Kirjoitukset avainsanalla beauty

Jokainen minut kunnolla tietävä tietää kuinka herkät silmät minulla on. Joka kerta kun nauran, aivastan tai yskäisen silmäni vuotavat. Jos kävelen vähäänkään kylmässä tai tuulisessa säässä silmäni herkistyvät ja vetistyvät.

Näin vanhemmiten silmäni ovat onneksi hiukan rauhoittuneet, mutta herkkyyden tilalle on tullut kuivat silmät. Työskentelen tietokoneen parissa vähintään viisi tuntia joka päivä, puhumattakaan puhelimen tuijottamisesta. Puhelimen ja tietokoneen lisäksi selaan myös koulukirjoja useamman tunnin ajan. Kuivien silmien lisäksi silmäni väsyvät päivän mittaan melko lailla. 

* Yhteistyössä Sabora Pharma 

Ennen matkalle lähtöä sain testattavaksi Tearsagain-silmäsuihkeen. Olin testauksesta hyvin innoissani, sillä olen kärsinyt lähes koko elämäni herkistä ja kuivista silmistä. Pienenä ravasin eri silmälääkäreiden vastaanotolla, mutta mitään konkreettista silmistäni ei löytynyt. Sanottiin vain, että omistan normaalia herkemmät silmät. 

Odotellessani paketin saapumista kotiin, olin hieman skeptinen kokeilun suhteen. Auttaisiko tämä silmäsuihke oikeasti ja miten se eroaisi muista tuotteista. Mitkään edelliset tuotteet kun eivät olleet auttaneet ylläoleviin oireisiin. Tai sanotaanko näin, että olin lopettanut niiden käytön hyvin nopeasti epämiellyttävän käyttötavan vuoksi. Itse en nimittäin kestä laisinkaan sitä, että silmiin täytyy tiputtaa tippoja. Tiedätte varmasti sen tunteen kun odotat silmätipan tippumista silmääsi sohvalla maaten. Niin epämiellyttävää kun olla ja voi! Mieleeni tulee vain muistot nuoruuden silmätulehduksista.

Paketin saapuessa kotiin oli aika lähteä testaamaan. Luettuani käyttöohjeet yllätyin todella positiivisesti! Tämän silmäsuihkeen kanssa ei tarvitsisi kokea niitä epämiellyttäviä tunteita laisinkaan. Tippojen sijasta Tearsagain silmäsuihketta suihkaistaan suljetuille silmäluomille, josta se luomen reunaa pitkin sitten kulkeutuu kosteuttamaan silmää. Tuotetta ei tarvitse mennä siis tiputtamaan peilin eteen vaan sitä voi suihkauttaa missä ja milloin vain. Meikkiä ei tarvitse myöskään pestä pois. Tuote ei saa silmiä vuotamaan eikä siten valuta tai tuhri silmämeikkiä. Lisäksi kosteuttava suihke hoitaa silmänympärysihoa. 

Tearsagain silmäsuihke on tuote kuiville silmille. Se sisältää liposomeja, jotka rauhoittavat ärtyneitä ja kuivia silmiä tasapainottamalla silmän kyynelkalvon lipidikerroksen ja estämällä kosteuden haihtumisen silmästä. Itse kokeilin tuotetta heti pitkän työpäivän jälkeen ja voin kertoa, että toimii! Sellainen silmien pistely ja kirvely oli heti tipotiessään. Huomattuani tuotteen tehon, päätin ottaa sen mukaan reissuun. Kuten tiedetään lentokoneen ilma on hyvin kuivaa. Jos istun tuntia pidempään lentokoneessa silmiäni alkaa polttelemaan ja ne tulevat hyvin aroiksi valosta. Olikin mielenkiintoista testata tätä silmäsuihketta silmäluomille ja huomata sen todellisen tehon. 

