Hei ja oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille ❤ Näin ystävänpäivän kunniaksi ajattelin tulla tekemään teille pienen postaksen ystävyydestä.

Hi and have a wonderful Valentine's Day. Because it's Valentine's Day today, i decided to write to you a little bit about friendship.

Hyvän ystävän tunnistaa jo kaukaa. Aina kun olen tutustunut uusiin ihmisiin tiedän jo ensimmäisestä tapaamisesta voiko meistä tulla hyviäkin ystäviä. En tiedä mikä siinä on, mutta sen vain tietää ja tuntee kun juttu alkaa luistamaan. Parasta onkin se, kun tietää löytävänsä sielunkumppanin ystävästä. 

The moment you realize your best friend is your soulmate. 

Hyvän ystävän kanssa ei tarvitse nähdä joka päivä, ei edes joka kuukausi. Itselläni on muutamia todella hyviä ystäviä joiden kanssa näen ehkä vain kerran puolessa vuodessa tai jopa vain muutaman kerran vuodessa. Vaikka emme juttele päivittäin, tiedän ystävyyden kestävän vaikka ja mitä. Luottamus säilyy, samoiten hyvä ystävyys. 

A strong friendship doesn't need daily conversation or being together, not even monthly chatting. As long as the relationship lives i the heart, true friends never part.

Hyvä ystävä ei tuo riitoja sinun elämääsi. Mitä tulee ystävyyteen, hyvä ystävä ei tuo elämääsi riitoja tai turhaa draamaa. Toki väärinkäsityksiä ja pientä riitaa voi olla, mutta ystävyys ei ole sitä varten, että siinä suhteessa riideltäisiin. Jatkuva riitely kuluttaa, väsyttää ja lopulta tuhoaa suhteen.

A good friend won't bring drama into your life.

 Hyvä ystävä ei puhu sinusta pahaa selkäsi takana, IKINÄ. Tämän jos jonkun olen oppinut. Hyvä ystävä ei puukota sinua selkään tai puhu pahaa sinusta selkäsi takana. Hyvä ystävä tukee ja nostaa sinut jalustalle aina. Laittaa sinut kaiken muun edelle ja kohtelee sinua hyvin. 

A good friend don't talk bad about you behind your back. A good friend don't use your secrets against you and don't share them.

Hyvän ystävän kanssa voit olla 100% täysin oma itsesi. Tämä jos mikä on parasta. Milloin olemme ystävien kanssa katsoneet leffaa kylpytakeissa tai käyneet syömässä ulkona verkkareissa. Milloin itkeneet silmät punaisina tai raahanneet itsemme toisten luokse kello kahden aikaa yöllä. 

A friend is someone who gives you total freedom to be yourself.

Kuvat: Anty Taylor 

Pictures by Anty Taylor

Never forget 3 types of people in your life: 1. Who helped you in your difficult times. 2. Who left you in your difficult times. 3. Who put you in difficult times.

When I count my blessings, I count you twice.

Vietetään tänään ihana ystävänpäivä. Kerrotaan ystävillemme, että välitämme heistä. Ollaan kiitollisia jokaisesta ystävästä ja hetkestä, jonka voimme hyvän ystävän kanssa viettää. Tuetaan, kannustetaan, autetaan ja ollaan läsnä. 

Ps. Facebook -sivuillani on tällä hetkellä meneillään ystävänpäivä arvonta. Arvottavana on Donna Karan uutuushajuvesi Be Tempted. Hajuvesi on tämän syksyn uutuustuoksu 100 ml ja täysin avamaaton lahjapakkaus. Ihanan naisellinen tuoksu. Mikäli haluat voittaa tuoksun itsellesi, voit osallistua arvontaan täällä!

Onnea arvontaan ja ihanaa ystävänpäivää vielä rakkaat lukijat ❤

Kommentit (7)

Vierailija

Hei! Eikös blogisi pitänyt siirtyä toisaalle ja postaustahdissa tapahtua muutosta? 

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Blogi tulee siirtymään tuossa maaliskuun alussa, toivottavasti mahdollisimman PIAN! Tässä ollaan koodailtu tuota uutta blogia, vaihdeltu osoitteita, hostauspalvelua... Käytetty monta tuntia päivässä aikaa tuohon uuteen blogiin, muutos ei tapahdu ihan vain tuosta noin ;D Kyllä, heti vain kun saan nuo omat sivut käyntiin :) Paljon on postauksia odottamassa ;) Kiitos kun jaksatte olla kärsivällisiä, täällä revitään kohta hiuksia päästä ;D Sen verran paljon kaikkea täytyy koodailla ja muuttaa :D XX

Viivi

Moikka! Olen lähdössä kesällä Pariisin, ja ajattelin kysyä, että voisitko tehdä jonkinlaisen postauksen Pariisista. (Varsinkin kun olet alkanut painottaa matkailua enemmän blogissasi:). Itseäni kiinnostaisi erityisesti millä alueella yövyit ja mitä pidit, parhaat ostoskadut ja kirppikset, ravintolat, kahvilat ja liikkuminen:)

Natalie Vilen
Liittynyt17.11.2015

EHDOTTOMASTI SUPER HYVÄ IDEA <3 Milloin olet lähdössä? Kesällä tulee todella kattavat ja isot postaukset Ranskasta, kun lähdemme sinne muutamaksi viikoksi. Silloin tuo kuukausi on täynnä Pariisia ja Nizzaa ;) Mutta yritän saada jonkunlaisen postauksen tässä tehtyä ennen kuin lähdet :) Uudessa omassa blogissa tulee jatkumaan nuo matkapostaukset :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

OTA YHTEYTTÄ / CONTACT ME AT: NATALIE@NATALIEVILEN.COM

ABOUT ME

Young woman from Helsinki, passionate about everything beautiful. Fashion & lifestyle blog including some beauty as well. I really enjoy fashion, spending quality time with my friends and family, designer handbags, high-heels, traveling, good wine and unforgettable nights out. I love blogging, and I hope that gets through to you in my posts.

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
Kesäkuu
2012
Helmikuu
2011
Lokakuu

Kategoriat

Instagram