin vasta kolmannella yrityksellä sinne valtsikaan ja oon ollut upeissa työharjotteluissa sen jälkeen! Se yksi onnistuminen siinä pääsykokeessa vaan oikeasti muutti niin monta asiaa. Ja haluan vaan sen sanoa että sinä et ole mitenkään huono, vaan ne on oikeasti ihan sairaan vaikeat kokeet ja valtsikka on yksi koko Helsingin yliopiston vaikeimpia paikkoja päästä sisään. Kokeen oikeasti täytyy olla täysi kympin suoritus että ne saa läpi, vaikka olisikin tehnyt todella hyvän suorituksen... Joten siis haluan vaan nyt tsempata ja TIEDÄN että tää on SUN vuosi ja tänä vuonna sä onnistut!!<3 Nyt on tullut kaikki ensikertalaisuuskiintiöt yms. eli tulet varmasti pääsemään tänä vuonna kouluun. Jos valtsikka vielä kiinnostaa, suosittelen kannustimen valmennuskurssia, en olisi itse päässyt sisään ilman sitä:) Ja suosittelen hakemaan useampaan hakukohteeseen niin ei jää yhden kortin varaan!<3 Olet ihana tyttö ja voit olla tosi ylpeä kaikesta siitä mitä olet jo tuohon ikään mennessä saavuttanut! Hei oot yksi Suomen suosituimmista bloggareista -harva voi sanoa samaa. Toivottavasti saat kivan koulupaikan joka tuo elämälle suuntaa, tiedän ton tunteen kun tuntuu että on ihan hukassa. Mutta mä vaan tiedän että sä pärjäät<3

Vierailija

Valtsikka ei todellakaan ole sieltä vaikemmaista päästä päästä sisään. :D mutta joo tsemppiä lukuihin, lukemalla sinne pääsee. ;)

sofiaa

Lol, no todellakin on! Viestintä on koko Suomen vaikeimpia hakukohteita päästä sisään... Eli etpä taida asiasta tietää yhtään mitään? Valtsikkaan hakee vuosittain tuhansia ihmisiä ja muutama sata pääsee sisään. Omana vuonna yli 5000 hakijaa ja 300 paikkaa tiedekunnassa... Viestintään vuosittain yli 600 hakijaa ja paikkoja 30...

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Sofia kauniista sanoista <3 Nyt vasta alkaa selviämään, että mitä oikeasti haluan opiskella ja mitä tulevaisuudessa tehdä. Nyt vasta lähivuosina pystyn keskittymään kunnolla juuri tuohon lukemiseen, kun ennen vain tein töitä niin hullun lailla... Mutta lopussa kiitos seisoo vai mitä! Kiitos hurjan tsemppaavasta kommentista! Juuri sitä mitä tarvitsisin <3 XX Ihanaa tiistaita sinne <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.