Täytyy tosissaan myötää, että ensi testaamisesta lähtien olen kantanut tätä silmäsuihketta laukussani. Kyllä, jopa Espanjassa rannalla ollessamme. Siellä se pyörii laukussa muiden meikkien seassa. Jos itse kärsit väsyneistä, ärtyneistä, kuivista, valonaroista tai kipeistä silmistä, suosittelen tämän silmäsuihkeen käyttöä lämpimästi, edes testaamista. Omiin oireisiin se on auttanut. Tuotetta voi käyttää myös piilolinssien kanssa tai vaikkapa juuri sen juhlameikin kera. Itse esimerkiksi suihkuttelin uudenvuodenaattona Berliinissä muutaman kerran illan aikana tätä silmäsuihketta silmiin. Helppo ja nopea tapa raikastaa katsetta.   

Toivon todella, että tästä postauksesta on jollekin teistä hyötyä. Itse rakastan sitä tunnetta kun löytää vastauksen kauan kaipaamiin kysymyksiin. Jos kiinnostuit niin, Tearsagain -tuotetta voi ostaa apteekkituotteet.fi nettikaupasta. 

Nyt oikein ihanaa iltaa kaikille ❤

Kommentit (4)

Vierailija

Sama ongelma. Mulla tosin se vaikuttaa onko asunnon ilmanvaihto koneellinen vai painovoimainen. Helsingin keskustassa on paljon kämppiä jossa on painovoimainen ilmanvaihto ja painovoimaisessa ilmanvaihdossa on myös paremmat tuloilmasuodattimet niissä ulkoseinissä olevissa valkosten lautasten alla (F9 taso, suodattaa tosi paljon enemmän mitä koneellisten f7, lisäks koneellisissa pitkät putket ilmalle mihin kertyy skeidaa) mistä ilma tulee mitä koneellisen ilmanvaihdon kämpässä. Tylsää settiä mut tosi tärkeetä. Sama juttu hajusteettomat tuotteet auttaa huomattavasti. Monissa kämpissä myös noita suodattimia ei oo vaihdettu juurikaan, sun kaltasen niitä pitäis vaihdattaa tosi usein heti kun tummuu.

Näkisin valttikorttina et voit työskennellä himassa. Joka officessa on koneelliset ilmanvaihdot. Ole onnellinen myös et oot nimenomaan Suomessa, Usassa vois olla vaikeaa kun joka mestassa ilmastoinnit käy. Ongelma on siis pienehkö krooninen sidekalvon tulehdus jota ylläpitää eri tekijät ja alhainen kyynelnesteen tuotanto, en tiedä liittykö nää toisiinsa, veikkaisin.

Englanniks on sellanen termi kuin sick building syndrome. Tosiaan parannuksena toimii täydelliset olosuhteet, hyvät silmätipat kenties ja hajusteettomat tuotteet. Ikävää sanoa mut kaikki hiuslakat ym pahentaa tilannetta, ei muutaku ituhipiks :D oon testannu kaikki silmätipat ja sanoisin et oftagel on kaikkein paras tähän ongelmaan, koska ei tarvi käyttää niin usein ja toisaalta aineet on aika vaarattomia. Lääkärit joilla sama juttu on käyttäneet näitä myös itse mitä oon rampannut joten se tukee olettamusta turvallisuudesta. Vähän epämiellyttävät aluks kun joutuu venaa et silmät kirkastuu kun laitat ne mut siihen tottuu.

Ilmanvaihtoja on puolikoneellisia myös et kannattaa perehtyä onks se aidosti painovoimainen ja hyvin suodatettu. Homeet ym yhtä lailla myrkkyä.

Jos oot asunu koko nuoruutes omakotitalossa jossa on koneellinen ilmanvaihto, käyttäny hiuslakkaa, hajusteellisia tuotteita ym, niin et ole ehkä ollut missään tilanteessa niin et sulla ois olosuhteet kohdillaan jolloin et ole tajunnut tilannetta muutkakuin ääriolosuhteissa, esim lentokoneessa, jossa on todella voimakas ilmanvaihto. Päästöjen lisäks koneellinen kuivattaa myös ilmaa mikä pahentaa myös.

