Kuva: Otto Turunen

Tällä kertaa tulisi videota teille urheilugaalan kulisseista. Oli todella suuri kunnia päästä tänä vuonna seuraamaan urheilugaalaa läheltä. Kirjoitinkin jo Facebookin ja Instagramin (@nataliemaaritvilen) puolelle, että kaikista maailman gaaloista haluan olla juuri täällä.

Jos jokin, niin urheilu on aina ollut hyvin lähellä sydäntäni. 14-vuotta taitoluistelua harrastaneena voin kertoa sen, että oli todella hienoa nähdä urheilijoita ja heidän upeita kilpailusuorituksia isolta ruudulta. Ennen kuin jouduin lopettamaan kilpaurheilun äkillisen urheiluvammautumisen vuoksi täyttyi lähes koko nuoruuteni urheilun parissa. Milloin tanssin balettia, milloin osallistuin pitkänmatkan juoksukisoihin... Tuli siinä myös yhdet hiihtokilpailut voitettua, puhumattakaan 100-metrin aitajouksusta. Kun jouduin lopettamaan 18-vuotiaana urheilun lähes kokonaan moneksi vuodeksi tuntui aivan siltä kuin koko maailma olisi romahtanut. Nyt vasta 5 vuoden kuluttua lopettamisesta olen voinut puhua urheilusta hyvillä mielen. Enää se ei ole kamala, vaan iloinen juttu. Yritin kuvata teille videota tuossa muutama viikko sitten todella henkilökohtaisesta asiasta mitä tulee urheiluun ja sen lopettamiseen, mutta vielä en ollut siihen valmis. Heti vain kun tunnen olevani valmis puhumaan tästä asiasta, tulen kuvaamaan teille videon siitä. Mutta ennen kuin muistellaan näitä ikävempiä asioita, keskitytään eilisillan upeisiin hetkiin. 

Muistakaa vaihtaa videon laatu 1080p HD. Toivottavasti pidätte videosta ❤

Voit katsoa myös videon täältä!

Kuva: Otto Turunen

Kuva: Otto Turunen

Kuva: Otto Turunen

Kuva: Otto Turunen

Iso kiitos Urheilugaalalle ja tietenkin Oonalle super kivasta seurasta.

Ihan mahtavaa keskiviikkoa ❤

Kommentit (3)

Janna / Jannan askeleet

Näistä hienoista tunnelmista sain itsekin Urheilugaalassa nauttia. Urheilu ja liikkuminen on itsellänikin lähellä sydäntä, ja gaalaa olen aiempina vuosina aina telkkarista seurannut. Nyt oli upea nauttia siitä paikan päällä. Hienon videon olet illasta koostanut!

Linnea

Moikka!

Kiva kun olet alkanut videoita tekemään :) Jos saan sanoa pari vinkkiä tai toivetta, niin kun kuvaat asua olisi kivempi katsoa sitä jos kuva ei liikkuisi ihan noin ripeää tahtia, sekä asun tiedot ovat aivan liian isolla, koska piti oikein tihrustaa tekstin alta itse asua. Sitten vielä videoita tehdessä toivoisin enemmän sinua kuvattavan eikä niin että sinä kuvaat muita. Tietystikään ei voi koko ajan kuvailla vain itseään, mutta enemmän sinua ei olisi pahitteeksi videoissa. Ymmärrän toki ettei sinulla ole liikkuvaa kuvaajaa, mutta nämä halusin vain sanoa kehitysmielessä :) Mukavaa viikkoa!

Marra

Ihan mahtava sun hymy, minkä aina välillä väläytit asun esittelyn jälkeen. Ei siis mikään perusnättihymy, vaan kun riehakoidut hymyilemään suu ihan kunnolla auki iloisesti. Mahtavaa nähdä tuollaista ja ehkä kertoo jotain siitä, että livenä saatat olla hyvinkin valloittava persoona, blogikuvissa kun monesti näkee vain niin hillittyä ja hallittua esiintymistä :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE.VILEN@GMAIL.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012

Kategoriat

Instagram