Mulla kävi vielä niin et tuli yhtäkkiä kaikki allergiat josta oon miltei ykskaks parantunut pl hajusteet. Olin ollut terve kuin pukki koko elämäni, yhtäkkiä en voi syödä mitään, en voi mennä ulos, en voi katsoa kunnolla tietokonetta, en voi mennä toimistoihin (pieni pelko mun kohdalla, mut lisää vielä tilanteen vaikeutta kun ei ole edes teoriassa kohtuuhelppoja mahiksia).

Olkoon tämä blogihistoriasi asiapitoisin postaus rakennustekniikan merkityksestä ihmisen silmien terveyteen Internajan pohjoismaisessa hyvinvointivaltiossa, jossa Savonlinnan pienpanimo-oluet virtaa 30 lentoa vuoteen (onneks tosin tyhjissä koneissa, joten ihan sama) lentäviin eko- partasuihin, joille metsässä yö ei onnistu jos pitää syödä keiton seassa lihaa vanhalle ********* haisevan takeaway sushin sijaan Loirinuotiolla.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kiitos kommentista <3 Ja ihanaa, että joku jaksaa vielä kirjoittaa näin pitkästi, kommentteja on niin kiva lukea :) JA kiitos! Nyt tiedän vähän enemmän tästä aiheesta! ;) Ihan huippukommentti kaikinpuolin! ;D Kiitos superisti tästä, sitä oli ilo lukea <3 Ps. pitääkin testata ;)

Vierailija

Muille ongelmasta kärsiville tiedoks et kandee käyttää vaan säilöntäaineettomia tippoja, ongelmat tuppaa pahentua ja parantua asia kerrallaan. Mulla silmätippojen säilöntäaineet kärjisti ongelman niin etten voinu käyttää yhdessä vaiheessa mitään silmätippoja rutikuivilla silmillä, kunnes asennutin f9 tason g-lam suodatinkalvoa allergia-apu.fi liikkeestä ilmantuloaukkoihin, tilanne alko helpottaa, pystyin ottaa säilöntäaineettomat tipat ja nyt ennen sopivaa asuntoa jo tilanne paranemaan päin.

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Eikä! :( Tosi harmi kuulla... Pitääkin pitää mielessä noi suodatinkalvot, jospa ne myös auttaisivat täällä. Kivaa tiistaita sinne ja kiitos kommentistasi <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Hei ja ihan mahtavaa keskiviikkoa. Tässä tulisi teille pitkästä aikaa videota. Edulliset meikit vastaan kalliit meikit. Toivottavasti pidätte videosta ❤ Muistakaa vaihtaa videon laatu 1080p HD.

Voit myös katsoa videon täältä! YouTube kanavani pääset tilaamaan tästä!

Palataan pian taas seuraavan videon parissa ❤

Facebook Natalie Vilen // Instagram @nataliemaaritvilen // Snapchat natalievilen // Bloglovin Natalie Vilen // YouTube Natalie Vilen

Kommentit (5)

Vierailija

Hei Natalie!

Teit kyllä älyttömän upean meikin :)

Haluasin kysyä tarkemmin tuota  Chanelin luomiväri palettia, itse haluasin ostaa saman mutta en ole löytänyt :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Hei ❤ Tänään esittelen teille kolme tämän hetkistä suosikkikampaustani. Nämä kampaukset ovat tehty Chloe'sin hiustenpidennyksiä käyttäen. Vaikka pidän kovasti omista hiuksistani, on välillä kiva saada pituutta hiustenpidennyksistä. Etenkin erilaisia kampauksia tehdessä, pitkät hiukset ovat aivan parhaat.

Clip-one pidennyksiä käyttäen omien hiusten kasvattaminen on myös helppoa. Juuri tämän takia olenkin aivan rakastunut näihin helppokäyttöisiin pidennyksiin. Vain muutamassa minuutissa hiukset ovat näyttävät ja mikä parasta, nämä clip-one pidennykset eivät vaurioita oikein käytettynä ollenkaan omia hiuksia. 

Sen pidemmittä puheitta, tässä tulisi kolme tämän hetkistä suosikki kampaustani arkeen, juhlaan ja töihin. Kaikki kampaukset ovat todella helppo tehdä, eikä aikaa mene kuin vain muutama minuutti.

ARKEEN

Tämä ylläoleva lettikampaus on todella helppo tehdä. Se sopii arkeen myös todella hyvin. Lettikampauksen tekoon tarvitset vain pitkät hiukset, muutaman pinnin, läpinäkyvän muovisen pompulan ja hiuslakkaa.

Harjaa hiukset ensin toiselle puolelle (halutessasi voit käyttää kuivashampoota paremman pysyvyyden saamiseksi). Kun hiukset ovat toisella puolella letitä ne normaalisti. Lopuksi kiinnitä hiukset läpinäkyvällä muovisella pompulalla. Itse laitan vielä muutaman pinnin hiusten takaosaan, jotta hiussuortuvat eivät sojota. Halutessasi voit suihkuttaa hieman lakkaa. 

JUHLAAN

Etenkin juhlakampaukseen nämä hiustenpidennykset ovat aivan täydelliset! Tässä tulee yksi suosikkijuhlakampaukseni kautta aikojen, pehmeät Hollywood-kiharat paksulla sauvakihartimella tehtynä. Mitä tulee kiharoihin, rakastan niitä! Rakastan etenkin loivia ja pehmeitä kiharoita, jotka näyttävät todella klassisilta. Tähänn kampaukseen tarvitse paksun sauvakihartimen, hyvän lämpösuojasuihkeen, rakenne- ja volyymisuihkeen, hiuspinnejä tai klipsejä ja hiuslakan. 

1. Suihkuta lämpösuojaa kauttaaltaa hiuksiin, myös pidennyksiin mikäli sinulla on ne hiuksissasi. Lämpösuojan jälkeen suihkutan itse vielä rakenne- ja volyymisuihketta hiuksiin tuomaa rakennetta ja muotoiltavaa volyymia. Kun alkutyö on tehty on aika siirtyä kihartamiseen. 2.Vie sauvakiharrin hiusosion tyveen ja kieputa varovasti hiusta sormilla kihartimen ympärille aivan latvaan saakka. Tässä vaiheessa on hyvä käyttää käsinettä, jottei sormet pala. Itse vien melko paksun osion hiusta sauvakihartimen ympärille, sillä haluan kiharoista paksut ja näyttävät. 3. Anna olla paikoillaan muutaman sekunnin ajan. Voit varovasti tunnustella hiusten päältä hiusten kuumutta. 4. Lopuksi päästä hius kihartimen ympäriltä varovasti ja kiinnitä ylös avaamaton kihara pinnillä. Viimeinen vaihe on ehkä tärkein, jos haluat kestävät kiharat! Vasta kun hius on kunnolla jäähtynyt voit avata pinnin ja päästä hiukset alas. 5. Viimeistelyvaiheessa harjaa kiharat varovasti läpi ja kiinnitä hiuslakalla. 

TÖIHIN

Tämä kampaus on melko uusi tuttavuus itselleni, mutta sitäkin rakkaampi. Etenkin pidennysten kanssa tämä kampaus toimii täydellisesti! Myös juhlan jälkeisenä aamuna on kampaus täydellinen. 

En tiedä mikä tämän kampauksen oikea nimi on, mutta itse kutsun sitä juuri juhlanjälkeiseksi kampaukseksi. Harjaat vain hieman edellisillan kiharoita auki ja tadaa pohja tähän kampaukseen on jo tehty. Tämän kampauksen tarvitsen vain loivat kiharat, hiustesi värisen pehmeän pompulan ja läpinäkyvän ison muovisen hiuslenkin.

1. Ensimmäiseksi kiinnitä hiuksesi taakse perinteiselle puoli ponnarille / nutturalle. 2. Kun hiuksesi ovat toisen kuvan mukaisessa kampauksessa, pöyhennä nutturaa isommaksi. 3.Lopuksi ota nutturahiusten alahiukset takaisin ylös ja kiinnitä ne läpinäkyvällä muovisella hiuslenkillä nutturan päälle. Näin nutturasta tulee iso ja näyttävä. Todella helppo kampaus, jonka tekemiseen menee vain muutama minuutti. 

Mitä tykkäsitte postauksesta? Hiustutoriaaleja ei olekaan nkynyt blogissani lähes laisinkaan. Mikäli pidätte näistä tutoriaaleista, voisin ottaa tämän tyyliset postaukset / videot tavaksi. Tällä kertaa hiuskampaukset olivat todella yksinkertaisia, mutta seuraavalla kerralla voisin esimerkiski kuvata kolme hieman haastavampaa kampausta tänne. 

Ps. Black Fridayn kunniaksi KAIKKI Chloe'sin (www.chloes.fi) tuotteet ovat -25%! Jopa nämä kuvissa näkyvät hiustenpidennykset. Voin kertoa, että olen täysin ihastunut näihin hiuksiin. Hiuslaatu on todella upea ja hiukset todellakin ovat pitkät! Itselläni on sävy Ash Blonde #60. Ja mikä parasta, hinta on nyt todella alhainen, vain tämän päivän ajan 86,99€. Huomattavasti alhaisempi hinta kuin esimerkiksi monilla muilla kilpailijoilla. 

Oletteko te jo bonganneet näitä alennuksia nettikaupoista ja kivijalkakaupoista? Tulkaa kertomaan teidän parhaimmat alelöydöt!

Mahtavaa viikonloppua ❤

Facebook Natalie Vilen // Instagram @nataliemaaritvilen // Snapchat natalievilen // Bloglovin Natalie Vilen // YouTube Natalie Vilen

Kommentit (4)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

OLEN! Todella hyväkuntoiset ja sileät :) En ole näitä vielä kertakaan pessyt, sillä päässä nämä ovat olleet vain nyt muutamia kertoa :) X

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tänään kirjoitan teille D-vitamiinista ja sen hyödystä kauneuteen ja hyvinvointiin. Tiesittekö, että D-vitamiini on yksi tärkeimmistä vitamiineista mitä ihminen tarvitsee? Tuo vitamiini vaikuttaa koko kehon terveyteen ja ehkäisee mm. sairauksia. Sen vaikutus näkyy luustossa, sydämessä, aivoissa, iholla ja lähes jokaisessa kehon tärkeimmässä osassa. 

D-vitamiini on ravinnosta saatava rasvaliukoinen vitamiini. Samalla se on myös hormoni, jota ihmisen oma elimistö tuottaa auringonvalon vaikutuksesta. D-vitamiini myös edistää ruuasta saadun kalsiumin normaalia imeytymistä luuston hyötykäyttöön. Samalla se ylläpitää lihasten, luiden ja hampaiden kuntoa sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Näin talviaikaan siirtyessä on hyvin tärkeää katsoa, että saa tarpeeksi D-vitamiinia. Ihminen pystyy itse tuottamaan D-vitamiinia riittävässä auringonvalossa UVB-säteilynvaikutuksesta, mutta esimerkiksi meillä täällä Suomessa auringosta on mahdollista saada riittävästi D-vitamiinia ainoastaan touko-elokuussa. Tuolloinkin kesällä D-vitamiinin saanti jää usein puutteelliseksi, mikäli ei oleskele paria kertaa viikossa noin 20-30 minuuttia ulkona auringon ollessa korkeimmillaan. Itse kun olen aurinkovoiteiden suurkuluttaja ja aurinkoa en ikinä kesällä ota, on hyvin tärkeä katsoa, että saan tarpeeksi D-vitamiinia myös kesällä. Aurinkovoide, jonka suojakerroin on yli 8, estää D-vitamiinin muodostumisen 95-prosenttisesti. 

Ylläoleva Minisunin uutuustuote sisältää D3-vitamiinin lisäksi korkealaatuista ekstra-neitsytoliiviöljyä. Tutkimuksien mukaan D-vitamiinilisä kannattaa ottaa samanaikaisesti terveellisiä rasvoja sisältävän ruuan kanssa, jolloin D-vitamiinin imeytyy paremmin verenkiertoon. D-vitamiinilla on myös positiivisia vaikutuksia ihon kimmoisuuteen ja puhtauteen. Olen huomannut, että D-vitamiiniravintolisällä talviaikaan on samanlainen vaikutus iholle, kuin auringolla kesällä. Epäpuhtaudet pysyvät paremmin poissa. Vihdoin olen löytänyt sopivan yhdistelmän mitä tulee ravintolisiin. 

Siirtyessäni noin muutama kuukausi sitten Minisunin D3-vitamiini oliiviöljyyn 50 mikrogrammassa, olen huomannut selviä muutoksia hyvinvoinnissani. Tänä syksynä tuo perinteinen flunssa ei iskenyt ollenkaan ja väsymys on tipotiessään. Siinä missä ennen kaamosmasennus olisi iskenyt näihin aikoihin, olen nyt saanut nauttia virkeästä olosta. Uskon myös elintavoilla olevan vaikutusta tähän positiiviseen asiaan, mutta D3-vitamiinin vaikutusta en vähättele ollenkaan. Tuntuu niin hyvältä olla pitkästä aikaa  virkeä näin talviaikaan. Iloisuus on myös todella kiva lisä ❤

Purkin ja auringon lisäksi D-vitamiinia saa muun muassa D-vitaminoidusta maidosta ja maitovalmisteista, kalaöljystä, lohesta, D-vitaminoitua margariinista ja kananmunasta. Itse kun en syö juurikaan maitotuotteita ja kalaa vain pari kertaa viikossa, on ollut hyvin tärkeää katsoa, että päivittäinen D-vitamiinin tarve täyttyy. 

D-vitamiinin lähteet ovat helposti lisättävissä päivittäiseen ravintoon. Vitamiinilisällä varmistaa sen, että ravinnon ohella saa varmasti riittävästi myös D-vitamiinia. Itse syön biotiinin ja sinkin lisäksi Minisunin D3-vitamiini oliiviöljy ravintolisää. Kesäkaudella syön 20 mikrogrammaa päivässä ja talviaikaan nostan määrää 50 mikrogrammaan päivässä. 

 Sain järjestää teidän kesken arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi talven D3-vitamiinit (yksi pakkaus sisältää 120 kapselia, joka riittää hyvin talven yli). Kommentoi toimiva sähköpostiosoitteesi kommenttiboksiin ja näin olet mukana arvonnassa. 

Oletteko te ottaneet jo D-vitamiinit käyttöön?

Oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille ❤

* Yhteistyössä Minisun 

Kommentit (64)

Minna

Olen syönyt d-vitamiinia jo useamman vuoden ja huomasin vaikutuksen vireystilaan.
Mukana arvonnassa ehdottomasti :)

Vierailija

Talven D- vitamiinit on vielä hankkimatta, joten pakkaus tulisi todella tarpeeseen :)

Amanda

Ois varmaan jo korkea aika kokeilla itsekin, kun niin monet tuota taikavitamiinia hehkuttavat. :D

klaara

Syön D-vitamiinia läpi vuoden, sillä en ota lainkaan aurinkoa ja suojaan ihoani kesällä ja keväällä suurikertoimisella aurinkovoiteella. Osallistun ihanaan arvontaan.

AnnikaJ

D-vitamiinia ja muitakin vitamiinei tulee kyllä syötyä, mutta aina en muista ottaa :) 

Hainn

Mukana! Opin taas kerran kantapään kautta kaamosväsymyksen tultua, että niitä d-vitamiini tabletteja olis hyvä rueta syömään jo aikasin syksyn saapuessa.

noora

Näitä pitäisi muistaa syödä enemmänkin!
jokunoora (a) hotmail . com (poista välit)

Vierailija

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Erityisesti kiinnostais testata vaikutus tuohon ihoon ongelmaihon omaavana, energisyys ja muu ehdottomasti plussaa :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.